تیتانیوم رفت، آلومینیوم برگشت

تصمیم غیرمنتظره اپل برای آیفون جدید

1404/06/16
تیتانیوم رفت، آلومینیوم برگشت

به گزارش باشگاه آلومینیوم، خبر کنار گذاشتن تیتانیوم که نخست در منابعی مانند بلومبرگ و ۹to۵Mac گزارش شد، پرسش‌های زیادی درباره دلایل و پیامدهای آن مطرح کرده است. بر اساس این گزارش‌ها، اپل پس از دو سال استفاده از فریم تیتانیومی در مدل‌های پرو، به این نتیجه رسیده که آلومینیوم می‌تواند مزایای بیشتری برای کاربران و حتی محیط‌زیست داشته باشد.

چرا اپل تیتانیوم را کنار گذاشت؟

استفاده از تیتانیوم در تولید آیفون ۱۵ و ۱۶ به عنوان یک نقطه قوت بزرگ تبلیغ می‌شد. تیتانیوم در مقایسه با فولاد ضدزنگ، سبک‌تر و مقاوم‌تر بود و به گوشی ظاهری لوکس می‌بخشید.

در این میان مشکلاتی هم وجود داشت. برخی کاربران از داغ شدن گوشی در استفاده سنگین شکایت داشتند، تولید تیتانیوم هزینه بالاتری داشت و اثرات زیست‌محیطی بیشتری برجای می‌گذاشت و در عین حال وزن دستگاه همچنان بالاتر از چیزی بود که اپل برای آینده‌اش در نظر داشت.

به همین دلیل، اپل تصمیم گرفته است برای آیفون ۱۷ پرو، به سراغ آلومینیوم برود. ماده‌ای که سال‌ها در مدل‌های استاندارد آیفون استفاده می‌شد.

بر اساس تحلیل کارشناسان، انتخاب آلومینیوم دلایل روشنی دارد. آلومینیوم نسبت به تیتانیوم سبک‌تر است. این موضوع به‌ویژه برای آیفون ۱۷ پرومکس که باتری بزرگ‌تری خواهد داشت اهمیت دارد. کاربران می‌توانند گوشی را راحت‌تر در دست بگیرند و استفاده طولانی‌مدت از آن خسته‌کننده نخواهد بود.

یکی از مهم‌ترین نقاط ضعف آیفون ۱۵ پرو، داغ شدن بیش از حد در زمان اجرای بازی‌های سنگین یا ضبط ویدیوهای ۴K بود. آلومینیوم به دلیل رسانایی حرارتی بالاتر، گرما را سریع‌تر پخش می‌کند و می‌تواند تجربه کاربری بهتری ارائه دهد.

تولید آلومینیوم ساده‌تر و ارزان‌تر از تیتانیوم است. این موضوع به اپل کمک می‌کند هزینه‌های ساخت را کاهش دهد و شاید بخشی از آن را در قیمت نهایی منعکس کند. در نهایت استخراج و فرآوری تیتانیوم انرژی بیشتری نیاز دارد و ردپای کربنی بالاتری دارد. اپل که همواره بر سیاست‌های محیط‌زیستی خود تأکید می‌کند، با این تغییر می‌تواند تصویر سبزتری از برندش به نمایش بگذارد.

تیتانیوم فقط در این آیفون به کار می‌رود

جالب اینجاست که تیتانیوم به طور کامل از خط تولید آیفون حذف نخواهد شد. طبق گزارش تحلیلگر معروف «مینگ-چی کو»، تنها مدلی که از تیتانیوم استفاده می‌کند، آیفون ۱۷ ایر خواهد بود. دلیل این تصمیم آن است که مدل ایر طراحی باریک‌تر و سبک‌تری دارد و نیاز به ماده‌ای مقاوم‌تر برای حفظ استحکام بدنه خواهد داشت.

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم