کلاً مسؤولان با حالی داریم !

1390/01/16
احتمال بعدی این است که امسال در سفرهای نوروزی ، مردم به جای این که ماشین سواری کنند ، ماشین‌های خود را به همراه اهل و عیال هل مي‌داده اند و لذا مصرف بنزین 8 درصد کاهش داشته است..
کلاً مسؤولان با حالی داریم !

جعفر محمدی - کلاً مسؤولان با حالی داریم ! باور نمي‌کنید به آمارهایی که مي‌دهند توجه کنید ؛ نمونه اش هم آمار سازمان میراث فرهنگی و گردشگری و آمار شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی است که عین قابلمه و در قابلمه با همدیگر جور هستند و مو لای درزش نمي‌رود.

التفات بفرمایید:

سازمان میراث فرهنگی و گردشگری: آمار سفرهای نوروزی در عید امسال 20 درصد افزایش یافت.
شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی: میزان مصرف بنزین در ایام عید 8 درصد کاهش یافت.

 - این که سازمان میراث و گردشگری مي‌گوید نوروز امسال 60 - 150 میلیون نفر سفر داشتیم البته کاملاً علمی و دقیق است و بنده خداها در این ایام عید که ماها داشتیم هی سفر مي‌کردیم ، هی سفر مي‌کردیم ، داشتند ما را مي‌شمردند و اتفاقاً خیلی از ما شهروندان درجه دوم و سوم و چندم هم برای اولین بار ، حساب شدیم و کلی هم احساس شخصیت کردیم که شمرده مي‌شویم.

 - خدا رفتگان تان را بیامرزد ، به مرحوم ملا نصرالدین گفتند تعداد ستارگان آسمان چند تاست ؟ یک عددی را پراند! اعتراض کردند ، گفت : باور ندارید بروید بشمارید.

حالا حکایت ماست ! مي‌گویید 150 میلیون نفر سفر درست نیست ؟ بروید بشمارید!
یادتان باشد هر آماری مسوولان دادند همان درست است؛سعی در بی کفایت دادن آقایان نکنید که سر و کارتان با بلد الملک است که وقتی دور مي‌گیرد ، کسی جلودارش نیست!

- جناب آقای بقایی - حفظه الله تعالی - اظهار داشته اند واریز یارانه‌ها در افزایش سفرهای نوروزی تاثیر داشته است.

این حرف ، از یک طرف آدم را خوشحال مي‌کند و از طرف دیگر مأیوس و دلشکسته.

خوشحالی از این بابت که یارانه‌ها آنقدر چرب و چیلی بوده اند که بعد از نقره داغ قبض‌های گاز و پرداخت قبض آب و برق غیر یارانه ای و نان آزاد و ... مردم ،کلی هم پول اضافه آورده اند که توانسته اند یک دوری هم در کشور بزنند و ای بسا سری هم به خارج بزنند و خلاصه صفایی بکنند... خدا قبول کند!

اما ناراحتی از این بابت است که مردم به حرف رئیس جمهورشان گوش نکردند!
آقای عزیز! خواهر من!

 مگر آقای احمدی نژاد آن شب توی تلویزیون نگفتند که پول یارانه‌ها را پس انداز کنید و نرید باهاش پرده و یخچال و تلویزیون و ... بخرید؟ حالا شما به جای پس انداز این همه یارانه ، رفته اید سفر و خاک بر سر پول‌ها کرده اید که چی؟ جواب نسل‌های آینده را مي‌خواهید چه بدهید؟ شماها کی مي‌خواهید حرف رئیس جمهور را گوش کنید؟ این طوری که نمي‌شود!

- اما این که چطور آمار سفرها 20 درصد افزایش داشته ولی مصرف بنزین 8 درصد پایین آمده، از عجایب است. به قول آن گنجشکک اشی مشی ، یک چیزی بگویید بگنجد!

در این باره احتمالات زیر متصور است:

1 - احتمال اول این است که آقایان مسوولان به سبک آن خدا بیامرز - ملا نصرالدین را مي‌گویم - یک چیزی پرانده اند .این احتمال البته صد در صد غلط است چون اولاً مسوولان ما ملانصرالدین نیستند و عمراً خالی ببندند و ثانیاً مگر اینجا دیار کفر و بلاد فرنگ است که خدای ناکرده ، مسوولی یک چیزی همین طوری بپراند و روم به دیوار دروغ بگوید؟!

2 - احتمال بعدی این است که  امسال در سفرهای نوروزی ، مردم به جای این که ماشین سواری کنند ، ماشین‌های خود را به همراه اهل و عیال هل مي‌داده اند و لذا مصرف بنزین 8 درصد کاهش داشته است.

آنهایی که فنی هستند مي‌فهمند من دارم چه مي‌گویم ، ماشین وقتی خاموش است و با روش هلینگ حرکت مي‌کند ، بنزین نمي‌سوزاند و در نتیجه 8 درصد از مصرف بنزین کاسته مي‌شود، این را علم ثابت کرده است.

3 - در سال 89 ، چیزی حدود یک و نیم میلیون خودرو به جمع باصفای خودروهای پرمصرف و دودزای وطنی افزوده شد ، 20 درصد هم سفرها افزایش داشت اما مصرف بنزین 8 درصد پایین آمد.

الان که دارم فکر مي‌کنم ، مي‌بینم هر چقدر هم که هل بدهند ، این عدد و رقم‌ها با همدیگر جور در نمي‌آیند ، آنهایی که فنی هستند مي‌فهمند من دارم چه مي‌گویم ! به نظر من احمدی نژاد ، مستجاب الدعوه و نظر کرده است و الا این کارها دنیایی نیستند!

4 - یک احتمال هم این است که بخشنامه شده هر کس آمار موفقیت آمیزی از خودش را بگوید ؛ مثلاً برای سازمان گردشگری موفقیت این است که بگوید تعداد مسافران زیاد شده و شرکت پخش فراورده‌های نفتی هم پزش در این است که بگوید مصرف بنزین کاهش داشته است و قس علیهذا (راستی مي‌دانستید در ایام نوروز آمار بازدید کنندگان عصرایران از گوگل هم بیشتر شد؟).

البته قرار شده از سال آینده ، قبل از اعلام آمارها با همدیگر هماهنگ شوند تا سوتی ندهند، درست مانند سال گذشته که قرار شد هماهنگ شوند!

5 - اصلاً چه کسی گفته که همه این افزایش مسافران مربوط به خودروهای شخصی بوده است؟! تا پارسال که در کشورمان نه قطار بود ، نه اتوبوس و نه هواپیما و امسال که به برکت دولت دهم همه این امکانات وارد کشور شده یا به دست دانشمندان جوان ایرانی ساخته شده اند ، آن 20 درصد اضافی با این‌ها به سفر رفته اند ، مخصوصاً با هواپیماهایی که از بس زیاد هستند خلبانانشان در سالن‌های فرودگاه داد مي‌زدند: بندرعباس دو نفر ... بندر عباس دو نفر ... فوری حرکت... شیراز نصف بها ... سی دی هم مي‌ذاریم ... ارومیه ، ارومیه ... بدو بیا که رفتیم!

حالا دیدید کلا مسؤولان با حالی داریم؟! خدا زیادشان کند!

کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف کمک به توسعه زیرساخت‌های منطقه، پروژه بهسازی و اصلاح راه مجاور معدن آهک تا تفرجگاه تنگه گزی در شهرستان جاجرم را با ارائه خدمات به ارزش 168 میلیارد و 205 میلیون و 100 هزار ریال مشارکت و تکمیل گردید.

مطالب بیشتر
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: همزمان با 7 مهرماه، روز ایمنی و آتش‌نشانی، سمینار تخصصی «ایمنی و پیشگیری از حوادث و بیماری‌های ناشی از کار» با حضور سرپرست مدیریت مجتمع آلومینای ایران، معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جاجرم، اعضای شوراهای اسلامی کار استان و مسئولان ایمنی واحدهای کارگری در شرکت آلومینای ایران برگزار شد.

مطالب بیشتر
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: عملیات تعمیرات اساسی (اورهال) یکی از کمپرسورهای کلیدی و حساس در واحدهای جانبی (هوای فشرده 530 ) شمش آلومینیوم با تکیه بر دانش بومی و همت متخصصان داخلی، با موفقیت به پایان رسید؛ اقدامی که علاوه بر تثبیت پایداری تولید، صرفه‌جویی اقتصادی قابل‌توجهی برای این مجموعه به همراه داشت.

مطالب بیشتر
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030

باشگاه آلومینیوم: آذربایجان قصد دارد ظرفیت تولید آلومینیوم اولیه شرکت آذرآلومینیوم در کارخانه الکترولیز گنجه را تا سال 2030 از حدود 50 هزار تن در سال به 100 هزار تن افزایش دهد. این طرح در برنامه دولتی جدید توسعه صنایع معدنی و متالورژی برای سال‌های 2027 تا 2030 گنجانده شده است؛ برنامه‌ای که هدف تولید 50 هزار تن آلومینیوم نوردشده در سال را نیز دنبال می‌کند.

مطالب بیشتر
محرابیان مدیرعامل سالکو شد
محرابیان مدیرعامل سالکو شد

باشگاه آلومینیوم: عبدالحسین محرابیان، از مدیران باسابقه مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب، با تصمیم هیئت‌مدیره به عنوان مدیرعامل جدید سالکو منصوب شد.

مطالب بیشتر
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت

باشگاه آلومینیوم: چهارمین اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در روزهای 18 و 19 نوامبر 2026 در فرانکفورت برگزار می‌شود و بیش از 100 تصمیم‌گیر ارشد زنجیره ارزش آلومینیوم را گرد هم می‌آورد. محورهای اصلی اجلاس شامل تولید آلومینیوم سبز، گذار انرژی، بازیافت و اقتصاد چرخشی و الزامات سیاستی و تجاری از جمله سازوکار تعدیل کربن در مرزها خواهد بود.

مطالب بیشتر
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن

باشگاه آلومینیوم: کان آرت آلومینیوم اکستروژن با خرید بی‌آر‌تی اکستروژن، ظرفیت و گستره فعالیت خود در بازار اکستروژن آلومینیوم آمریکا را افزایش داد. مجموعه جدید با بیش از هزار کارمند، 15 دستگاه پرس اکستروژن و فعالیت در 10 موقعیت مکانی، قابلیت‌هایی مانند رنگ‌آمیزی تر، پوشش پودری، ساخت و آنودایزینگ را نیز ارائه خواهد کرد.

مطالب بیشتر
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا

باشگاه آلومینیوم: بازار جهانی بوکسیت و آلومینا در حال حرکت به سمت ساختاری سیاست‌محورتر و یکپارچه‌تر است و عواملی مانند ملی‌گرایی منابع، امنیت عرضه، هزینه‌های تولید و تحولات ژئوپلیتیکی اهمیت بیشتری پیدا کرده‌اند. چین همچنان محور اصلی تقاضای آلومینا است، در حالی که اندونزی با محدودیت صادرات و توسعه بخش پایین‌دستی، استرالیا با اتکا به زیرساخت و ثبات عرضه و برزیل با ظرفیت تنوع‌بخشی به منابع، نقش‌های متفاوتی در زنجیره جهانی دارند.

مطالب بیشتر
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ 30 شهریورماه (21 سپتامبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3261 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم