عارف:گفته هایم درباره موسوی کروبی باور قلبی است

1392/04/24

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه “باید تمام فصول قانون اساسی عملیاتی شود”، بر ضرورت توجه مسئولان به حقوق شهروندی تاکید کرد و گفت: توجه به حقوق شهروندی باید به باور مسئولان تبدیل شود نه اینکه تنها در حد شعار باقی بماند.

>
عارف:گفته هایم درباره موسوی کروبی باور قلبی است

محمدرضا عارف در جمع اعضای کانون وکلا و فعالان حقوق بشر، با بیان اینکه “طی سالیان اخیر فضای امنیتی را در بخش‎هایی از جامعه حس ‌کردیم و این فضا در ذات انقلاب ما نبود”، خاطرنشان کرد: من بر این باور بودم که امکان ندارد اتفاقی مانند حوادث 88 تکرار شود دیدیم که در این انتخابات، سرمایه اجتماعی فراوانی برخلاف تصور برخی افراد خلق شد و آنچه امروز برای همه ما یک تکلیف است حفظ این سرمایه اجتماعی است.

وی با بیان اینکه “شرایط فعلی برآمده از تفکر اصلاح‌طلبی است”، تصریح کرد: یکی از دلایل حضورم در انتخابات این بود که وقتی می‌دیدم برخی از جوانان بخاطر کج‌سلیقی یک مسئول از ارزش‌ها و و نظام فاصله گرفته‌اند، دلم به درد می‌آمد تلاش زیادی را بعمل آوردم تا نگاه این گروه از جوانان را نسبت به نظام و انقلاب تغییر دهم و آنها را دلبسته به ارزش‌ها و کشور کنم.

معاون اول دولت اصلاحات با اشاره به سخن یکی از وکلا در این جلسه درباره موسوی و کروبی گفت: آنچه که درباره آقایان موسوی و کروبی در صدا و سیما و مجامع دانشگاهی مطرح کردم اعتقاد قلبی‌ام بوده است و امیدوارم مشکل حصر این عزیزان با فضایی که بعد از انتخابات شکل گرفته است و با تعاملی که ان‌شاءالله رئیس‌جمهور منتخب با دستگاه‌ها و مقامات مربوطه انجام می‌دهد حل شود. من هم آنچه در توانم است برای حل این مشکل انجام خواهم داد.

عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در بخش دیگری از صحبتهایش به ضرورت نهادینه شدن نهادهای مدنی اشاره کرد و گفت: باید کارهای زیربنایی انجام دهیم و به سمت جامعه مدنی و تثبیت NGOها برویم و به‌گونه‌ای عمل کنیم که هر زمان که با شکل‌گیری سازمان‌های مردم نهاد، وضعیت تثبیت و نهادینه شده در جامعه پیدا کند بطوریکه اگر عده‌ای خواستند با آنها برخورد کنند، هزینه زیادی برای برخوردشان بدهند.

وی با انتقاد از تعطیلی نهادهای صنفی از جمله کانون وکلا، بر ضرورت سعه صدر مسئولان در برخورد با اینگونه نهادها تاکید و ابراز امیدواری کرد که کانون وکلا بتواند فعالیتش را از سر بگیرد.

عارف با تاکید بر اینکه “باید تمام فصول قانون اساسی عملیاتی شود”، بر ضرورت توجه مسئولان به حقوق شهروندی تاکید کرد و گفت: توجه به حقوق شهروندی باید به باور مسئولان تبدیل شود نه اینکه تنها در حد شعار باقی بماند اگر حقوق شهروندی یک شهروند از سوی مسئولی نقض شد باید در صدد جبران آن باشد و از تکرار آن خوددداری کند.

وی در پایان تاکید کرد: مطمئن باشید اگر ما یک گام به سوی مردم برداریم، مردم 10 گام به سوی ما برمی‌دارند. اکنون نسبت به مردم احساس مسئولیت سنگین‌تری می‌کنیم و قطعا مطالبات مردم باید پیگیری شود؛ البته این به این معنا نیست که همه چیز ظرف چند ماه حل می‌شود، بلکه باید به دولت برای حل مشکلات زمان داد.

بر اساس این گزارش، در این نشست فریده غیرت – حقوقدان – ضمن تقدیر از اقدام عارف در جریان انتخابات، برخی از دغدغه‌ها و مشکلات شغل وکالت را بیان و تصریح کرد: ما بواسطه شغلی که داریم، تلاش کرده‌ایم همیشه به مساله دفاع از مظلومان توجه کنیم، اما به این واسطه مشکلاتی برای ما ایجاد شده است.

غیرت با اشاره به وکلای زندانی نیز گفت: توقع زیادی نداریم چون آگاهیم که مشکلات را نمی‌شود سریع حل کرد اما توجه به مشکلات بر سر راه وکلایی که موکل سیاسی دارند یا به مساله حقوق بشر ورود می‌کنند، می‌تواند در ادامه کار ما و سهل شدن دفاع از موکلمان را هموار کند.

صادق نقره‌کار از دیگر حقوقدان کشور نیز در این جلسه، ضمن تشکر از صحبتهای عارف در صداوسیما گفت: به رسم معرفت از شما تشکر می‌کنم، چراکه در شرایطی که همه فحش دادن به محصورین را مباح می‌دانستند، شما این تابو را شکستید.


در ادامه تعدادی دیگر از اعضای کانون وکلا نظرات خود را درباره مسائل صنفی و حقوق شهروندی مطرح کردند.
 

 

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم