کنفرانس یک روزه نقش پزشکان در فرهنگ سازی مصرف شیر در خانواده در برج میلاد برگزار شد.

>"> کنفرانس یک روزه نقش پزشکان در فرهنگ سازی مصرف شیر در خانواده در برج میلاد برگزار شد.

>"> کنفرانس یک روزه نقش پزشکان در فرهنگ سازی مصرف شیر در خانواده در برج میلاد برگزار شد.

>"> کنفرانس یک روزه نقش پزشکان در فرهنگ سازی مصرف شیر در خانواده در برج میلاد برگزار شد.

>">

ایران رتبه اول مصرف نوشابه در دنیا

1392/09/02

کنفرانس یک روزه نقش پزشکان در فرهنگ سازی مصرف شیر در خانواده در برج میلاد برگزار شد.

>
ایران رتبه اول مصرف نوشابه در دنیا

 دکتر گل علیزاده معاون پشتیبانی سازمان نظام پزشکی و نایب رییس انجمن پزشکان عمومی ایران در این مراسم با بیان عوامل اجتماعی موثر بر سلامت افراد جامعه گفت: در دنیای امروز دیدگاه های سلامت، چشم انداز وسیعی پیدا کرده و ضرورتاً توجه ویژه ای به عوامل تعیین کننده غیرطبی سلامت شده است. بدین معنا که عوامل اجتماعی موثر بر سلامت نظیر میزان درآمد ، سطح تحصیلات، شغل، تغذیه ، طبقه اجتماعی بسیار بیشتر از عواملی مانند عوامل بیولوژیکی باعث ابتلا به بیماری می شوند و در سلامت انسان نقش بسزایی دارند.
امروزه پوکی استخوان یکی از مشکلات تغذیه شایع در کشور است که به دلیل کمبود دریافت کلسیم در رژیم غذایی روزانه در طولانی مدت رخ می دهد. در واقع اگر فردی کلسیم را از طریق مواد غذایی دریافت نکند، ابتدا دچار کاهش تراکم استخوان ، نرمی استخوان و سپس دچار پوکی استخوان می شود.
وی افزود: طبق مطالعات انجام شده 90 درصد خانواده های ایران کمبود کلیسیم دارند و بعد از حذف یارانه شیر و افزایش قیمت مواد لبنی ، خرید مواد لبنی 14 درصد کاهش نشان می دهد. در واقع گرانی شیر و لبنیات باعث شده که بسیاری از خانواده های ایرانی شیر را از سبد کالاهای مصرفی حذف کنند و اولویت را به نان، برنج ، گوشت و مرغ بدهند. شیر یکی از منابع با ارزش و اصلی در هرم غذایی است و بدن انسان بیشتر از گروه غلات، میوه و سبزیجات به این منبع غذایی نیاز دارد. پیش از گرانی این ماده غذایی آمار مصرف شیر و لبنیات 80 تا 100 کیلوگرم در سال بود که در حال حاضر با کاهش 22 درصدی مواجه شده ایم و به 60 تا 70 کیلوگرم در سال کاهش پیدا کرده است.
دکتر گل علیزاده به افزایش اضافه وزن در میان آحاد مردم اشاره کرد و افزود: در حال حاضر شاهد کاهش تراکم استخوان در سنین زیر 30 سال در کشور هستیم که این دسته از افراد با کوچکترین ضربه ، خود به خود دچار شکستگی می شوند که بار مالی زیادی را به خانواده و جامعه تحمیل می کند.
وی ادامه داد: همچنین 30 درصد افراد جامعه ما اضافه دارند، 15 درصد افراد چاق هستند همچنین 6 درصد جمعیت کودکان زیر 5 سال جامعه دچار کوتاهی قد، 4 درصد دچار لاغری ، 4 درصد دچار کمبود وزن و 28 درصد از جامعه نیز دچار کم تحرکی هستند.
نایب رییس انجمن پزشکان عمومی ایران در بخش دیگری از صحبت های خود گفت: برای تشریح اهمیت تاثیر استفاده شیر برای بدن انسان باید گفت که حتی خامه ، سرشیر و کره نیز که جزو فرآورده های شیر هستند هیچ گاه منبع مناسبی برای کلسیم نیستند. این فرآورده ها تنها باعث بالا رفتن چربی خون و کلسترول می شوند و اضافه وزن و چاقی را به دنبال دارند.ماست خامه ای ، پنیر خامه ای و شیر پرچرب نیز کمترین میزان کلسیم را دارند و نمی توان به لحاظ منبع غنی کلسیم به آنها تکیه کرد. بر این اساس از یک طرف کاهش مصرف شیر و فرآورده های لبنی و از سوی دیگر آمار تکان دهنده نوشابه های گازدار که ایران را در جایگاه نخست استفاده از نوشابه در دنیا قرار داده است هشداری جدی برای تغییر نگرش مردم در برنامه غذایی خود است.
وی ادامه داد: سرانه استفاده از نوشابه گازدار در دنیا 10 لیتر است . این در حالی است که ایران به صورت سالانه 42 لیتر نوشابه گازدار استفاده می کند. این برنامه غذایی غلط سبب پوسیدگی دندان، چاقی، سوء تغذیه ، اثرات مخرب بر کلیه ، اختلال در خواب و ... خواهد شد.

 

تصميم وزارت صنعت، معدن و تجارت براي لغو یکی دیگر از بخشنامه‌های دولت دهم

 

 

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم