به گزارش خبرگزاري بلومبرگ ظرفيت آلومينيوم در آفريقا روبه افزايش استت
به گزارش خبرگزاري بلومبرگ ظرفيت آلومينيوم در آفريقا روبه افزايش است. كشور غنا كه تا چند سال قبل يكي از بزرگترين توليدكنندگان آلومينيوم آن منطقه محسوب ميگرديد، به علت بحران اقتصادي و كاهش قيمت آلومينيوم واحد ذوب والكوي (valco) خود را تعطيل نمود.
پس از ماهها تعطيلي بالاخره اين كشور تصميم گرفته است كه سال آينده اين واحد ذوب را مجدداً بگشايد. در حال حاضر ظرفيت ذوب اين واحد 200 هزار تن در سال ميباشد و خطوط ذوب سالم آن شامل شش خط ميباشد.
اين واحد ذوب از ماه مارس 2007 تاكنون تعطيل بوده است كه عمده علت آن كاهش شديد قيمت آلومينيوم در بازار و افزايش شديد قيمت انرژي و كمبود آن در غنا بوده است. به گزارش خبرگزاري بلومبرگ قرار است اين واحد ذوب طي دو سال آينده ظرفيت خود را افزايش دهد ولي ميزان اين افزايش هنوز اعلام نگرديده است.