در هفته‌هاي اخير قيمت فلزات پايه نوسان‌هايي داشته و فعالان بازار تلاش کرده‌اند جهت حرکت قيمت‌ها را پيش‌بيني کنند.

"> در هفته‌هاي اخير قيمت فلزات پايه نوسان‌هايي داشته و فعالان بازار تلاش کرده‌اند جهت حرکت قيمت‌ها را پيش‌بيني کنند.

"> در هفته‌هاي اخير قيمت فلزات پايه نوسان‌هايي داشته و فعالان بازار تلاش کرده‌اند جهت حرکت قيمت‌ها را پيش‌بيني کنند.

"> در هفته‌هاي اخير قيمت فلزات پايه نوسان‌هايي داشته و فعالان بازار تلاش کرده‌اند جهت حرکت قيمت‌ها را پيش‌بيني کنند.

">

متوسط قيمت‌ها چند؟

1395/12/17

در هفته‌هاي اخير قيمت فلزات پايه نوسان‌هايي داشته و فعالان بازار تلاش کرده‌اند جهت حرکت قيمت‌ها را پيش‌بيني کنند.

متوسط قيمت‌ها چند؟

در شمارة جديد نشريه معتبر متال‌بولتن وضعيت کنوني و افق بازار شش فلز پايه در سال جاري ميلادي بررسي شده و متوسط قيمت‌ها پيش‌بيني شده است.

آلومينيوم: حساسيت قيمت‌ها به اخبار مربوط به کاهش ظرفيت توليد در چين

تحليلگران متال‌بولتن پيش‌بيني خود از متوسط قيمت هر تن آلومينيوم در سال جاري ميلادي را بالاتر برده‌اند تا تأثير رشد قيمت‌ها تحت‌تأثير فعاليت سفته‌بازها در سال جاري ميلادي درنظر گرفته شود.

همچنين اين يک واقعيت است که سرمايه‌گذاران نسبت به تداوم تلاش‌ها براي کنترل آلودگي هوا در چين خوش‌بين هستند. رشد هزينه‌هاي توليد نيز يک عامل افزايش قيمت‌ها محسوب مي‌شود.

دولت چين پيشنهاد داده براي کاهش آلودگي هوا، در زمستان ۳۰ درصد از ظرفيت توليد آلومينيوم در برخي کارخانه‌ها کاهش يابد و اين عاملي براي رشد قيمت‌ها محسوب مي‌شود اما اگر اين پيشنهاد اجرا نشود يا کاهش ظرفيت توليد، کمتر از ۳۰ درصد باشد قيمت‌ها تحت فشار قرار خواهند گرفت. نکتة ديگر اين است که برخي کارخانه‌ها با هدف به حداقل‌رساندن آلوده‌کردن هوا، تجهيزات خود را نوسازي کرده‌اند و اين دسته از کارخانه‌ها از شمول برنامة کاهش ظرفيت توليد خارج هستند و مي‌توانند به فعاليت خود با حداکثر ظرفيت ادامه دهند.

بدين‌ترتيب پيش‌بيني مي‌شود در سه‌ماهة کنوني، متوسط قيمت هر تن آلومينيوم ۱۸۲۰ دلار باشد. اين رقم نسبت به پيش‌بيني قبلي 4/3 درصد بالاتر است. براي کل سال جاري ميلادي، متوسط قيمت‌ها ۱۸۳۳ دلار پيش‌بيني مي‌شود.

مس: اختلال در عرضه، عامل مهم در تعيين قيمت‌هاست

پيش‌بيني مي‌شود متوسط قيمت مس در سه‌ماهة کنوني ۵۹۱۰ دلار در هر تن باشد. البته ادامه پيداکردن اعتصاب کارگران معدن اسکونديدا در شيلي و ممنوعيت صادرات از معدن گراسبورگ اندونزي سبب مي‌شود افق قيمت‌ها مثبت‌‌تر از رقمي باشد که در بالا به آن اشاره شد.

بدين‌ترتيب اکنون مي‌توان انتظار داشت متوسط قيمت‌ها ۶۱۰۰ دلار باشد. البته در سه‌ماهة دوم سال جاري ميلادي، قيمت‌ها کاهش پيدا مي‌کنند زيرا پيش‌بيني مي‌شود تا آن زمان اعتصاب کارگران پايان يافته باشد و سفته‌بازها براي مدتي با هدف شناسايي سود اقدام به‌فروش کنند. حداقل تا زمان تمديد قرارداد کارگران معادن مس در آمريکاي‌جنوبي و مطرح‌شدن احتمال اعتصاب، قيمت‌ها تحت فشار قرار خواهند داشت.

در سال جاري ميلادي، موضوع اعتصاب‌ها و اختلال در عرضه، عاملي مؤثر بر قيمت مس است و به همين دليل پيش‌بيني مي‌شود بازار با کسري عرضه مواجه باشد.

کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن
سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن

به گزارش باشگاه آلومینیوم، بورس فلزات لندن دوشنبه 6 مهر ماه (28 سپتامبر) در حالی کار خود را آغاز کرد که فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3248 دلار(تن) اعلام شد

مطالب بیشتر
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند

باشگاه آلومینیوم: معاون اجرایی شرکت ریخته‌گری آلومینیوم ایران‌خودرو گفت: ایران‌خودرو ابهر با تکیه بر توان و تجربه نیروهای بومی، توانسته است در شرایط دشوار نیز روند تولید خود را حفظ کرده و ظرفیت‌های صنعتی و اشتغال‌زایی منطقه را تقویت کند.

مطالب بیشتر
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا

باشگاه آلومینیوم: هیندالکو با راه‌اندازی مناقصه‌های نقدی آلومینا در پلتفرم دیجیتال Metalshub، به‌دنبال افزایش شفافیت معاملات و فراهم‌کردن داده‌های واقعی برای شکل‌گیری یک شاخص قیمتی معتبر در بازار جهانی آلومینا است.

مطالب بیشتر
شرکت آلومینیوم ایران  (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت
شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت

باشگاه آلومینیوم: این شرکت در هفته منتهی به 3 مهرماه 1405 با ثبت معاملات قابل توجه شمش و بیلت آلومینیوم، در جمع 10 شرکت برتر بورس کالای ایران از نظر ارزش معاملات قرار گرفت.

مطالب بیشتر
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد

باشگاه آلومینیوم: بهره‌برداری از نخستین بخش فاز اول نیروگاه خورشیدی ایرالکو با ظرفیت 6.4 مگاوات؛ گامی راهبردی برای تامین پایدار انرژی و توسعه سبز صنعت آلومینیوم کشور

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف کمک به توسعه زیرساخت‌های منطقه، پروژه بهسازی و اصلاح راه مجاور معدن آهک تا تفرجگاه تنگه گزی در شهرستان جاجرم را با ارائه خدمات به ارزش 168 میلیارد و 205 میلیون و 100 هزار ریال مشارکت و تکمیل گردید.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم