پرداخت علی‌الحساب سود به سهامداران ایرالکو

1395/11/09

باشگاه آلومينيوم: مجمع عمومی عادی به‌طور فوق‌العاده شرکت آلومینیوم ایران روز گذشته با حضور بیش از 66 درصد از سهامداران برگزار شد.

پرداخت علی‌الحساب سود به سهامداران ایرالکو

موضوع برگزاری این مجمع پیشنهاد پرداخت علی‌الحساب سود به سهامداران بود که در پایان جلسه تصویب شد سهامداران خرد به ازای هرسهم 120تومان دریافت کنند. سهامداران این شرکت که قرار بود در مجمع سالانه تاریخ 29تیر سال94 سود سهم خود را دریافت کنند، پس از گذشت چند ماه با اعلام فسخ سود خود به دلیل اطلاع از زیان280 میلیارد تومانی شرکت مواجه می‌شوند.

برهمین اساس، ابهام در صورت‌های مالی‌ این شرکت طی مدت مذکور باعث شد بعد از گذشت 15 ماه نماد شرکت (فایرا) کماکان متوقف باشد. در ابتدای این جلسه، طاهرپور، رئیس هیات‌مدیره این مجمع تقسیم سود میان سهامداران را پیشنهاد داد که با اعتراض سهامداران خرد و عمده مواجه و درنهایت مقرر شد به ازای هر سهم 120تومان سود پرداخت شود که سهامداران خواستار دریافت آن قبل از بازگشایی نماد شرکت شدند.همچنین در این مجمع،شرکت آلومینیوم ایران در نظر داشت افزایش سرمایه 520 میلیاردتومانی را از محل دارایی‌های تجدیدناپذیر اعمال کند که با تنفس مجمع، رای‌گیری آن به تاریخ 13بهمن موکول شد. همچنین روز گذشته نیز طی مراسم جداگانه، بهمن اخوان به جای مجید پور عطار سکان شرکت ایرالکو را دردست گرفت.

کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن
سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن

به گزارش باشگاه آلومینیوم، بورس فلزات لندن دوشنبه 6 مهر ماه (28 سپتامبر) در حالی کار خود را آغاز کرد که فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3248 دلار(تن) اعلام شد

مطالب بیشتر
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند

باشگاه آلومینیوم: معاون اجرایی شرکت ریخته‌گری آلومینیوم ایران‌خودرو گفت: ایران‌خودرو ابهر با تکیه بر توان و تجربه نیروهای بومی، توانسته است در شرایط دشوار نیز روند تولید خود را حفظ کرده و ظرفیت‌های صنعتی و اشتغال‌زایی منطقه را تقویت کند.

مطالب بیشتر
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا

باشگاه آلومینیوم: هیندالکو با راه‌اندازی مناقصه‌های نقدی آلومینا در پلتفرم دیجیتال Metalshub، به‌دنبال افزایش شفافیت معاملات و فراهم‌کردن داده‌های واقعی برای شکل‌گیری یک شاخص قیمتی معتبر در بازار جهانی آلومینا است.

مطالب بیشتر
شرکت آلومینیوم ایران  (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت
شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت

باشگاه آلومینیوم: این شرکت در هفته منتهی به 3 مهرماه 1405 با ثبت معاملات قابل توجه شمش و بیلت آلومینیوم، در جمع 10 شرکت برتر بورس کالای ایران از نظر ارزش معاملات قرار گرفت.

مطالب بیشتر
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد

باشگاه آلومینیوم: بهره‌برداری از نخستین بخش فاز اول نیروگاه خورشیدی ایرالکو با ظرفیت 6.4 مگاوات؛ گامی راهبردی برای تامین پایدار انرژی و توسعه سبز صنعت آلومینیوم کشور

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف کمک به توسعه زیرساخت‌های منطقه، پروژه بهسازی و اصلاح راه مجاور معدن آهک تا تفرجگاه تنگه گزی در شهرستان جاجرم را با ارائه خدمات به ارزش 168 میلیارد و 205 میلیون و 100 هزار ریال مشارکت و تکمیل گردید.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم