تولیدکنندگان آلومینیوم هشدار دادند

خطر کمبود منیزیم

1400/08/17
باشگاه آلومینیوم: تولیدکنندگان آلومینیوم اخیرا هشدار دادند که کمبود منیزیم می‌تواند تولید آتی آلیاژهای آلومینیوم مورد استفاده برای ساخت فلزات را در همه صنایع از قطعات خودرو گرفته تا بسته‌بندی مواد غذایی کاهش دهد. چین که حدود ۸۰درصد از عرضه منیزیم جهان را در اختیار دارد، در همکاری با تولیدکنندگان منیزیم و دیگر صنایع انرژی‌بر، تلاش می‌کند تا اهداف کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای خود را در بحبوحه افزایش تقاضا برای برق حفظ کند.
تولیدکنندگان آلومینیوم هشدار دادند

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از ترجمه دنیای اقتصاد، ویلیام اوپلینگر، مدیر مالی Alcoa، ابرشرکت آلومینیوم آمریکایی که در زمینه توسعه و استخراج، پالایش، ذوب، ساخت و بازیافت آلومینیوم فعالیت می‌کند در مصاحبه‌ای در ماه اکتبر گفت که کمبودهای این بازار نگران کننده هستند. پس از اینکه برخی از تامین‌کنندگان آن اعلامیه‌های فورس ماژور صادر کردند، S&P Platts گزارش داد که Matalco، بزرگ‌ترین تولیدکننده بیلت آلومینیوم در آمریکای شمالی، به مشتریان هشدار داد که ممکن است این شرکت نیاز به کاهش تولید یا جیره‌بندی فروش در صورت ادامه کمبودها در این صنعت داشته باشد. ماتالکو یک شرکت مستقل است که در ذوب مجدد و تولید بیلت‌های آلومینیومی‌برای صنعت اکستروژن آلومینیوم فعالیت دارد.

از طرف دیگر، فلز منیزیم برای قوطی‌های نوشابه، مصالح ساختمانی و خودروها ماده‌ای ضروری است و کمبود کنونی مواد اولیه می‌تواند شرایط عرضه را برای این صنایع بدتر کند. به گفته گروه بورس بازرگانی و کالای شیکاگو CME، هیچ جایگزینی برای مواد خام وجود ندارد و حدود ۷۵درصد از تمام محصولات نهایی که در تولید آنها از آلومینیوم به عنوان ماده اولیه استفاده می‌شود، با کمبود آن دچار مشکلات اساسی خواهند شد. بر اساس گزارش CME، روش کم هزینه تولید منیزیم در چین به این کشور اجازه داده تا اکثریت قریب به اتفاق بازار را به خود اختصاص دهد و این امر بسیاری از تولیدکنندگان آلومینیوم آمریکای شمالی را وادار کرده تا کارخانه‌های خود را در طول دهه ۲۰۰۰ تعطیل کنند. این باعث شده است که تولیدکنندگان آلومینیوم در برابر مشکلات فعلی عرضه در چین بسیار آسیب‌پذیر باشند.  طبق اعلام انجمن بین‌المللی منیزیم، در استان شانشی این کشور، که ۶۰درصد از تولید منیزیم چین را به خود اختصاص می‌دهد، کارخانه‌های ذوب در اواسط سپتامبر دستور کاهش تولید خود را به نصف دریافت کردند. حداقل به ۱۵ کارخانه ذوب برای توقف کامل تولیدشان دستور داده شد که بخشی از برنامه چین برای کاهش مصرف انرژی و انتشار کربن است. روی هاروی، مدیرعامل Alcoa در این خصوص در ماه گذشته گفت که این تقلیل در تولید یکی از بزرگ‌ترین کاهش‌هایی است که صنعت آلومینیوم تاکنون تجربه کرده است، به‌ویژه با توجه به اینکه این کاهش‌ها در طول سالی رخ می‌دهد که در آن شاهد رشد شدید تقاضا بوده‌ایم.

شرکت آلکوا اظهار کرد که شاهد بوده است تامین کنندگان بالادستی اعلامیه‌های فورس ماژور را صادر کرده‌اند که به تامین‌کنندگان اجازه می‌دهد تحویل محصولات را به دلیل شرایط خارج از کنترل آنها متوقف کنند. کیت هاروی، مدیر عامل شرکت کایزر آلومینیوم می‌گوید خرابی تجهیزات، یکی از تامین‌کنندگان داخلی این شرکت را وادار کرد تا اعلام فورس ماژور کند و این شرکت با مشتریان در مورد عبور از این هزینه‌ها صحبت خواهد کرد.  شرکت‌های خودروسازی و سایر گروه‌های صنعتی ماه گذشته در بیانیه‌ای هشدار دادند که اگر چین تولیدات خود را افزایش ندهد، ممکن است در ماه نوامبر عرضه منیزیم اتحادیه اروپا با مشکل مواجه شود. گروه‌های صنعتی گفتند که اروپا برای ۹۵درصد منیزیم موردنیاز خود به چین وابسته است و این کمبود، هزاران کسب و کار و کل زنجیره تامین آنها را تهدید می‌کند. به گفته سازمان زمین‌شناسی آمریکا USGS، ایالات متحده برای تامین منیزیم مورد نیاز خود به چین چندان وابسته نیست و به تامین‌کنندگان در خاورمیانه، کانادا و مکزیک متکی است. با این حال، با توجه به نقش چین به عنوان تولیدکننده اصلی این ماده اولیه، طبق بیانیه مشترک انجمن منیزیم چین و انجمن بین‌المللی منیزیم، تعطیلی طولانی مدت کارخانه‌های ذوب در این کشور تاثیر پایداری بر صنعت منیزیم و اقتصاد جهانی خواهد داشت.  برخی نشانه‌ها حاکی از بهبود کوتاه مدت در عرضه این محصول است. به گفته گروه تحقیقاتی Sunlight Metal Consulting، اکثر کارخانه‌های بزرگ منیزیم در استان شانشی چین تولید خود را از ابتدای اکتبر از سرگرفتند و سفارش‌ها برای تکمیل موجودی شروع به افزایش کردند، اما این گروه خاطرنشان کرد که هنوز تولید غیرعادی ناشی از تامین ناکافی انرژی وجود دارد.

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم