معرفی خودروی جدید آلومینیومی SUV EX30 شرکت ولوو، مطابق با اصول زیست‌محیطی

1402/04/10
باشگاه آلومینیوم: ‌شرکت ولوو به‌تازگی جدیدترین خودروی خود با نام EX30 را به بازار معرفی کرده است. این خودروی کوچک کاملاً الکتریکی بوده و ایمن‌ترین ‌خودرویی است که تاکنون این شرکت به بازار عرضه نموده است. از خصوصیات مهم این خودرو، استفاده از فلز آلومینیوم و فولاد بازیافت‌شده در ساخت آن است به‌طوری‌که 25 درصد از آلومینیوم مورداستفاده در این خودرو فلز بازیافت‌شده و 17 درصد از فولاد به‌کار رفته در آن نیز فولاد بازیافت‌شده خواهد بود.
معرفی خودروی جدید آلومینیومی SUV EX30 شرکت ولوو، مطابق با اصول زیست‌محیطی

به گزارش باشگاه آلومینیوم، با توجه به سابقه‌ی 96 ساله‌ی شرکت در زمینه نوآوری در ایمنی، ولوو پیشکسوت محسوب شده و همواره حرف نخست را می‌زند. از مزایای این خودروی جدید، تجهیز به سیستم اعلام صوتی و تصویری برای هشدار بازشدن درب است به‌طوری‌که هرگاه درحال باز‌کردن درب، خودرو درمقابل یک دوچرخه‌سوار یا رهگذر قرار بگیرد، به شما هشدار می‌دهد.

ازطرفی در رابطه با حفاظت از افراد در داخل خودرو، درصورت وقوع تصادف، می‌توان گفت: اولویت نخست شرکت، حفاظت از سرنشینان بوده است. طراحی بدنه EX30 شاخص دیگری است که با تقویت اتاق ایمن، ستون‌های حامل و سقف شرکت ولوو، ایمنی 100 درصد را به سرنشینان این خودرو عرضه می‌کند. به‌طور خلاصه می‌توان گفت، EX30 مانند هر خودروی ولووی دیگری، با مجموعه‌ای گسترده از ویژگی‌های ایمنی فعال و سیستم‌های پشتیبانی راننده تجهیز شده است.

به‌گفته مسئولین شرکت ولوو، در تولید این خودروی جدید، درمجموع از 60 درصد مواد بازیافت‌شده استفاده شده است. 17 درصد مواد پلاستیکی در این خودرو، مواد بازیافتی است. همچنین 70 درصد از مواد پلی‌استری مورد استفاده نیز بازیافت شده است.

هدف اصلی شرکت ولوو از تولید و عرضه این خودرو، نزدیکترشدن به هدف خودروسازان جهت استفاده‌ی 100 درصدی از سوخت‌های تجدیدپذیر تا سال 2025 خواهد بود.

شرکت ولوو اعلام نموده که در بازه زمانی 7 تا 15 ماه ژوئن، از این خودروی جدید پرده‌برداری خواهد کرد.

شرکت ولوو می‌گوید: این خودرو کاملاً مطابق با اصول زیست‌محیطی بوده و با توجه به استفاده از فلز بازیافتی در تولید آن،‌ کاهش ورود آلاینده کربنی به محیط زیست را به‌همراه دارد.

وزن سبک این خودرو، شارژ آن‌را سریع و آسان ساخته است. ولوو با این خودروی الکتریکی، به‌دنبال جذب خریداران جوان‌تر است. در سال گذشته مدیرعامل ولوو همین مسأله را در زمانی‌که شرکت برای اولین‌بار خودروهای برقی آینده خود را به نمایش گذاشت، بیان کرده بود: "عرضه خودرویی جمع‌ و جور که مخاطبین آن نسل جوان باشند." با این حال احتمالاً خودروی EX30 هنگام عرضه با رقبای زیادی مواجه خواهد بود. علاوه بر SUV های الکتریکی کوچک نظیر تسلا مدل Y، هیوندای مدل Loniq5، فورد موستانگ مدل Mach-E و کیا مدل EV6، تعداد زیادی مدل جدید درحال عرضه‌شدن هستند که می‌بایست ولوو با آنها رقابت کند. از آن جمله می‌توان به Chevrolet Equinox، Polestar 3، Blazer EV و Honda Prologue اشاره نمود.

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم