بانكها آماده باشند، موعد اعلام امكان برداشت يارانه‌ها نزديك است

1389/09/17
بانك مركزي در نامه‌ مهمي به مديران عامل بانكها با تصريح بر نزديك شدن موعد اعلام امكان برداشت يارانه‌ها توسط مردم از سوي دولت به آنها آماده باش كامل داد..
بانكها آماده باشند، موعد اعلام امكان برداشت يارانه‌ها نزديك است

در نامه آماده‌باش بانك مركزي به بانكها، با توجه به اتمام عمليات واريز يارانه هاي نقدي به حساب متقاضيان و نزديك شدن به موعد اعلام امكان برداشت اين مبالغ توسط دولت، رعايت نكاتي مورد تأكيد قرار گرفته است.

بنابراين گزارش، ايجاد آمادگي كامل در سامانه‌‌هاي بانكداري و سوئيچ كارت براي پاسخگويي مناسب به حجم تراكنشهاي وارد شده و پرهيز از اجراي برنامه‌هاي منجر به توقف طولاني مدت خدمات رساني در بازه‌هاي واريز وجوه يارانه‌ها، از جمله اين نكات است.

همچنين تجهيز و آمادگي كامل شعب كشيك جهت ارائه خدمت (حتي در روزهاي تعطيل) تا ساعت 19، اجراي برنامه‌هاي تبليغاتي جهت ترغيب مردم به خريد الكترونيكي از طريق پايانه‌هاي فروش به جاي برداشت وجه از خودپردازها، حصول اطمينان از فعال بودن تمامي پايانه‌هاي الكترونيكي به خصوص وضعيت خدمت رساني خودپردازها، ايجاد امكانات لازم جهت رفع مشكلات سوئيچ بانك در كوتاه‌ترين زمان ممكن، مديريت بهينه نقدينگي و تهيه اسكناس و ايران چك كافي جهت تغذيه مناسب خودپردازها در سطح استانهاي كشور، از ديگر نكات مورد تأكيد در نامه مهم بانك مركزي است.

به گزارش فارس، تأكيد به كارمندان شعب مبني بر برخورد مناسب و اطلاع‌رساني به مردم، توجه به برقراري مراكز پاسخگويي 24ساعته و نظارت استاني بانكها بر عملكرد شعب خود از جمله همين نكات است.

در پايان اين نامه تأكيد شده است: تلاش بانك مركزي و پيگيري مكاتبات انجام شده با ستاد طرح تحول اقتصادي مبني بر اجازه برداشت وجوه يارانه در روزهاي دهم تا بيستم ماه كماكان ادامه دارد، ولي بانكها بايد آمادگي لازم براي پرداخت اين وجوه در روزهاي ديگر ماه را نيز داشته باشند.

دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030

باشگاه آلومینیوم: آذربایجان قصد دارد ظرفیت تولید آلومینیوم اولیه شرکت آذرآلومینیوم در کارخانه الکترولیز گنجه را تا سال 2030 از حدود 50 هزار تن در سال به 100 هزار تن افزایش دهد. این طرح در برنامه دولتی جدید توسعه صنایع معدنی و متالورژی برای سال‌های 2027 تا 2030 گنجانده شده است؛ برنامه‌ای که هدف تولید 50 هزار تن آلومینیوم نوردشده در سال را نیز دنبال می‌کند.

مطالب بیشتر
محرابیان مدیرعامل سالکو شد
محرابیان مدیرعامل سالکو شد

باشگاه آلومینیوم: عبدالحسین محرابیان، از مدیران باسابقه مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب، با تصمیم هیئت‌مدیره به عنوان مدیرعامل جدید سالکو منصوب شد.

مطالب بیشتر
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت

باشگاه آلومینیوم: چهارمین اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در روزهای 18 و 19 نوامبر 2026 در فرانکفورت برگزار می‌شود و بیش از 100 تصمیم‌گیر ارشد زنجیره ارزش آلومینیوم را گرد هم می‌آورد. محورهای اصلی اجلاس شامل تولید آلومینیوم سبز، گذار انرژی، بازیافت و اقتصاد چرخشی و الزامات سیاستی و تجاری از جمله سازوکار تعدیل کربن در مرزها خواهد بود.

مطالب بیشتر
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن

باشگاه آلومینیوم: کان آرت آلومینیوم اکستروژن با خرید بی‌آر‌تی اکستروژن، ظرفیت و گستره فعالیت خود در بازار اکستروژن آلومینیوم آمریکا را افزایش داد. مجموعه جدید با بیش از هزار کارمند، 15 دستگاه پرس اکستروژن و فعالیت در 10 موقعیت مکانی، قابلیت‌هایی مانند رنگ‌آمیزی تر، پوشش پودری، ساخت و آنودایزینگ را نیز ارائه خواهد کرد.

مطالب بیشتر
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا

باشگاه آلومینیوم: بازار جهانی بوکسیت و آلومینا در حال حرکت به سمت ساختاری سیاست‌محورتر و یکپارچه‌تر است و عواملی مانند ملی‌گرایی منابع، امنیت عرضه، هزینه‌های تولید و تحولات ژئوپلیتیکی اهمیت بیشتری پیدا کرده‌اند. چین همچنان محور اصلی تقاضای آلومینا است، در حالی که اندونزی با محدودیت صادرات و توسعه بخش پایین‌دستی، استرالیا با اتکا به زیرساخت و ثبات عرضه و برزیل با ظرفیت تنوع‌بخشی به منابع، نقش‌های متفاوتی در زنجیره جهانی دارند.

مطالب بیشتر
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ 30 شهریورماه (21 سپتامبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3261 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
معرفی 10 شرکت برتر بورس کالای ایران
معرفی 10 شرکت برتر بورس کالای ایران

باشگاه آلومینیوم: آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته منتهی به 3 مهر ماه حدود 3 میلیون و 314 هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش بالغ بر 141.5 هزار میلیارد تومان معامله شد. همچنین ارزش معاملات 10 شرکت برتر به بیش از 67.7 هزار میلیارد تومان رسید.

مطالب بیشتر
کاهش 3.3 درصدی تولید آلومینیوم در ماه جولای
کاهش 3.3 درصدی تولید آلومینیوم در ماه جولای

باشگاه آلومینیوم: تولید جهانی آلومینیوم در ماه جولای 2026، 6 میلیون و 160 هزار تن اعلام شد که معادل تولید روزانه 198.7 هزار تن است.

مطالب بیشتر
تولید جهانی آلومینا در ماه جولای 2026
تولید جهانی آلومینا در ماه جولای 2026

باشگاه آلومینیوم: تولید جهانی آلومینا در ماه جولای 13.024 میلیون تن اعلام شد که معادل تولید روزانه 420.1 هزار تن است. از این رقم 12.287 میلیون تن آلومینای متالورژی و 737 هزار تن آلومینای شیمیایی بوده است.

مطالب بیشتر
سبقت فروش از تولید آلومینیومی‌ها
سبقت فروش از تولید آلومینیومی‌ها

باشگاه آلومینیوم: صنعت آلومینیوم بورس تهران در پنج‌ماه نخست1405 با افت تولید، رشد فروش مقداری و جهش درآمد روبه‌رو شد. تولید صنعت با کاهش حدود 4درصدی از 86هزار و 406تن به 82هزار و 639تن رسید؛ اما مقدار فروش با رشد نزدیک به 19درصدی از 67هزار و 861تن به 80هزار و 972تن افزایش یافت. درآمد فروش نیز با رشد نزدیک به سه‌برابری از 13هزار و 866میلیارد تومان به 41هزار و 194میلیارد تومان رسید. این فاصله میان عملکرد مقداری و درآمدی، نقش افزایش نرخ فروش را در رشد درآمد صنعت پررنگ کرده است.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم