تکریم و معارفه رئیس هیات عامل تکریم و معارفه برگزار شد

غریب پور خلاصه ای از اقدامات دو سال اخیر در بخش معدن و صنایع معدنی ارایه داد

1399/09/18
باشگاه آلومینیوم: مراسم تکریم و معارفه معاون وزیر و رئیس هیأت عامل ایمیدرو با حضور معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صمت و مدیرکل دفتر وزارتی برگزار شد.
غریب پور خلاصه ای از اقدامات دو سال اخیر در بخش معدن و صنایع معدنی ارایه داد

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از ایمیدرو، مدیرکل دفتر وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت در این مراسم با بیان اینکه از زمان ورود آقای رزم حسینی به وزارت صمت برای ایجاد تحول در حوزه های صنعتی و معدنی تلاش شده است، گفت: با تدابیر وزیر صمت طرح های مختلفی ارایه شده است که طرح اصلاح صنعت خودرو از جمله آن‌ها به شمار می رود.

مهدی زین الدینی با اشاره به ابلاغیه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت در زمینه تسریع در امر ترخیص کالاهای اساسی رسوب شده در گمرکات کشور بیان کرد: این مهم با همت وزارت صنعت، معدن و تجارت، همکاری گمرک و بانک مرکزی در دستور کار قرار گرفت و در حال انجام است.

وی با بیان اینکه تامین معیشت عمومی مردم از اهم اولویت های وزارت صمت به شمار می رود، اضافه کرد: تأکیدات مقام معظم رهبری و رئیس جمهور نیز همواره بر این موضوع بوده است.

مدیرکل حوزه وزارتی وزارت صمت با اشاره به نگاه توسعه ای وزیر صنعت، معدن و تجارت خاطرنشان کرد: اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی به ابتکار آقای رزم حسینی در استان کرمان و الگو شدن شهرستان قلعه گنج در زمینه اقتصاد مقاومتی نتایج بسیار درخشانی به دنبال داشت و حتی مورد تفقد رهبر معظم انقلاب اسلامی هم قرار گرفت.

زین الدینی تصریح کرد: در دوران استانداری آقای رزم حسینی در استان خراسان رضوی هم با اجرای الگوی مثلث توسعه اقتصادی فرهنگی، در کنار پیگیری برای انجام مسئولیت اجتماعی توسط شرکت های توسعه گرا، حدود 250 هزار میلیارد تومان تفاهم نامه سرمایه گذاری هم به امضا رسید که بخشی از آن تا به امروز افتتاح شده است.

وی ادامه داد: وزیر صنعت، معدن و تجارت معتقد است که در گام دوم انقلاب اسلامی باید شیوه اداره کشور را تغییر داد چرا که برای دستیابی به توسعه متوازن و مبتنی بر عدالت باید مسئولیت تحقق این مهم را به شرکت های توسعه گرا واگذار کرد.

مدیرکل دفتر وزارتی وزارت صنعت، معدن و تجارت در ادامه گفت: آقای جعفری از مدیران موفق در حوزه معادن است و انشالله با تدابیر ایشان در سازمان بزرگ توسعه ای ایمیدرو، این حوزه بیش از پیش شکوفا شود.

تحولات معدن و صنایع معدنی طی دو سال اخیر

در این جلسه خداداد غریب پور با برشمردن تحولات بخش معدن و صنایع معدنی طی دو سال اخیر در حوزه های اکتشاف، افزایش سرمایه شرکت های بزرگ و همچنین صندوق بیمه معدن و نیز توسعه زیربناها و حوزه های جدید، اظهار داشت: ایمیدرو توانست وسعت اکتشافات در کشور را از 250هزار به 650هزار کیلومتر مربع افزایش دهد که این امر با همراهی بخش خصوصی و همکاری وزارت صنعت معدن و تجارت عملی شد.

غریب پور در ادامه به اجرای استراتژی جدید تنوع بخشی در تامین مالی گفت: این سازمان از نیمه دوم سال 97 برنامه افزایش سرمایه شرکت های بزرگ از جمله ملی مس، مبارکه، گل گهر،‌ چادرملو و فولاد خوزستان را با هدف تامین بخشی از نیاز مالی پروژه های توسعه ای کلید زد که در این مسیر گام های موثری برداشته شد.

وی افزود: صندوق بیمه سرمایه گذاری فعالیت های معدنی که پشتیبان بخش خصوصی به ویژه احیا و فعال سازی معادن کوچک و متوسط است با برنامه این سازمان، میزان سرمایه ثبتی را از 150 میلیارد به 350میلیارد تومان افزایش داد. به گفته غریب پور، صندوق بیمه با این اقدام قادر است تا هفت برابر رقم مذکور بیمه نامه برای بخش معدن صادر کند.

غریب پور همچنین به توسعه زیربناها به عنوان یکی از اقدامات دو سال مدیریت وی در ایمیدرو یاد کرد و اظهار داشت: امضا و تبادل تفاهمنامه های جاده دوم سنگان- تربت حیدریه، خط دو مسیر ریلی سنگان- بافق،‌ پروژه انتقال آب از دریای عمان به سه استان شرقی و نیز کمک به توسعه زیربناها در بخش آب، برق، ‌گاز و جاده معادن کوچک بخش خصوصی در استان های مختلف بخشی دیگر از عملکرد ایمیدرو در راستای تعهد به مسوولیت اجتماعی بوده است.

وی همچنین تاکید کرد: ایمیدرو در راستای وظایف توسعه ای خود به بخش های جدید از جمله توسعه صنعت گوهر سنگ ها به عنوان صنعتی که قابلیت درامد زایی و اشتغال بالایی دارد، وارد شد. غریب پور یادآور شد: طراحی و تدوین طرح جامع برای این حوزه نهایی شد که در آن ذینفعان بخش خصوصی و تشکل ها حضوری مستمر و موثر داشتند.
غریب پور در پایان سخنانش از همه معاونت ها، مدیران و کارکنان ستادی ایمیدرو، طرح ها، شرکت های وابسته و تابعه و همچنین تشکل ها و مراکز علمی و دانشگاهی که در طول دوره مدیریت وی همکاری گرمی با ایمیدرو داشتند،‌تقدیر و تشکر کرد.

از سوی دیگر معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در این جلسه گفت: مسیر و جهت در مجموعه وزارت صمت یک هدف را دنبال می کند، اکنون تدبیر اینگونه است که مسیر را در سازمان ایمیدرو به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های بزرگ وزارت صمت، شخص دیگری به جلو ببرد.
داریوش اسماعیلی همچنین با بیان اینکه مجموعه‌های معدنی با هماهنگی کامل در خدمت رییس جدید ایمیدرو هستند، تصریح کرد: امیدواریم این تغییر و تحول سبب خیر و برکت باشد.

همچنین وجیه اله جعفری، رییس جدید هیات عامل ایمیدرو در این جلسه ضمن تشکر از حسن اعتماد وزیر صمت، بیان کرد: من سرباز نظام هستم و به این تدبیر احترام می گذارم و از اعتمادی که وزیر محترم به من کرده‌اند، ممنونم.

وی ضمن درخواست از همه دستگاه‌ها و دست اندرکاران ذیربط برای همراهی در این مسیر، گفت: امیدوارم که در مدت زمان حضورم در ایمیدرو، موجب اعتلای اهداف عالی در حوزه معدن بشوم.

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم