حسینی مدیرعامل صنایع جوگی:

در اوضاع فعلی برای بقا می‌جنگیم!!

1402/09/18
باشگاه آلومینیوم: روزگار خوبی را سپری نمی‌کنیم و حال بیمارگونه صنعت به واسطه شرایط اقتصادی و تحریم‌های خارجی و کارشکنی‌های داخلی روز به روز وخیم‌تر می‌شود.
در اوضاع فعلی برای بقا می‌جنگیم!!

به گزارش باشگاه آلومینیوم، در شرایط فعلی بازار تنها حرکتی که تولیدکننده می‌تواند انجام دهد تنازع برای بقاست. ما نیز برای ماندن در صحنه تولید مجبور شده‌ایم فعالیت‌های جدید انجام دهیم.

با توجه به محدودیت‌های موجود از جمله دشوار شدن سرمایه‌گذاری‌های جدید و کاهش ارزش پول و کاهش منابع مالی بخش خصوصی باید در زمینه‌هایی رقابت کنیم که در آنها توانایی نسبی داریم.

این توانایی‌های نسبی بر اساس داشته‌هایمان است. یک سری ماشین‌آلات داریم و علم اندکی هم داریم که سعی می‌کنیم از آن علم اندک استفاده کنیم.

ما در صنایع تولیدی جوگی تولیدکننده قطعات دایکستی آلومینیوم هستیم و به عنوان مثال بیشتر در تولید قطعات دایکستی لوازم خانگی سعی کردیم با طراحی‌های جدید و کاهش وزن رقابت کنیم. محصول قدیمی ما رینگ خودرو بوده است که دنبال تکنولوژی جدید و راه جدید می‌گشتیم تا بتوانیم قیمت تمام شده و خواص کیفی محصول را بالا ببریم و بتوانیم مزیت رقابتی داشته باشیم. به همین دلیل سعی کردیم یک پروژه جدید را شروع کنیم که فعلاً در ابتدای راه هستیم.

طی تحقیقاتی که انجام دادیم به دنبال این بودیم که دانش فنی و یا تجهیزات جدید را شناسایی کنیم. در تولید رینگ خودرو ژاپنی پیشتاز هستند. در تولید رینگ خودرو به روش دایکست فشار بالا از تجهیزات و روش‌های مکملی استفاده می‌کنند به طوری که برای تولید رینگ خودرو روش دایکست فشار بالا را با ریخته‌گری تحت خلا و یا رئو کستینگ ترکیب کرده‌اند و توانسته‌اند قابلیت‌های بیشتری نسبت به روش‌های قدیم ایجاد کنند. با روش‌های جدید یک سری از تئوری‌ها و پارامترهای قدیمی دایکست فشار بالا تغییر می‌کند. بطوریکه کنترل فرایندها بهتر شده است.

متاسفانه در کشور ما کارتحقیقاتی خیلی زمانبرتر و گران‌تر تمام می‌شود و یک تولیدکننده توانایی این هزینه کرد را ندارد. زمینه های علمی زیادی هستند که می‌توان روی آن‌ها کار کرد.

اگر بخواهیم کار تحقیقاتی نو انجام دهیم علم در دنیا به قدری با سرعت حرکت می‌کند که هرچقدر کار کنیم باز هم عقب هستیم. ما حتی اگر بتوانیم از صنایع پیشتاز پیروی هم بکنیم، خود امتیاز بزرگی محسوب می‌شود.

من فکر می‌کنم اینکه بتوانیم نوآوری جدیدی در صنعت بکنیم کار مشکل‌تری است حتی اگر بتوانیم از نوآوری‌های موجود با تغییرات کوچک یا حتی بدون تغییرات نیز استفاده کنیم خودش حرکت بسیارخوب و مثبتی هست.

یکی از مشکلات ما اینست که واقعا در مجموعه خودمان طی سال‌های اخیر کمتر توانسته‌ایم جوان خلاق جذب کنیم و شاهد موج متاسفانه  فرار مغزها به صورت واقعی هستیم. اکثر جوانان حتی با استعدادها هم به دنبال شغل های کاذب از جمله دلالی و واسطه‌گری و.. هستند چراکه همگان دیده‌اند در تولید چیزی نصیبشان نمی‌شود و این فاجعه است.

در دنیای امروز کسانی بیشترین درآمد را دارند که با خلاقیت و با ایده پردازی کار جدیدی انجام داده‌اند ولی در کشور ما متاسفانه به این موضوع بهایی داده نشده است.

من افسوس می‌خورم که در مجموعه خودمان نتوانستم نیروهای خلاق جدید به صورت قابل توجه جذب کنم. کسانی که به عنوان مهندس یا کارگر در یک مجموعه تولیدی فعالیت می‌کنند باید در صورت معجزه خانه دار شوند. اگر نیروی خلاقی بخواهد خودش واحد تولیدی ایجاد کند تقریبا غیر ممکن شده است. در صورتیکه که ما بعد از دانشگاه حدود 10 سال بعدش صاحب کارگاه تولیدی خودمان بودیم بدون اینکه از کسی کمکی گرفته باشیم. الان امکان این موضوع صفرنیست ولی واقعیت این است که نسبت به گذشته بسیار دشوارتر شده است.

تولید به حدی جذاب و شیرین هست که ما هنوز به دلیل این حلاوت در تولید مانده‌ایم ولی شاید برای بسیاری کم جاذبه باشد.

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم