مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بار دیگر به خوانندگان پاپ توصیه می‌کنم که برای غنی‌تر شدن آثارشان از ملودی‌های محلی استفاده کنند.

>"> مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بار دیگر به خوانندگان پاپ توصیه می‌کنم که برای غنی‌تر شدن آثارشان از ملودی‌های محلی استفاده کنند.

>"> مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بار دیگر به خوانندگان پاپ توصیه می‌کنم که برای غنی‌تر شدن آثارشان از ملودی‌های محلی استفاده کنند.

>"> مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بار دیگر به خوانندگان پاپ توصیه می‌کنم که برای غنی‌تر شدن آثارشان از ملودی‌های محلی استفاده کنند.

>">

توصیه ارشاد به خوانندگان پاپ : از ملودی محلی استفاد کنید

1391/07/09

مدیرکل دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: بار دیگر به خوانندگان پاپ توصیه می‌کنم که برای غنی‌تر شدن آثارشان از ملودی‌های محلی استفاده کنند.

>
توصیه ارشاد به خوانندگان پاپ : از ملودی محلی استفاد کنید

به گزارش ایسنا، سیدمحمد میرزمانی که دربرنامه دستان سخن می‌گفت، مطرح کرد: در موسیقی پاپ به جز ریتم چیز دیگری دیده نمی‌شود، ملودی‌ها بسیار کم شده و موسیقی پاپ بیشتر شبیه رجز خوانی شده است

او ادامه داد: توصیه دیگر من به خوانندگان پاپ این است که در آثارشان حداقل دو قطعه را به اشعار قدما اختصاص دهند و خودشان تاثیر این کار را خواهند دید.

میرزمانی با بیان اینکه این روزها مضمون قطعات پاپ صرفا عاشقانه شده است،‌ افزود: بهتر است آلبوم‌های پاپ تنوع موضوعی داشته باشند. برای نمونه آلبومی با ۱۸ قطعه به دفتر موسیقی می‌اورند که همه آنها عاشقانه است و وقتی دلیلش را از آنها می‌پرسیم می‌گویند ما دغدغه‌های مردم جامعه را می‌خوانیم آیا دغدغه مردم فقط عشق است؟

او در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا جشنواره موسیقی پاپ برگزار نمی‌شود، توضیح داد: موسیقی پاپ یک موسیقی وارداتی است این موسیقی متعلق به فرهنگ ما نیست اما در عین حال بنده هیچ مخالفتی با این ژانر ندارم.

میرزمانی در عین حال یادآور شد: به زعم بنده جشنواره تعریف خود را دارد و باید هدف گذاری شده و ارزش‌هایش تعریف شود. وقتی تمام مضامین اشعار عاشقانه است چه جشنواره‌ای برگزار کنیم.

آیا اهانت به رسول اکرم (ص) دغدغه مردم نیست‌؟ چرا خوانندگان این موضوع را نمی‌خوانند. آیا نشانه‌های فرهنگی ما مثل اروند، البرز و سبلان هیچ جایگاهی در موسیقی پاپ ندارد؟

مدیر کل دفتر موسیقی ادامه داد: این در حالی است که موسیقی پاپ بعد از انقلاب با همین موضوعات در میان مردم محبوب شد، بنده معتقدم موسیقی پاپ باید بومی شود. باید موسیقی پاپ را برای خودمان شکل دهیم.

بخش دیگری از گفت وگوی سید محمد میرزمانی به برنامه‌های دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اختصاص داشت.

او در این باره گفت: یکی از برنامه‌های ما ساخت قطعه‌ای موسیقی به نام شقایق است که جزو پروژه‌های بزرگ ما است و براساس کتابی با عنوان «خاک‌های نرم کوشک» تولید خواهد شد.

او ادامه داد: همینطور در کنار سفارش آثار فاخر سمفونیک ساخت قطعات کوتاه را نیز در دستور کار داریم و در سال گذشته توانستیم حدود ۲۰ قطعه را در برنامه‌هایمان بگنجانیم و امسال آنها را به مرحله تولید خواهیم رساند.

میرزمانی درباره تشکیل مکتب‌خانه‌های موسیقی گفت: موضوع مکتب‌خانه‌ها را از سال گذشته پیگیری کرده‌ایم اما چنین پروژه‌ای نیاز به یک اساسنامه دارد و در حال حاضر سه استان برای تاسیس مکتب‌خانه ایجاد آمادگی کرده‌اند.

مدیر دفتر موسیقی که بخشی از سخنانش را به موسیقی دفاع مقدس اختصاص داده بود‌‌، در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه چرا قطعات آن‌طور که در شأن دفاع مقدس باشد تولید نشد، توضیح داد: این یک امر طبیعی است چرا که در برهه‌ای از زمان تمام جامعه درگیر یک موضوع می‌شوند. در سال‌های دفاع مقدس هنرمندان طی هشت سال آثار بسیار فاخری تولید کرده‌اند و حتی در کنار رزمندگان حضور داشتند.او با بیان اینکه هنرمندان در سال‌های دفاع مقدس برگ زرینی از خود به جای گذاشتند، افزود: آنها بعد از جنگ هم دفاع مقدس را فراموش نکردند برای مثال مهرداد کاظمی سال‌های پس از جنگ را نیز به ساخت چنین قطعه‌هایی اختصاص داد. هنرمندانی مثل مجید انتظامی و کامبیز روشن روان نیز حضور فعالی در این عرصه داشتند.

میرزمانی معتقد است: موسیقی دفاع مقدس هنوز فراموش نشده است اما شکل آن تغییر کرده است.این آهنگساز درباره مقابله با جنگ نرم نیز اظهار کرد: آثار ضد فرهنگی،‌ سخیف و مبتذل در تمام دنیا منتشر می‌شود به وسیله سایت‌های اینترنتی تهاجم فرهنگی روز به روز گسترده می‌شود و ما کم کاری کرده‌ایم.

او افزود: مسابقات جذب خواننده این روزها بیشتر و بیشتر می‌شود و این یک هشدار جدی برای ما است و باید در حوزه فرهنگ تلاش بسیاری کنیم.

کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند

باشگاه آلومینیوم: نشست کمیسیون صنعت اتاق ایران با موضوع بررسی وضعیت عرضه و تقاضای آلومینیوم و با هدف تقویت همکاری میان تولیدکنندگان آلومینیوم و صنایع پایین‌دستی این حوزه برای حل مشکل عرضه آلومینیوم در بورس کالا، برگزار شد. فعالان صنعت آلومینیوم خواستار اصلاح سازوکار عرضه، بازنگری در اطلاعات بهین‌یاب و رفع موانع تامین مواد اولیه شدند.

مطالب بیشتر
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم