اثرات هدفمندي يارانه‌ها بر مديريت بنگاه هاي صنعتي و اقتصادي بررسي مي‌شود

1389/09/16
اثرات هدفمندي يارانه‌ها بر مديريت بنگاه‌هاي صنعتي و اقتصادي در سازمان مديريت صنعتي بررسي مي‌شود.
اثرات هدفمندي يارانه‌ها بر مديريت بنگاه هاي صنعتي و اقتصادي بررسي مي‌شود

مديرعامل سازمان مديريت صنعتي روز دوشنبه در نشست فصلي اين سازمان، گفت: سازمان يادشده با توجه به رسالت حرفه‌اي خود در رابطه با ايفاي نقش و اثرگذاري در امر مديريت كشور و با هدف كمك به مديريت بنگاه‌هاي صنعتي و اقتصادي كشور، بررسي اثرات اجرايي اين طرح بزرگ اقتصادي و نيز ارائه راهكارهاي لازم در اين حوزه براي مديران وارد عمل مي‌شود.

به گزارش خبرنگار ايرنا، محمود كماني اظهار داشت: اين سازمان داراي ماموريت‌ها و توانمندي هاي مشخصي است كه بايد طبق رسالت واقعي خود اثرگذاري ويژه‌اي در مديريت كشور نيز داشته باشد كه با توجه به اهميت طرح هدفمندي يارانه‌ها به عنوان بزرگترين جراحي اقتصادي كشور، اثرات آن را براي مديران بنگاه‌هاي صنعتي و مالي-اقتصادي كشور پايش مي‌كند.

وي ايجاد سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران را از نمونه‌هاي بزرگ و ماندگار و اثرگذار سازمان مديريت صنعتي در گذشته دانست و گفت: اين سازمان با هدف حمايت و ايجاد صنايع توليدي و فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري و ايجاد نقش استراتژيك توسعه‌اي تاسيس شد و در حال حاضر به عنوان يك مجموعه تابع همان سازمان فعاليت مي‌كند.

مديرعامل سازمان مديريت صنعتي اضافه كرد: در رويكرد جديد با توجه به تاكيدات وزارت صنايع و معادن و سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران به عنوان دو نهاد بالاسري و همچنين توانمندي‌هاي سازمان، حمايت‌هاي علمي در حوزه دانش مديريت در بخش مشاوره و آموزش و پژوهش را در دو مسير بنگاهي و ملي - حاكميتي به صورت موازي دنبال مي‌كنيم.

وي ادامه داد: ورود به عرصه‌هاي ملي - حاكميتي و اثرگذاري در بخش مديريت و مديران كشور در حوزه صنعت و خصوصاً صنايع داراي مزيت رقابتي انتظاري است كه با توجه به سابقه ، رسالت و توانمندي سازمان بارها از سوي وزير صنايع و معادن تاكيد شده است.

كماني متذكر شد: درجلسات مختلفي وزير صنايع تدوين مواردي همچون مدلي براي توسعه مناطق محروم، مكانيزم ايجاد اشتغال مولد دربخش صنعت و معدن و طراحي يك مدل پيشرفته صنعتي را از سازمان مديريت صنعتي خواستند كه تحقق چنين پروژه‌هايي با رويكرد جديد سازمان و تاكيد بر حوزه‌هاي ملي و كلان امكان پذير مي‌شود.
مديرعامل سازمان مديريت صنعتي با اشاره به رسالت اين سازمان در رابطه با توليد دانش مديريت وانتقال آن، گفت: سازمان مديريت صنعتي در حوزه صادرات، پايش فرصت‌هاي سرمايه گذاري در كشورهاي خارجي و نيازسنجي براي شناسايي و مشاوره پيرامون فرصت‌هاي سرمايه‌گذاري صنعتي و معدني براي طرف‌هاي داخلي و خارجي بعنوان بازوي نهاد متولي بخش صنعت و معدن كشور عمل خواهد كرد.
كماني خاطرنشان كرد: در رويكرد جديد و با هدف پوياسازي، اصلاح نظام سلسله مراتبي و تمركززدايي در فرآيندهاي سازمان تغييراتي در ساختار سازمان ايجاد شد تا از اين پس انجام پروژه‌ها سرعت و كيفيت بيشتري به خود بگيرد.

دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030

باشگاه آلومینیوم: آذربایجان قصد دارد ظرفیت تولید آلومینیوم اولیه شرکت آذرآلومینیوم در کارخانه الکترولیز گنجه را تا سال 2030 از حدود 50 هزار تن در سال به 100 هزار تن افزایش دهد. این طرح در برنامه دولتی جدید توسعه صنایع معدنی و متالورژی برای سال‌های 2027 تا 2030 گنجانده شده است؛ برنامه‌ای که هدف تولید 50 هزار تن آلومینیوم نوردشده در سال را نیز دنبال می‌کند.

مطالب بیشتر
محرابیان مدیرعامل سالکو شد
محرابیان مدیرعامل سالکو شد

باشگاه آلومینیوم: عبدالحسین محرابیان، از مدیران باسابقه مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب، با تصمیم هیئت‌مدیره به عنوان مدیرعامل جدید سالکو منصوب شد.

مطالب بیشتر
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت

باشگاه آلومینیوم: چهارمین اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در روزهای 18 و 19 نوامبر 2026 در فرانکفورت برگزار می‌شود و بیش از 100 تصمیم‌گیر ارشد زنجیره ارزش آلومینیوم را گرد هم می‌آورد. محورهای اصلی اجلاس شامل تولید آلومینیوم سبز، گذار انرژی، بازیافت و اقتصاد چرخشی و الزامات سیاستی و تجاری از جمله سازوکار تعدیل کربن در مرزها خواهد بود.

مطالب بیشتر
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن
خرید بی‌آر‌تی توسط کان آرت و توسعه ظرفیت اکستروژن

باشگاه آلومینیوم: کان آرت آلومینیوم اکستروژن با خرید بی‌آر‌تی اکستروژن، ظرفیت و گستره فعالیت خود در بازار اکستروژن آلومینیوم آمریکا را افزایش داد. مجموعه جدید با بیش از هزار کارمند، 15 دستگاه پرس اکستروژن و فعالیت در 10 موقعیت مکانی، قابلیت‌هایی مانند رنگ‌آمیزی تر، پوشش پودری، ساخت و آنودایزینگ را نیز ارائه خواهد کرد.

مطالب بیشتر
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا
افزایش اهمیت امنیت عرضه و یکپارچه‌سازی زنجیره ارزش آلومینا

باشگاه آلومینیوم: بازار جهانی بوکسیت و آلومینا در حال حرکت به سمت ساختاری سیاست‌محورتر و یکپارچه‌تر است و عواملی مانند ملی‌گرایی منابع، امنیت عرضه، هزینه‌های تولید و تحولات ژئوپلیتیکی اهمیت بیشتری پیدا کرده‌اند. چین همچنان محور اصلی تقاضای آلومینا است، در حالی که اندونزی با محدودیت صادرات و توسعه بخش پایین‌دستی، استرالیا با اتکا به زیرساخت و ثبات عرضه و برزیل با ظرفیت تنوع‌بخشی به منابع، نقش‌های متفاوتی در زنجیره جهانی دارند.

مطالب بیشتر
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)
مقاومت فلز آلومینیوم بالای 3200 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ 30 شهریورماه (21 سپتامبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3261 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
معرفی 10 شرکت برتر بورس کالای ایران
معرفی 10 شرکت برتر بورس کالای ایران

باشگاه آلومینیوم: آمار معاملات بازار فیزیکی بورس کالای ایران نشان می دهد در هفته منتهی به 3 مهر ماه حدود 3 میلیون و 314 هزار تن انواع کالا و محصول به ارزش بالغ بر 141.5 هزار میلیارد تومان معامله شد. همچنین ارزش معاملات 10 شرکت برتر به بیش از 67.7 هزار میلیارد تومان رسید.

مطالب بیشتر
کاهش 3.3 درصدی تولید آلومینیوم در ماه جولای
کاهش 3.3 درصدی تولید آلومینیوم در ماه جولای

باشگاه آلومینیوم: تولید جهانی آلومینیوم در ماه جولای 2026، 6 میلیون و 160 هزار تن اعلام شد که معادل تولید روزانه 198.7 هزار تن است.

مطالب بیشتر
تولید جهانی آلومینا در ماه جولای 2026
تولید جهانی آلومینا در ماه جولای 2026

باشگاه آلومینیوم: تولید جهانی آلومینا در ماه جولای 13.024 میلیون تن اعلام شد که معادل تولید روزانه 420.1 هزار تن است. از این رقم 12.287 میلیون تن آلومینای متالورژی و 737 هزار تن آلومینای شیمیایی بوده است.

مطالب بیشتر
سبقت فروش از تولید آلومینیومی‌ها
سبقت فروش از تولید آلومینیومی‌ها

باشگاه آلومینیوم: صنعت آلومینیوم بورس تهران در پنج‌ماه نخست1405 با افت تولید، رشد فروش مقداری و جهش درآمد روبه‌رو شد. تولید صنعت با کاهش حدود 4درصدی از 86هزار و 406تن به 82هزار و 639تن رسید؛ اما مقدار فروش با رشد نزدیک به 19درصدی از 67هزار و 861تن به 80هزار و 972تن افزایش یافت. درآمد فروش نیز با رشد نزدیک به سه‌برابری از 13هزار و 866میلیارد تومان به 41هزار و 194میلیارد تومان رسید. این فاصله میان عملکرد مقداری و درآمدی، نقش افزایش نرخ فروش را در رشد درآمد صنعت پررنگ کرده است.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم