براي مقابله با نرخ تورم : بانك مركزي چين نرخ ذخيره قانوني بانك‌ها را افزايش داد

1389/11/30
بانك مركزي چين براي مقابله با افزايش چشمگير نرخ تورم بار ديگر تصميم گرفت تا نرخ ذخيره قانوني بانكها را افزايش دهد .
براي مقابله با نرخ تورم : بانك مركزي چين نرخ ذخيره قانوني بانك‌ها را افزايش داد

به نقل از فرانس پرس اين براي پنجمين بار متوالي از اكتبر 2010 است كه بانك مركزي چين نرخ خيره قانوني بانكها را افزايش مي دهد . نرخ تورم چين از 5.1 درصد در ماه نوامبر 2010 به 4.6 درصد در ماه دسامبر كاهش يافت ولي اين رقم طي ماه ژانويه بار ديگر به بيش از 4.9 درصد رسيده است .
اين در حالي است كه افزايش سرمايه گذاري مستقيم خارجي در چين طي ماه ژانويه نيز به نگرانيهاي بين المللي در خصوص افزايش تورم در اين كشور دامن زده است . ميزان سرمايه گذاري مستقيم خارجي در چين در ماه گذشته با بيش از 23 درصد رشد به 10 ميليارد دلار رسيده است .
بانك مركزي چين در چهار ماه گذشته سه بار نرخ بهره بانكي را افزايش داده است تا از روند صعودي تورم جلوگيري كند . كارشناسان اقتصادي بر اين باورند كه چين تا پايان امسال تدابير بيشتري را براي مقابله با نرخ تورم اتخاذ خواهد كرد .

افزايش نرخ بهره و افزايش ذخيره قانوني بانكها مهمترين ابزارهاي پولي بانك مركزي چين براي كنترل تورم به شمار مي رود . بانك مركزي چين قصد دارد با كنترل نقدينگي از ادامه روند صعودي نرخ تورم جلوگيري كند . پيش بيني مي شود در صورت ادامه افزايش تورم در چين بانك مركزي اين كشور بار ديگر نرخ بهره و ذخيره قانوني بانكي را افزايش دهد .

كارشناسان اقتصادي معتقدند اتخاذ سياستهاي پولي كنترل شده در چين موجب كاهش رشد اقتصادي اين كشور تا پايان سال 2011 خواهد شد .

 

گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف کمک به توسعه زیرساخت‌های منطقه، پروژه بهسازی و اصلاح راه مجاور معدن آهک تا تفرجگاه تنگه گزی در شهرستان جاجرم را با ارائه خدمات به ارزش 168 میلیارد و 205 میلیون و 100 هزار ریال مشارکت و تکمیل گردید.

مطالب بیشتر
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: همزمان با 7 مهرماه، روز ایمنی و آتش‌نشانی، سمینار تخصصی «ایمنی و پیشگیری از حوادث و بیماری‌های ناشی از کار» با حضور سرپرست مدیریت مجتمع آلومینای ایران، معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جاجرم، اعضای شوراهای اسلامی کار استان و مسئولان ایمنی واحدهای کارگری در شرکت آلومینای ایران برگزار شد.

مطالب بیشتر
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: عملیات تعمیرات اساسی (اورهال) یکی از کمپرسورهای کلیدی و حساس در واحدهای جانبی (هوای فشرده 530 ) شمش آلومینیوم با تکیه بر دانش بومی و همت متخصصان داخلی، با موفقیت به پایان رسید؛ اقدامی که علاوه بر تثبیت پایداری تولید، صرفه‌جویی اقتصادی قابل‌توجهی برای این مجموعه به همراه داشت.

مطالب بیشتر
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030

باشگاه آلومینیوم: آذربایجان قصد دارد ظرفیت تولید آلومینیوم اولیه شرکت آذرآلومینیوم در کارخانه الکترولیز گنجه را تا سال 2030 از حدود 50 هزار تن در سال به 100 هزار تن افزایش دهد. این طرح در برنامه دولتی جدید توسعه صنایع معدنی و متالورژی برای سال‌های 2027 تا 2030 گنجانده شده است؛ برنامه‌ای که هدف تولید 50 هزار تن آلومینیوم نوردشده در سال را نیز دنبال می‌کند.

مطالب بیشتر
محرابیان مدیرعامل سالکو شد
محرابیان مدیرعامل سالکو شد

باشگاه آلومینیوم: عبدالحسین محرابیان، از مدیران باسابقه مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب، با تصمیم هیئت‌مدیره به عنوان مدیرعامل جدید سالکو منصوب شد.

مطالب بیشتر
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت

باشگاه آلومینیوم: چهارمین اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در روزهای 18 و 19 نوامبر 2026 در فرانکفورت برگزار می‌شود و بیش از 100 تصمیم‌گیر ارشد زنجیره ارزش آلومینیوم را گرد هم می‌آورد. محورهای اصلی اجلاس شامل تولید آلومینیوم سبز، گذار انرژی، بازیافت و اقتصاد چرخشی و الزامات سیاستی و تجاری از جمله سازوکار تعدیل کربن در مرزها خواهد بود.

مطالب بیشتر
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن

باشگاه آلومینیوم: کان آرت آلومینیوم اکستروژن با خرید بی‌آر‌تی اکستروژن، ظرفیت و گستره فعالیت خود در بازار اکستروژن آلومینیوم آمریکا را افزایش داد. مجموعه جدید با بیش از هزار کارمند، 15 دستگاه پرس اکستروژن و فعالیت در 10 موقعیت مکانی، قابلیت‌هایی مانند رنگ‌آمیزی تر، پوشش پودری، ساخت و آنودایزینگ را نیز ارائه خواهد کرد.

مطالب بیشتر
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا

باشگاه آلومینیوم: بازار جهانی بوکسیت و آلومینا در حال حرکت به سمت ساختاری سیاست‌محورتر و یکپارچه‌تر است و عواملی مانند ملی‌گرایی منابع، امنیت عرضه، هزینه‌های تولید و تحولات ژئوپلیتیکی اهمیت بیشتری پیدا کرده‌اند. چین همچنان محور اصلی تقاضای آلومینا است، در حالی که اندونزی با محدودیت صادرات و توسعه بخش پایین‌دستی، استرالیا با اتکا به زیرساخت و ثبات عرضه و برزیل با ظرفیت تنوع‌بخشی به منابع، نقش‌های متفاوتی در زنجیره جهانی دارند.

مطالب بیشتر
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ 30 شهریورماه (21 سپتامبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3261 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
معرفی 10 شرکت برتر بورس کالای ایران
معرفی 10 شرکت برتر بورس کالای ایران

باشگاه آلومینیوم: آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته منتهی به 3 مهر ماه حدود 3 میلیون و 314 هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش بالغ بر 141.5 هزار میلیارد تومان معامله شد. همچنین ارزش معاملات 10 شرکت برتر به بیش از 67.7 هزار میلیارد تومان رسید.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم