پانزدهمین نمایشگاه صنعت استان مرکزی با حضور ایرالکو برگزار شد

1401/08/17
باشگاه آلومینیوم: پانزدهمین نمایشگاه صنعت استان مرکزی، سه‌شنبه سوم آبان ۱۴۰۱ با حضور بیش از ۱۲۰ شرکت مادر تخصصی، واحد صنعتی و بنگاه اقتصادی از استان‌های مرکزی، آذربایجان شرقی، تهران، اصفهان و خراسان در فضایی به مساحت ۴ هزار متر مربع در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان مرکزی در اراک گشایش یافت.
پانزدهمین نمایشگاه صنعت استان مرکزی با حضور ایرالکو برگزار شد

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از روابط عمومی و صنعتی شرکت آلومینیوم ایران؛ آیین افتتاحیه همزمان با هفته فرهنگی اراک، همایش فرصت‌های سرمایه گذاری شهر اراک و در مراسمی با حضور دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی، کریمی و آصفری، نمایندگان اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی، دکتر لواسانی مدیر عامل ایرالکو، سفرای کشورهای سنگال و اوگاندا و دیگر مسئولان استان مرکزی، فعالان و رایزنان اقتصادی برگزار گردید.

 

دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی به همراه سفرای سنگال و اوگاندا و جمعی از مسئولین در غرفه ایرالکو حضور یافتند.

دکتر میری لواسانی در این نمایشگاه در خصوص روند تولید محصول با کیفیت و همچنین طرح‌های توسعه‌ای شرکت توضیحاتی ارائه نمودند.

وی افزود : تامین مواد اولیه یکی از مشکلات شرکت در سنوات مختلف بوده است که با انجام اقدامات کارشناسی و مساعدت و پشتیبانی اعضای محترم هیات مدیره توانستیم حاشیه‌ی امنی برای ذخیره و تامین مواد اولیه ایجاد نماییم.

دکتر میری لواسانی اظهار داشت با عنایت اخص به این موضوع که هزینه‌های جاری از ناحیه تامین مواد اولیه اثر مستقیم بر بهای تمام شده محصول داشته و هرگونه اقدامی در این خصوص اثر مستقیم در سود محاسباتی دارد، لذا با توجه به کاهش قیمت خرید پودر آلومینا در آینده شاهد افزایش سود آوری شرکت خواهیم بود.

مدیرعامل ایرالکو در گفتگو با سفرای سنگال و اوگاندا در غرفه اختصاصی شرکت آلومینیوم ایران جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی را از پارامتر‌های اساسی توسعه پایدار در کشور برشمرد.

مدیر عامل ایرالکو اهتمام ویژه در تدوین و اجرای برنامه‌های کارشناسی شده فروش در راستای تثبیت واقعی شرکت آلومینیوم ایران در بازار‌های هدف و مصرف را از برنامه‌های استراتژیک عنوان کرد.

دکتر لواسانی حذف پیش پرداخت‌ها در تامین پودر آلومینا و حذف انحصار صورت گرفته تامین مواد اولیه که موجب رقابت در تامین و افزایش عرضه که منجر به کاهش قیمت تامین خواهد شد را از دیگر اقدامات اساسی ایرالکو اعلام کرد.

استاندار مرکزی در آیین افتتاح این نمایشگاه اظهار کرد: برپایی نمایشگاه تخصصی صنعت استان مرکزی از نظر اقتصادی برای استان بسیار حائز اهمیت است و به لحاظ موقعیت برگزاری نمایشگاه و همچنین حضور شمار زیادی از شرکت‌های مهم و موثر در زنجیره صنعت کشور از اعتبار بالایی برخوردار می‌باشد.

وی گفت: استان مرکزی قطب سوم صنعتی کشور و به لحاظ تنوع صنایع رتبه نخست و از حیث صنایع غیرنفتی استان جایگاه برجسته‌ای دارد که امید است با تعامل و هم افزایی بخش خصوصی و دولت، حوزه اقتصادی در استان بیش از گذشته تقویت شود. استاندار مرکزی در ادامه بیان نمود: صنعتگران استان تامین بخش قابل توجهی از نیاز کشور به محصولات صنعتی، کشور را بر عهده دارند و برپایی این نمایشگاه‌ها می‌تواند این قابلیت‌ها را به خوبی نمایان کند. استاندار مرکزی تصریح کرد: کشور به جهات مختلف ظرفیت‌های فراوانی همچون نخبگان، زیرساخت‌های حیاتی و رشته‌های دانشگاهی ویژه دارد که با استفاده از آنها می‌توان از اقتصاد وابسته به نفت جدا شد، البته تحریم‌ها فرصتی برای کشور بود که ناخواسته ایران را از نفت فاصله داد.

خاطر نشان می‌سازد شرکت آلومینیوم ایران به عنوان پرچمدار صنعت آلومینیوم کشور، از مورخ سوم تا ششم آبان ماه از ساعت ۱۵ الی ۲۱ در این نمایشگاه حضوری فعال داشته و میزبان علاقه‌مندان، کارشناسان و صنعتگران مختلف می‌باشد

 

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم