تحليل بنيادي وتكنيكال مس در بازارهاي جهاني

1389/10/22
تحليل بنيادي مس :بهاي فلز مس در هفته قبل با نوساناتي همراه بود، ولي به طور کلي در هفته قبل روندي نزولي داشت.
تحليل بنيادي وتكنيكال مس در بازارهاي جهاني

تحليل بنيادي مس :بهاي فلز مس در هفته قبل با نوساناتي همراه بود، ولي به طور کلي در هفته قبل روندي نزولي داشت. به نحويکه قيمت اين فلز از 9754 دلار در روز سوم ژانويه سال جديد ميلادي، به قيمت 9591 دلار در روز جمعه 7 ژانويه 2011 ، رسيد.

به طور کلي مس به عنوان يکي از با اهميت ترين فلزات اساسي است که در دوران رشد و رونق اقتصادي همواره مدنظر معامله‌گران اقتصادي، به عنوان گزينه‌اي خوب براي سرمايه‌گذاري بوده است.
با نگاهي به روند قيمتي اين فلز ارزشمند در سال 2010، در مي‌يابيم که مس، تقريباً سودي معادل يا بيشتر از 30-27 درصد براي سرمايه‌گذاران خود به همراه داشته است که از ميزان سود طلا در طي اين سال بيشتر است. پالاديوم نيز در سال 2010 برابر 90 درصد رشد قيمت داشته است.
به‌ نظر مي‌رسد که کاربرد فراوان فلز مس در صنعت، دليل اصلي اقبال بيشتر به اين فلز اساسي در سال گذشته بوده است. صعود بهاي مس در حالي صورت مي‌پذيرد، که پس از شروع بحران بزرگ جهاني در انتهاي سال 2008 قيمت آن نيز با افت قيمت همراه گرديد.

در هفته قبل قيمت مس تحت تاثير عوامل مهمي قرار گرفت که اهم آن به قرار ذيل است.
لازم به توصيح است که فلز مس در هفته آخر سال ميلادي 2010 به قيمت 9745 دلار به ازاء هرتن معامله گرديد و شروع سال ميلادي جديد را با قيمت 9754 دلار به ازاء هرتن آغاز نمود. در هفته قبل به گزارش سايت بلومبرگ ، اداره کار آمريکا در جديدترين گزارش خود اعلام نمود که در ماه گذشته تعداد مشاغل ايجاد شده 103.000 نفر بوده و اين در حالي است که آمار مذکور از پيش‌بيني کارشناسان اقتصادي (175.000 نفر) کمتر بوده است. همچنين بن برنانکه، رئيس فدرال رزرو آمريکا در رابطه با رشد اقتصادي آمريکا اين مسئله را مطرح نمود که، سرعت رشد اقتصادي اين کشور به اندازه‌اي نخواهد بود که بتواند نرخ بيکاري را با سرعت کاهش دهد، و حداقل براي نرمال شدن نرخ بيکاري در اين کشور، 5 سال زمان لازم است. برهمين اساس با توجه به چشم انداز منفي ايجاد شده نسبت به روند روبه رشد اقتصادي آمريکا که دومين مصرف کننده بزرگ مس در جهان است، قيمت فلز مس در بازارهاي جهاني در اوايل هفته معاملاتي قبل کاهش يافت. در همين حال کاهش تقاضا براي فلز مس به دليل پايين بودن حجم معاملات در تعطيلات سال نوي ميلادي نيز عامل موثر ديگري در افت قيمت مس در هفته گذشته بوده است. اين در حالي است که در در پرو، مبني بر اعلان اعتصاب تا روز 14 ژانويه، موجب گرديد تا نگرانيهايي نسبت به کمبود عرضه مس در بازار به وجود آيد، که همين مسئله نيز افزايش قيمت آن را در بازارهاي جهاني به دنبال داشت. علاوه براين افزايش تقاضاي مس کشور چين که بزرگترين مصرف کننده مس در جهان است و کمبود عرضه مس در بازارهاي جهاني موجب بالا رفتن بهاي اين فلز اساسي در روزهاي پاياني هفته قبل گرديد.
اتفاقات فوق در حالي است که و ضعيت رشد اقتصادي جهان و بحران بدهي در منطقه يورو و نيز سياستهاي تورم زدايي چين از مهمترين عوامل تاثيرگذار در تعيين روند آتي فلز مس خواهند بود.
تحليل تکنيکال مس : با توجه به شواهد موجود در تحليل تکنيکال روند کلي مس صعودي به نظر مي‌رسد و احتمالاً در اين بين نوساناتي نيز خواهدداشت.

با توجه به شواهد موجود در تحليل تکنيکال روند کلي مس صعودي به نظر مي‌رسد.
در هفته گذشته مس روندي نزولي داشت و براي هفته آينده معاملاتي نيز پيش‌بيني مي‌گردد که با احتمال زيادي اين فلز روندي صعودي داشته باشد. در اين صورت اگر مس بخواهد با روندي صعودي همراه گردد، در صورت عبور از نزديکترين مقاومت مهم خود که  9700 دلار مي‌باشد احتمالاً تا مقاومت 10000دلار نيز صعود خواهد نمود. و در غير اينصورت چنانچه مس بخواهد روندي نزولي داشته باشد، در صورت شکاندن حمايت قيمتي 9500 دلار، احتمالاً تا محدوده ساپورتي قيمتي 9400-9200 دلار افت خواهد نمود.
 

دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030

باشگاه آلومینیوم: آذربایجان قصد دارد ظرفیت تولید آلومینیوم اولیه شرکت آذرآلومینیوم در کارخانه الکترولیز گنجه را تا سال 2030 از حدود 50 هزار تن در سال به 100 هزار تن افزایش دهد. این طرح در برنامه دولتی جدید توسعه صنایع معدنی و متالورژی برای سال‌های 2027 تا 2030 گنجانده شده است؛ برنامه‌ای که هدف تولید 50 هزار تن آلومینیوم نوردشده در سال را نیز دنبال می‌کند.

مطالب بیشتر
محرابیان مدیرعامل سالکو شد
محرابیان مدیرعامل سالکو شد

باشگاه آلومینیوم: عبدالحسین محرابیان، از مدیران باسابقه مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب، با تصمیم هیئت‌مدیره به عنوان مدیرعامل جدید سالکو منصوب شد.

مطالب بیشتر
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت

باشگاه آلومینیوم: چهارمین اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در روزهای 18 و 19 نوامبر 2026 در فرانکفورت برگزار می‌شود و بیش از 100 تصمیم‌گیر ارشد زنجیره ارزش آلومینیوم را گرد هم می‌آورد. محورهای اصلی اجلاس شامل تولید آلومینیوم سبز، گذار انرژی، بازیافت و اقتصاد چرخشی و الزامات سیاستی و تجاری از جمله سازوکار تعدیل کربن در مرزها خواهد بود.

مطالب بیشتر
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن

باشگاه آلومینیوم: کان آرت آلومینیوم اکستروژن با خرید بی‌آر‌تی اکستروژن، ظرفیت و گستره فعالیت خود در بازار اکستروژن آلومینیوم آمریکا را افزایش داد. مجموعه جدید با بیش از هزار کارمند، 15 دستگاه پرس اکستروژن و فعالیت در 10 موقعیت مکانی، قابلیت‌هایی مانند رنگ‌آمیزی تر، پوشش پودری، ساخت و آنودایزینگ را نیز ارائه خواهد کرد.

مطالب بیشتر
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا

باشگاه آلومینیوم: بازار جهانی بوکسیت و آلومینا در حال حرکت به سمت ساختاری سیاست‌محورتر و یکپارچه‌تر است و عواملی مانند ملی‌گرایی منابع، امنیت عرضه، هزینه‌های تولید و تحولات ژئوپلیتیکی اهمیت بیشتری پیدا کرده‌اند. چین همچنان محور اصلی تقاضای آلومینا است، در حالی که اندونزی با محدودیت صادرات و توسعه بخش پایین‌دستی، استرالیا با اتکا به زیرساخت و ثبات عرضه و برزیل با ظرفیت تنوع‌بخشی به منابع، نقش‌های متفاوتی در زنجیره جهانی دارند.

مطالب بیشتر
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ 30 شهریورماه (21 سپتامبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3261 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
معرفی 10 شرکت برتر بورس کالای ایران
معرفی 10 شرکت برتر بورس کالای ایران

باشگاه آلومینیوم: آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته منتهی به 3 مهر ماه حدود 3 میلیون و 314 هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش بالغ بر 141.5 هزار میلیارد تومان معامله شد. همچنین ارزش معاملات 10 شرکت برتر به بیش از 67.7 هزار میلیارد تومان رسید.

مطالب بیشتر
کاهش 3.3 درصدی تولید آلومینیوم در ماه جولای
کاهش 3.3 درصدی تولید آلومینیوم در ماه جولای

باشگاه آلومینیوم: تولید جهانی آلومینیوم در ماه جولای 2026، 6 میلیون و 160 هزار تن اعلام شد که معادل تولید روزانه 198.7 هزار تن است.

مطالب بیشتر
تولید جهانی آلومینا در ماه جولای 2026
تولید جهانی آلومینا در ماه جولای 2026

باشگاه آلومینیوم: تولید جهانی آلومینا در ماه جولای 13.024 میلیون تن اعلام شد که معادل تولید روزانه 420.1 هزار تن است. از این رقم 12.287 میلیون تن آلومینای متالورژی و 737 هزار تن آلومینای شیمیایی بوده است.

مطالب بیشتر
سبقت فروش از تولید آلومینیومی‌ها
سبقت فروش از تولید آلومینیومی‌ها

باشگاه آلومینیوم: صنعت آلومینیوم بورس تهران در پنج‌ماه نخست1405 با افت تولید، رشد فروش مقداری و جهش درآمد روبه‌رو شد. تولید صنعت با کاهش حدود 4درصدی از 86هزار و 406تن به 82هزار و 639تن رسید؛ اما مقدار فروش با رشد نزدیک به 19درصدی از 67هزار و 861تن به 80هزار و 972تن افزایش یافت. درآمد فروش نیز با رشد نزدیک به سه‌برابری از 13هزار و 866میلیارد تومان به 41هزار و 194میلیارد تومان رسید. این فاصله میان عملکرد مقداری و درآمدی، نقش افزایش نرخ فروش را در رشد درآمد صنعت پررنگ کرده است.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم