شرکت آلومینیوم ایران به عنوان کارگروه نمونه استانی درسال۱۴۰۳

1403/02/16
باشگاه آلومینیوم: در سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان مرکزی از شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) به عنوان کارگروه نمونه استانی تجلیل گردید.
شرکت آلومینیوم ایران به عنوان کارگروه نمونه استانی درسال۱۴۰۳

به گزارش باشگاه آلومینیوم،‌ سی و پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان مرکزی در تاریخ ۱۱ اردیبهشت ماه در استانداری مرکزی برگزار شد و از شرکت آلومینیوم ایران به عنوان کارگروه برتر استان مرکزی تجلیل و قدردانی گردید. در این مراسم که با حضور دکتر مخلص الائمه استاندار مرکزی، نظری معاون سیاسی امنیتی استانداری مرکزی، امیدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی، حسینی مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، سرهنگ چگنی جانشین فرماندهی انتظامی استان مرکزی، مهندس سیف مدیر کارخانه و جمعی از کارگران، کارفرمایان و نماینده های تشکل های کارگری برگزار شد، مهندس سیف و تیم شرکت کننده از ایرالکو در بخش کارگروه نمونه متشکل از جناب آقایان سهیل اسدی، عباد قمی، هومن نایبی و مصطفی بختیاری، لوح و تندیس خود را به نمایندگی از پرسنل ارجمند ایرالکو از استاندار مرکزی دریافت نمودند.

طرح راه اندازی مکانیزه بارگیری و انتقال آلومینا به صورت اتوماتیک که برای اولین بار در کشور در تاسیسات بندر امام خمینی(ره) ایرالکو اجرا گردید، توانست از بین ۵۹ طرح ارائه شده در بخش کارگروه نمونه سی و پنجمین جشنواره امتنان استان مرکزی، پس از کارشناسی و ارزیابی های مختلف، حائز رتبه برتر شناخته شده و به عنوان کارگروه نمونه استان مرکزی مورد تجلیل قرار گیرد.

در این جشنواره دکتر مخلص الائمه، استاندار مرکزی طی سخنانی با تشکر از بدنه جامعه کار و تولید استان مرکزی بیان نمودند: استان مرکزی از جنس کارگری است و بیش از ۶۰ درصد بیمه شدگان اجباری این منطقه از بخش کارگری و وابسته به این قشر است. بیش از ۲ سال است که واحدهای تولیدی استان در ثبات و آرامش مبتنی بر امنیت در بخش تولید حرکت می‌کنند و موفقیت‌های خوبی را کسب کرده‌اند .این برنامه در زمان فعالیت دولت سیزدهم با کاهش نرخ بیکاری، افزایش اشتغال و مشارکت اقتصادی همراه شده و وضعیت اشتغال استان مرکزی مطلوب است و در بسیاری از شهرستان‌ها، نگرانی‌هایی برای کمبود نیروی کار وجود دارد.

ایشان در ادامه با تاکید بر افزایش رشد اقتصادی در استان مرکزی ادامه دادند: در ۲ سال گذشته قراردادهای صادراتی متعددی با شرکت‌های بزرگ‌ منعقد گردیده و حضور فعال در پیمان‌های بزرگ صورت گرفته است. کارگروه تسهیل و رفع  موانع تولید در استان مرکزی فعال است و هر هفته مسائل واحدهای تولیدی در چارچوب اختیارات این کارگروه به صورت ویژه پیگیری می‌شود، به طوریکه سال گذشته این کارگروه ۵۵۰ مصوبه به همراه داشت که ۸۰ درصد آن اجرایی و مابقی در دست پیگیری است.

امیدی مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مرکزی نیز در این مراسم ضمن ارائه گزارش در بخش اشتغال و مسائل مختلف مرتبط با آن در استان مرکزی عنوان نمود: برنامه‌های هفته کار و کارگر امسال در استان مرکزی با شعار ملی «مشارکت کارگر، جهش تولید و ایران قوی» و با هدف گذاری بیش از ۴۰۰ ویژه‌ برنامه آغاز و در جریان است. فراخوان برگزاری جشنواره امتنان این استان از ۱۰ مهرماه سال گذشته شروع شد و تا ابتدای آذر ماه ادامه داشت که در نهایت منجر به ثبت‌نام ۴۴۰ کارگر، ۵۹ گروه کار و ۱۲۱ واحد در سامانه این جشنواره شد. پس از پایان مهلت ثبت‌نام، کمیته ارزیابی تشکیل و بر اساس اسناد و مدارک بارگذاری شده، ۱۰۸ مورد بازدید میدانی هم صورت گرفت.

وی مهمترین شاخص‌های مورد ارزیابی در جشنواره امتنان را، اختراع و نوآوری، ارزآوری، بهره‌وری، میزان اشتغال، مسائل زیست محیطی و انتقال تکنولوژی و بومی سازی، بیان نمود.

شایان‌ذکر است فرایند اجرای سی پنجمین جشنواره امتنان از نخبگان جامعه کار و تولید استان مرکزی همزمان با سراسر کشور با اطلاع رسانی و فراخوان عمومی و ثبت نام متقاضیان در ۳ بخش کارگر نمونه، کارگروه نمونه و واحد نمونه از مهر ماه ۱۴۰۲ آغاز گردید و  طرح های منتخب پس از ارزیابی و کارشناسی های و رعایت شاخص های مربوطه انتخاب گردیدند. در این مراسم همچنین علاوه بر تجلیل از ۲ کارگروه نمونه، از ۳ کارگر نمونه و ۸ واحد نمونه هم قدردانی گردید. ترویج و گسترش فرهنگ کار و خلاقیت، انگیزه‌ بخشی، اعتمادآفرینی و همدلی در جامعه کار و تلاش، ایجاد زمینه و فضای مناسب برای رشد و پرورش نیروی کار، نقش‌آفرینی و تأثیرگذاری نخبگان جامعه کار و تلاش در روند توسعه جامعه با توجه به نام‌گذاری سال ۱۴۰۳ از سوی رهبر معظم انقلاب، از جمله اهداف برگزاری سی‌ و پنجمین جشنواره امتنان از جامعه کار و تولید عنوان گردید.

منبع:‌ایرالکو

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم