رشد مجدد قیمت آب در سال آینده؛ 70 درصد از افزایش بهای آب باقی مانده است

1389/11/10
مشاور وزیر نیرو و مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور با بیان اینکه آب تهران آلوده نیست، از افزایش قیمت آب در ماه‌های ابتدایی سال آینده خبر داد و گفت: درصد این افزایش در کارگروه تحول اقتصادی دولت مشخص خواهد شد.
رشد مجدد قیمت آب در سال آینده؛ 70 درصد از افزایش بهای آب باقی مانده است

سید مهدی ثمره هاشمی امروز شنبه در یک نشست خبری از افزایش قیمت آب در سال آینده خبر داد و گفت: درصد این افزایش قیمت در کارگروه تحول اقتصادی دولت مشخص خواهد شد، این در حالی است که در مرحله اول حدود 25 تا 30 درصد قیمت آب واقعی شده است.

مدیرعامل شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور افزود: قیمت آب باید در طول 5 سال به قیمت تمام شده خود نزدیک شود و بر این اساس، میزان افزایش قیمت در کارگروه طرح تحول اقتصادی مورد تصمیم گیری واقع خواهد شد.

وی از وجود 15 میلیون مشترک شبکه آب کشور خبر داد و گفت: 12 میلیون مشترک در بخش خانگی پراکنده هستند.

ثمره هاشمی تصریح کرد: اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها یک طرح انقلابی و موثر در حفظ منابع انرژیهای خدادادی است که می تواند راه نجات اقتصاد و رسیدن به عدالت در کشور باشد.

به گفته وی، اگر چه بیش از یک ماه از اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها گذشته است اما صرفه جویی در مصرف آب تنها 5 درصد بوده است ، البته هنوز برای ارزیابی در این مورد و قضاوت در خصوص میزان اثرگذاری واقعی شدن قیمت در مصارف مردم زود است و باید اجازه داد که قبوض آب به دست مردم برسد و سپس قضاوت کرد.

مشاور وزیر نیرو خاطر نشان کرد: بر اساس نرخهایی که اعلام شده حدود 85 درصد مردم مصرف آبی بین صفر تا 35 متر مکعب دارند که اگر این مبنا قرار گیرد میزان افزایش قبوض در حدود 3 هزار تومان در هر ماه خواهد بود که اگر هر خانوار را 4 نفر به طور متوسط در نظر بگیریم آن گاه میزان افزایش به ازای هر نفر 800 تومان خواهد بود.

ثمره هاشمی سپس به تشریح وضعیت آبی در سال آبی جاری پرداخت و گفت: وضعیت بارندگی ها از مهرماه که آغاز سال آبی در کشور است نشان می دهد که بارندگی ها حدود 70 درصد کاهش داشته است که رقم بالایی به شمار می رود این در حالی است که میزان بارندگی سال قبل 230 میلیمتر بوده که این رقم هم نسبت به متوسط درازمدت پایین است.

 

کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف کمک به توسعه زیرساخت‌های منطقه، پروژه بهسازی و اصلاح راه مجاور معدن آهک تا تفرجگاه تنگه گزی در شهرستان جاجرم را با ارائه خدمات به ارزش 168 میلیارد و 205 میلیون و 100 هزار ریال مشارکت و تکمیل گردید.

مطالب بیشتر
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: همزمان با 7 مهرماه، روز ایمنی و آتش‌نشانی، سمینار تخصصی «ایمنی و پیشگیری از حوادث و بیماری‌های ناشی از کار» با حضور سرپرست مدیریت مجتمع آلومینای ایران، معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جاجرم، اعضای شوراهای اسلامی کار استان و مسئولان ایمنی واحدهای کارگری در شرکت آلومینای ایران برگزار شد.

مطالب بیشتر
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: عملیات تعمیرات اساسی (اورهال) یکی از کمپرسورهای کلیدی و حساس در واحدهای جانبی (هوای فشرده 530 ) شمش آلومینیوم با تکیه بر دانش بومی و همت متخصصان داخلی، با موفقیت به پایان رسید؛ اقدامی که علاوه بر تثبیت پایداری تولید، صرفه‌جویی اقتصادی قابل‌توجهی برای این مجموعه به همراه داشت.

مطالب بیشتر
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030

باشگاه آلومینیوم: آذربایجان قصد دارد ظرفیت تولید آلومینیوم اولیه شرکت آذرآلومینیوم در کارخانه الکترولیز گنجه را تا سال 2030 از حدود 50 هزار تن در سال به 100 هزار تن افزایش دهد. این طرح در برنامه دولتی جدید توسعه صنایع معدنی و متالورژی برای سال‌های 2027 تا 2030 گنجانده شده است؛ برنامه‌ای که هدف تولید 50 هزار تن آلومینیوم نوردشده در سال را نیز دنبال می‌کند.

مطالب بیشتر
محرابیان مدیرعامل سالکو شد
محرابیان مدیرعامل سالکو شد

باشگاه آلومینیوم: عبدالحسین محرابیان، از مدیران باسابقه مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب، با تصمیم هیئت‌مدیره به عنوان مدیرعامل جدید سالکو منصوب شد.

مطالب بیشتر
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت

باشگاه آلومینیوم: چهارمین اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در روزهای 18 و 19 نوامبر 2026 در فرانکفورت برگزار می‌شود و بیش از 100 تصمیم‌گیر ارشد زنجیره ارزش آلومینیوم را گرد هم می‌آورد. محورهای اصلی اجلاس شامل تولید آلومینیوم سبز، گذار انرژی، بازیافت و اقتصاد چرخشی و الزامات سیاستی و تجاری از جمله سازوکار تعدیل کربن در مرزها خواهد بود.

مطالب بیشتر
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن

باشگاه آلومینیوم: کان آرت آلومینیوم اکستروژن با خرید بی‌آر‌تی اکستروژن، ظرفیت و گستره فعالیت خود در بازار اکستروژن آلومینیوم آمریکا را افزایش داد. مجموعه جدید با بیش از هزار کارمند، 15 دستگاه پرس اکستروژن و فعالیت در 10 موقعیت مکانی، قابلیت‌هایی مانند رنگ‌آمیزی تر، پوشش پودری، ساخت و آنودایزینگ را نیز ارائه خواهد کرد.

مطالب بیشتر
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا

باشگاه آلومینیوم: بازار جهانی بوکسیت و آلومینا در حال حرکت به سمت ساختاری سیاست‌محورتر و یکپارچه‌تر است و عواملی مانند ملی‌گرایی منابع، امنیت عرضه، هزینه‌های تولید و تحولات ژئوپلیتیکی اهمیت بیشتری پیدا کرده‌اند. چین همچنان محور اصلی تقاضای آلومینا است، در حالی که اندونزی با محدودیت صادرات و توسعه بخش پایین‌دستی، استرالیا با اتکا به زیرساخت و ثبات عرضه و برزیل با ظرفیت تنوع‌بخشی به منابع، نقش‌های متفاوتی در زنجیره جهانی دارند.

مطالب بیشتر
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ 30 شهریورماه (21 سپتامبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3261 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم