خداحافظی پراید از سال 94

1392/08/29

سعید مدنی دیروز در حاشیه بازدید رییس سازمان تامین اجتماعی از خطوط تولید سایپا، در جمع خبرنگاران گفت: از سال 94 به بعد به‌تدریج تولید پراید متوقف و محصولات جدید جایگزین این خودرو خواهد شد.

>
خداحافظی پراید از سال 94

وی سپس با اشاره به اجرای پروژه پلت‌فرم جدید در گروه سایپا اظهار كرد: قرارداد اجرای این پروژه با یک شرکت بین‌المللی منعقد شده که براساس آن چند محصول جدید تولید و به بازار عرضه می‌شود. مدنی از ذکر نام شرکت یاد شده خودداری کرد و گفت: مدت این قرارداد 30 ماهه است که فعالیت اجرایی آن آغاز شده است.


مدیرعامل سایپا در ادامه با اشاره به کاهش تولیدات خودروسازان آن را یک امر موقتی برشمرد و گفت: خودروسازان به سبب تحریم‌ها ناچار شدند بخشی از قطعات خود را از منابع دیگری تامین کنند که این موضوع باعث صرف زمان زیادی شد و همین امر کاهش تولیدات را به‌دنبال داشت.
مدنی افزود: اما با تلاش های صورت گرفته طی دو ماه آینده مجددا به میزان تولید قبل دست خواهیم یافت؛ بنابراین به همین سبب به دنبال تعدیل نیرو در سایپا نبودیم. وی سپس میانگین تولیدات سایپا را روزانه 1200 تا 1400 دستگاه انواع خودرو عنوان کرد و گفت: طی دو ماه آینده به میزان تولیدات قبلی یعنی همان تولید روزانه دو هزار دستگاه خواهیم رسید.
مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا با اشاره به تولید محصولات جدید گفت: وانت پراید از جمله محصولات جدید این گروه خودروسازی به شمار می‌آید که تولید انبوه آن آغاز شده است.
مدنی سپس خودروی تیبا 2 را یکی دیگر از محصولات جدید سایپا دانست و افزود: هم‌اکنون در حال تجهیز خطوط تولید این خودرو هستیم که از اواخر دی ماه سال‌جاری تولید انبوه آن آغاز می‌شود. وی اضافه کرد: خط خودروی سراتو و بی 90 نیز آماده تولید است؛ اما به سبب تحریم فعلا قطعات این خودرو را نداریم ضمن اینکه در حال مذاکره با خودروسازی کیا هستیم تا تولید سراتو را آغاز کنیم. مدنی افزود: زمان آغاز به کار خط تولید سراتو منوط به مشخص شدن مذاکرات با خودروسازی کیا است.

 

 

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم