شرکت تولیدرینگ سایپا در مسیر تولید دانش بنیان

1401/12/04
باشگاه آلومینیوم: طرح تولید رینگ آلومینیومی شرکت تولیدرینگ سایپا مورد توجه شرکت دایکستال جیلی چین قرار گرفت.
شرکت تولیدرینگ سایپا در مسیر تولید دانش بنیان

باشگاه آلومینیوم- مظفر فروتن، مدیرعامل شرکت تولیدرینگ سایپا با اشاره به تحول بنیادی و توجه به تولید دانش بنیان در این شرکت گفت: یکی از اهداف شرکت دستیابی به تکنولوژی تولید رینگ آلومینیومی است و نیاز روز افزون به رینگ‌های آلومینیومی در خودرو‌های تولیدی گروه سایپا و سایر خودروسازها، شرکت تولیدرینگ سایپا را موظف به توسعه و راه‌اندازی کارخانه تولید رینگ آلومینیوم با ظرفیت ۳ میلیون حلقه در سال با همکاری و مشارکت شرکت‌های مشتاق سرمایه گذار کرده است.

او افزود: بر این اساس شرکت دایکستال جیلی آمادگی خود را اعلام کرده و نحوه همکاری فی ما بین مشخص خواهد شد. به همین منظور با شرکت چینی دایکستال جیلی برنامه عملیاتی در حال تدوین است.

فروتن با اشاره به حضور مدیران هلدینگ جیلی از کارخانه شرکت تولیدرینگ سایپا در خرمشهر گفت: مدیران این شرکت ضمن بازدید از خط تولید و امکانات کارخانه تولید رینگ فولادی، توان مهندسی و زیر ساخت‌های موجود را برای تولید رینگ آلومینیومی مناسب ارزیابی کردند.

او افزود: استفاده از دانش روز دنیا و انتقال این دانش به کشور و همچنین توسعه صنعت تولید رینگ آلومینیومی در ایران از جمله اهداف این همکاری است.

هوانگ جیان، مدیرعامل شرکت دایکستال جیلی در این بازدید ضمن استقبال از همکاری در تولید رینگ آلومینیومی در شرکت تولیدرینگ سایپا گفت: زیر ساخت مناسب، موقعیت استراتژیک کارخانه، توان مهندسی، نیروی انسانی ماهر و اراده مدیران شرکت در تولید رینگ آلومینیومی تحسین برانگیز است.

او شرکت تولیدرینگ سایپا را بهترین گزینه برای سرمایه گذاری و همکاری شرکت دایکستال جیلی عنوان کرد و افزود: به زودی با تشکیل جلسات کارشناسی، مسائل فنی و مهندسی، بازار فروش، مباحث اقتصادی، نحوه‌ی اجرای پروژه و زمان آغاز عملیات اجرایی تصویب می‌شود.

منبع: سایپا نیوز

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم