گزارشی از تولید آلومینیوم در مناطق آفریقا، آسیا ، GCC و چین در ماه اکتبر
1398/09/25
به گزارش باشگاه آلومینیوم، انستیتوی بین‌المللی آلومینیوم، گزارشی از تولید الومینیوم در ماه اکتبر، مربوط به مناطق آفریقا، آسیا ، GCC و چین را به شرح زیر اعلام کرد:
گزارشی از تولید آلومینیوم در مناطق آفریقا، آسیا ، GCC و چین در ماه اکتبر

تولید آلومینیوم در منطقة آفریقا و آسیا:

تولید آلومینیوم آفریقا در ماه اکتبر به 138 هزار تن و در آسیا به 375 هزار تن رسید. تولید روزانه در آفریقا 4.5 هزار تن و در آسیا 12.1 هزار تن بوده است، این درحالی است که منطقة آفریقا طی اکتبر سال گذشته 143 هزار تن آلومینیوم معادل تولید روزانه 4.6 هزار تن و آسیا 377 هزار تن معادل تولید روزانه 12.2 هزار تن آلومینیوم تولید کردند که نشان می‌دهد در این دو منطقه شاهد کاهش تولید سالانة آلومینیوم در ماه اکتبر بوده‌ایم.

تولید آلومینیوم منطقة آفریقا در ماه سپتامبر 2019، 134 هزار تن معادل تولید روزانه 4.5 هزار تن و تولید آلومینیوم آسیا در این ماه 361 هزار تن معادل تولید روزانه 12 هزار تن بوده است که بیانگر آنست که تولید از سپتامبر به اکتبر در این دو منطقه تغییر چندانی نداشته است.

تولید آلومینیوم کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس:

در ماه اکتبر سال جاری، کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس 494 هزار تن معادل تولید روزانه 15.9 هزار تن آلومینیوم تولید کردند. این درحالی است که میزان تولید آلومینیوم در ماه اکتبر سال گذشته 450 هزار تن معادل تولید روزانه 14.5 هزار تن بوده است. منطقة GCC برخلاف بسیاری از مناطق تولیدکنندة آلومینیوم در جهان، در ماه اکتبر سال جاری افزایش تولید نشان می‌دهند. این افزایش تولید درحدود 2.5 درصد برآورد می‌شود.

تولید آلومینیوم اولیه منطقة مزبور در ماه سپتامبر سال جاری 478 هزار تن معادل تولید روزانه 15.9 هزار تن بوده است که تغییری در میزان تولید از ماه سپتامبر به اکتبر مشاهده نمی‌شود. اختلاف ماهانة تولید از سپتامبر به اکتبر تنها به تعداد روزهای این دو ماه باز می‌گردد که اکتبر 31 روزه و ستامبر 30 روزه است. بر همین اساس تولید روزانه هر دو ماه یکی بوده و تغییری در میزان تولید مشاهده نمی‌شود.

تولید آلومینیوم چین:

چین بزرگترین تولیدکننده و مصرف‌کنندة فلز آلومینیوم  در جهان محسوب می‌شود. در ماه اکتبر سال جاری این منطقه 3.014 میلیون تن آلومینیوم معادل تولید روزانه 97.2 هزار تن آلومینیوم تولید نمود. تولید آلومینیوم این منطقه در ماه سپتامبر سال جاری 2.917 میلیون تن معادل تولید روزانه 97.2 هزار تن بوده است بدان معنا که تولید از ماه سپتامبر به اکتبر تغییری نداشته و تنها تعداد روزهای دو ماه متفاوت بوده است.

میزان تولید آلومینیوم اولیه در چین در ماه اکتبر 2018، 3.126 میلیون تن معادل تولید روزانه 100.8 هزار تن بوده است. میزان تولید از اکتبر 2018 به 2019، حدود 2 درصد کاهش داشته است.

از ابتدای سال جاری تاکنون با توجه به تنش‌های اعمال‌شده ازطرف ایالات‌متحده بر صنعت فلزات چین و اعمال قوانین زیست‌محیطی از طرف دولت برروی صنایع تولیدکنندة آلومینیوم، تولید آلومینیوم چین با کاهش روبرو شده است. کاهش شدید قیمت آلومینیوم همراه با کاهش تقاضای آلومینیوم در بازارهای جهانی نیز موجب کاهش ظرفیت در برخی از واحدهای چین و حتی تعطیلی واحدهای تولیدکنندة آلومینیوم بوده است.

 

واگذاری آلومینای ایران؛ از اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ تا انتقال مدیریت به بخش غیردولتی
واگذاری آلومینای ایران؛ از اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ تا انتقال مدیریت به بخش غیردولتی

باشگاه آلومینیوم - روند واگذاری شرکت آلومینای ایران، فرآیندی چندساله و مرحله‌ای است که از تصویب واگذاری به بخش غیردولتی در سال ۱۳۸۶ آغاز شد و پس از طی مراحل قانونی، اصلاح ساختار حقوقی، ورود به بازار سرمایه، ارزش‌گذاری، عرضه عمومی و واگذاری بخشی از سهام بابت رد دیون دولت، در نهایت با واگذاری ۵۳ درصد سهام شرکت در بستر بورس در بهمن ۱۴۰۴ و انتقال کنترل مدیریتی به بخش غیردولتی وارد مرحله نهایی شد؛ فرآیندی که بر اساس گزارش یکپارچه روند واگذاری، در چارچوب سیاست‌های کلی اصل ۴۴ قانون اساسی و با هدف کاهش تصدی‌گری دولت، افزایش شفافیت و تقویت مشارکت بخش غیردولتی دنبال شده است.

مطالب بیشتر
کانادا بر بیش از ۷۰۰ محصول آمریکایی تعرفه تلافی‌جویانه وضع کرد
کانادا بر بیش از ۷۰۰ محصول آمریکایی تعرفه تلافی‌جویانه وضع کرد

باشگاه آلومینیوم: کانادا اعلام کرده است که در واکنش به تعرفه‌های جدید آمریکا، بر کالاهای آمریکایی به ارزش ۱۹.۹ میلیارد دلار آمریکا تعرفه وضع می‌کند. این تعرفه‌ها از ۸ سپتامبر اجرایی خواهند شد؛ اقدامی که پس از شکست مذاکرات تجاری میان اتاوا و واشنگتن صورت گرفته است.

مطالب بیشتر
کاهش ۳۳ درصدی مصرف ویژه سود کاستیک در آلومینای ایران
کاهش ۳۳ درصدی مصرف ویژه سود کاستیک در آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: این شرکت در سال ۱۴۰۵ و پس از واگذاری سهام کنترلی و مدیریتی آن به بخش خصوصی و شناسایی چالش‌های تولید و تاثیرات آن بر بهای تمام شده محصولات با تمرکز بر افزایش بهره‌وری فرآیند، کاهش بهای تمام‌شده و استفاده بهینه از مواد اولیه، مجموعه‌ای از اقدامات اصلاحی و عملیاتی را در بخش‌های مختلف تولید اجرا کرده است که کاهش قابل‌توجه مصرف ویژه سود کاستیک از ۴۴۰ کیلوگرم به ۲۹۵ کیلوگرم به ازای هر تن آلومینا از مهم‌ترین نتایج این اقدامات به شمار می‌رود.

مطالب بیشتر
آیا کانادا می‌تواند تمام نیاز آلومینیوم آمریکا را تأمین کند؟
آیا کانادا می‌تواند تمام نیاز آلومینیوم آمریکا را تأمین کند؟

باشگاه آلومینیوم: حتی در صورت ارسال تمام تولید داخلی کانادا به آمریکا، این کشور قادر به پوشش کامل نیاز وارداتی آلومینیوم ایالات متحده نخواهد بود. ایالات متحده برای حدود 80 درصد مصرف آلومینیوم خود به واردات متکی است؛ در نیمه نخست 2026 واردات این کشور 1.68 میلیون تن ثبت شد و کانادا در همان دوره 1.16 میلیون تن صادر کرد.

مطالب بیشتر
موجودی آلومینیوم بورس فلزات لندن به کف ۳۶ ساله رسید
موجودی آلومینیوم بورس فلزات لندن به کف ۳۶ ساله رسید

باشگاه آلومینیوم: موجودی آلومینیوم در انبارهای بورس فلزات لندن (LME) به پایین‌ترین سطح از سال ۱۹۹۰ رسیده است؛ در شرایطی که اختلالات اخیر در عرضه خاورمیانه، فشار بیشتری بر زنجیره تأمین این فلز وارد کرده است. بر اساس گزارش، تولید سالانه آلومینیوم اولیه در منطقه خلیج فارس از زمان آغاز درگیری‌های ایران حدود ۲ میلیون تن کاهش یافته و این افت عرضه، برداشت فلز از شبکه انبارهای LME را افزایش داده است. در نتیجه، موجودی ثبت‌شده آلومینیوم در این بورس از ابتدای سال ۲۰۲۶ تقریباً نصف شده و به حدود ۲۵۰ هزار تن رسیده است. با این حال، واکنش قیمت آلومینیوم و فاصله قیمتی میان سررسیدهای مختلف LME تاکنون محدود بوده، زیرا بازار همچنان احتمال بازیابی عرضه جهانی، افزایش محموله‌های اندونزی و رشد صادرات چین را در نظر دارد.

مطالب بیشتر
آلومینای ایران در مسیر توسعه هدفمند
آلومینای ایران در مسیر توسعه هدفمند

باشگاه آلومینیوم: پس از واگذاری سهام مدیریتی آن به بخش خصوصی و تغییر در ترکیب هیات مدیره و مدیران آن با هدف ایجاد مسیر مشخص برای توسعه، افزایش ظرفیت تولید و ارتقای بهره‌وری، فرآیند شناسایی، بررسی و اولویت‌بندی پروژه‌های توسعه‌ای را با مشارکت بخش‌های مختلف شرکت در دستور کار قرار داده است.

مطالب بیشتر
آلومینای ایران در مسیر کاهش اثر ناترازی انرژی
آلومینای ایران در مسیر کاهش اثر ناترازی انرژی

باشگاه آلومینیوم: طرح دوگانه‌سوز کردن واحد تکلیس نیز با هدف جلوگیری از توقفات ناشی از محدودیت گاز و حفظ ظرفیت تولید آلومینا، از دو مسیر به‌صورت موازی در حال بررسی است. در مسیر نخست، امکان استفاده از مازوت در کوره‌های تکلیس توسط شرکت‌های متخصص در حال بررسی فنی است و در مسیر دوم، احداث واحد SNG و استفاده از این فناوری برای تأمین سوخت جایگزین در دست بررسی قرار دارد. پس از تکمیل مطالعات فنی و اقتصادی، مناسب‌ترین گزینه برای اجرا انتخاب خواهد شد.

مطالب بیشتر
آلومینای ایران در مسیر تکمیل زنجیره تولید
آلومینای ایران در مسیر تکمیل زنجیره تولید

باشگاه آلومینیوم: این شرکت در سال ۱۴۰۵ و متعاقب واگذری آن بخش خصوصی از سوی سازمان بورس و سازان خصوصی‌سازی با هدف افزایش خودکفایی، کاهش وابستگی به تأمین بیرونی، کاهش بهای تمام‌شده و ایجاد پایداری بیشتر در زنجیره تأمین، مجموعه‌ای از اقدامات توسعه‌ای را در زمینه تولید مواد و قطعات مورد نیاز کارخانه در دستور کار قرار داده است.

مطالب بیشتر
قیمت آلومینیوم همواره بالای 3200 دلار
قیمت آلومینیوم همواره بالای 3200 دلار

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن دوشنبه 26 مرداد ماه (17 آگوست) در حالی کار خود را آغاز کرد که فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3271 دلار(تن) اعلام شد.

مطالب بیشتر
واگذاری شرکت آلومینای ایران؛ الگویی موفق از اجرای هدفمند اصل ۴۴ در استان خراسان شمالی
واگذاری شرکت آلومینای ایران؛ الگویی موفق از اجرای هدفمند اصل ۴۴ در استان خراسان شمالی

باشگاه آلومینیوم: گفتگوی ویژه با آقای دکتر قوامی نایب رئیس اول کمیسیون ویژه جهش و حمایت از تولید و نظارت بر اجرای اصل 44 قانون اساسی

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم