فردا ؛

شرکت آلومینیوم جنوب (سالکو) به طور رسمی افتتاح می‌شود

1399/02/03
باشگاه آلومینیوم: پنج‌شنبه چهارم اردیبهشت ماه، آیین افتتاحیه شرکت آلومینیوم جنوب (سالکو) با حضور رحمانی وزیر صمت، غریب‌پور رئیس هیئت عامل ایمیدرو، محمودزاده رئیس هیئت مدیره شرکت غدیر و مدیرعامل ساتا، فدایی دولت مدیرعامل منطقه ویژه لامرد، اعضای هیئت مدیره سالکو، استاندار فارس و همزمان با ارتباط تصویری با رئیس جمهور به صورت ویدیو کنفرانس، برگزار می‌شود.
شرکت آلومینیوم جنوب (سالکو) به طور رسمی افتتاح می‌شود

 به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از فلزات آنلاین، این برنامه به منظور افتتاح فاز یک مجموعه تولیدی سالکو که دارای دو فاز احیا است و ظرفیت تولید 300 هزار تن را دارد، صورت می‌گیرد. شرکت آلومینیوم جنوب می‌تواند در این فاز شمش، بیلت و اسلب تولید کند که البته بخش ریخته‌گری اسلب و بیلت در حال حاضر راه‌اندازی نشده است زیرا برای استفاده از این بخش‌ها که دارای تجهیزات و تکنولوژی‌های فرانسوی، اسپانیایی و آلمانی است نیاز به حضور متخصصان اروپایی وجود دارند که در شرایط بیماری کرونا، امکان حضور آن‌ها در شرکت وجود ندارد. به همین دلیل پنج‌شنبه تنها بخش ریخته‌گری شمش خالص که دارای دستگاه‌های الکترولیز 250 کیلوواتی است، افتتاح می‌شود.

هر سالن احیا دارای سه بخش است، بخش‌های یک از هر دو سالن باهم لوپ یک و بخش‌های دو با هم لوپ دو و بخش‌های سه باهم لوپ سه را تشکیل می‌دهند. هر بخش از هر سالن دارای ۴۳ دیگ احیا بوده و لذا هر لوپ دارای ۸۶ دیگ است که ظرفیت هر لوپ ۱۰۰ هزار تن است. 

همچنین، کارخانه آندسازی دارای بخش تولید بلوک‌های آند و سالن پخت بلوک‌های آند و سالن میله‌گذاری بوده و سالن ریخته‌گری یک برای تولید شمش و سالن ریخته‌گری دو برای تولید اسلب و بیلت است.

گفتنی است، تا پایان اردیبهشت ماه 50 دیگ شرکت آلومینیوم جنوب راه‌اندازی خواهد شد که تا پایان خرداد ماه، 86 دیگ این فاز به صورت کامل، قابل استفاده است.

هر فاز دارای سه لوپ است که در حال حاضر، زیرساخت‌های تامین برق برای لوپ 2 و 3 وجود ندارد اما طبق برنامه‌ریزی‌ها و هدف‌گذاری‌های به عمل آمده، از مهر ماه تا اسفند ماه این برق ضروری و مورد نیاز برای تولید، تامین می‌شود.
شرکت آلومینیوم جنوب برای راه‌اندازی فاز یک 200 کیلوولت برق نیاز داشت که از خط دو مداره 400 کیلومتری عسلویه کنگان این برق تامین شد و برای فاز 2 و 3، نیز به 400 کیلوولت برق نیاز دارد که این برق از خط دو مداره 400 کیلومتری عسلویه خنک، تامین می‌شود و شرکت برق و انرژی غدیر، قرار است این برق را تامین کند که تا پایان مرداد ماه پروسه تامین برق مورد نیاز برای این دو فاز نیز تکمیل می‌شود و از مهر ماه شرکت سالکو می‌تواند از این برق استفاده و تولیدات خود را افزایش دهد.

طرح آلومینیوم جنوب به غیر از کارخانه تولید آلومینیوم در منطقه ویژه صنایع انرژی‌بر لامرد که فاز اول آن پنجشنبه افتتاح می‌شود، دارای یک بخش دیگر به نام ترمینال است که در منطقه ویژه صنایع انرژی‌بر پارسیان قرار دارد که عملیات اجرایی آن هنوز تکمیل نشده و ترمینال شامل سیلوهای نگهداری مواد اولیه و یک اسکله اختصاصی است.

 

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم