کاهش مصرف آب و انرژي در طراحي جديد کارخانه آلومينا از نفلين

1395/03/18

يک شرکت آلماني طراحي پايه کارخانه توليد آلومينا از نفلين سينيت سراب (واقع در استان آذربايجان شرقي) را انجام مي دهد.

کاهش مصرف آب و انرژي در طراحي جديد کارخانه آلومينا از نفلين

مدير صنايع معدني ايميدرو گفت: يک شرکت آلماني طراحي پايه کارخانه توليد آلومينا از نفلين سينيت سراب (واقع در استان آذربايجان شرقي) را انجام مي دهد. در اين طراحي که مراحل نهايي را طي مي کند مصرف آب و انرژي و همچنين ميزان آلاينده هاي زيست محيطي، کاهش چشمگيري نسبت به روش هاي متداول پيدا مي کند.

محمد آقاجانلو با اعلام اين مطلب اظهار داشت: در سفر اخير مشاوران ايميدرو به آلمان و طي نشست هايي با شرکت اتوتک، 85 درصد اسناد مربوط به طراحي پايه کارخانه نفلين سينيت سراب شامل مراحل فرايند توليد و مولفه هاي آن، نقشه اجرايي، احداث بخش ها، نوع تجهيزات و غيره (PFD ) نهايي شده و ميزان PFD باقي مانده تا اواخر همين هفته تکميل مي شود. وي ادامه داد: پيش از اين،200 نقشه براي چگونگي احداث واحدهاي اين کارخانه به شرکت اتوتک ارسال شد که طي 5 روز حضور مشاوران در آلمان، بررسي و اصلاح شد. فرايند مناقصه بين المللي براي اجرايي کردن طرح احداث کارخانه نفلين سينيت نيز پس از دريافت اسناد P&ID آغاز خواهد شد.

به گفته مدير صنايع معدني ايميدرو، شرکت اتوتک علاقه مند به حضور در مناقصه و بخش هاي بعدي احداث کارخانه است که در حال حاضر، منتظر حل و فصل مسائل بانکي (بين بانک مرکزي و شرکت بيمه هرمس آلمان) هستيم.

آقاجانلو با اشاره به ويژگي هاي طراحي پايه کارخانه توليد آلومينا از نفلين سينيت سراب با دانش آلماني ها، تصريح کرد: در اين نوع طراحي، سطح اتوماسيون بالاست و اطمينان بالايي در کيفيت محصول توليدي ايجاد خواهد شد. همچنين از نظر آلايندگي و مسائل زيست محيطي، از استانداردهاي داخل کشور بالاتر است و در مقايسه با فناوري روس (نخستين دارنده فناوري توليد آلومينا از نفلين سينيت)، سودمندتر است.

وي افزود: امتياز ديگر طراحي پايه کارخانه ياد شده، کاهش شديد مصرف آب و نيز کاهش قابل توجه مصرف انرژي (گاز و برق) است.

مدير صنايع معدني ايميدرو خاطرنشان کرد: ظرفيت اين طرح، توليد 200 هزار تن آلومينا (ماده اوليه توليد شمش آلومينيوم)، 150 هزار تن نمک (انواع کربنات) و 3.6 ميليون تن سيمان است.
اکتشافات انجام شده در منطقه آذربايجان شرقي نشان مي دهد از کل 9 ميليارد و 444 ميليون تن ذخاير معدني اين استان، 5 ميليارد و 350 ميليون تن -که معادل 56درصد از کل ذخاير اين منطقه است- به نفلين سينيت اختصاص دارد. ماده معدني که در نهايت با تبديل شدن به پودر آلومينا، تکيه گاه رشد صنعت آلومينيوم ايران خواهد شد.

حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند

باشگاه آلومینیوم: نشست کمیسیون صنعت اتاق ایران با موضوع بررسی وضعیت عرضه و تقاضای آلومینیوم و با هدف تقویت همکاری میان تولیدکنندگان آلومینیوم و صنایع پایین‌دستی این حوزه برای حل مشکل عرضه آلومینیوم در بورس کالا، برگزار شد. فعالان صنعت آلومینیوم خواستار اصلاح سازوکار عرضه، بازنگری در اطلاعات بهین‌یاب و رفع موانع تامین مواد اولیه شدند.

مطالب بیشتر
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم