تقاضاي 4 تريليون دلاري براي هواپيماهاي جديد در جهان تا 2030

1390/03/28
شركت هواپيماسازي بوئينگ پيش‌بيني كرد صنعت مسافرت هوايي جهان تا 20 سال آينده به 33 هزار فروند هواپيماي جديد به ارزش 4 تريليون دلار نياز پيدا كند..
تقاضاي 4 تريليون دلاري براي هواپيماهاي جديد در جهان تا 2030
به نقل از رويترز، شركت هواپيماسازي بوئينگ آمريكا در تازه ترين گزارش خود پيش بيني كرد شركتهاي هواپيمايي جهان تا سال 2030 ميلادي به بيش از 4 تريليون دلار هواپيماي جديد براي تامين تقاضاي سفرهاي هوايي نياز خواهند داشت .
شركت بوئينگ افزود بيشترين رشد تقاضا براي هواپيماهاي جديد تا سال 2030 ميلادي از منطقه آسيا اقيانوسيه خواهد بود .
بر اساس اين گزارش شركتهاي هواپيمايي جهان تا بيست سال آينده به 33 هزار فروند هواپيماي مسافربري جديد نياز خواهند داشت .
گزارش شركت بوئينگ در آستانه برگزاري نمايشگاه صنعت هوايي پاريس منتشر شده است . اين نمايشگاه قرار است هفته آينده برگزار شود . رندي تينسث معاون بازاريابي شركت بوئينگ تاكيد كرد تقاضا براي خريد هواپيماهاي مسافربري جديد طي سالهاي آينده افزايش خواهد يافت و ميانگين تقاضاي مسافرتهاي هوايي در جهان 5 درصد رشد خواهد يافت .
بزرگترين بازار براي هواپيماهاي مسافربري تا سال 2030 ميلادي هواپيماهايي با ظرفيت صندلي 90 تا 240 نفر خواهد بود و بيشترين رشد براي منطقه آسيا اقيانوسيه خواهد بود .
وي افزود نوسانات شديد قيمت سوخت و انرژي، نگرانيهاي سياسي در خاور ميانه و شمال آفريقا و ادامه وضعيت نابسامان اقتصادي در كشورهاي توسعه يافته و صنعتي مهمترين چالشهاي صنعت هواپيمايي جهان به شمار مي رود .
بر اين اساس تقاضا براي مسافرتهاي هوايي در جهان طي سال 2010 بيش از 8 درصد رشد داشته است . اين رقم در سال 2009 با افت 2 درصدي روبرو شده است .
بوئينگ سال گذشته 462 فروند هواپيماي مسافربري به مشتريان خود تحويل داده است. اين رقم براي شركت ايرباس به بيش از 510 فروند رسيده است .

سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن
سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن

به گزارش باشگاه آلومینیوم، بورس فلزات لندن دوشنبه 6 مهر ماه (28 سپتامبر) در حالی کار خود را آغاز کرد که فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3248 دلار(تن) اعلام شد

مطالب بیشتر
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند

باشگاه آلومینیوم: معاون اجرایی شرکت ریخته‌گری آلومینیوم ایران‌خودرو گفت: ایران‌خودرو ابهر با تکیه بر توان و تجربه نیروهای بومی، توانسته است در شرایط دشوار نیز روند تولید خود را حفظ کرده و ظرفیت‌های صنعتی و اشتغال‌زایی منطقه را تقویت کند.

مطالب بیشتر
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا

باشگاه آلومینیوم: هیندالکو با راه‌اندازی مناقصه‌های نقدی آلومینا در پلتفرم دیجیتال Metalshub، به‌دنبال افزایش شفافیت معاملات و فراهم‌کردن داده‌های واقعی برای شکل‌گیری یک شاخص قیمتی معتبر در بازار جهانی آلومینا است.

مطالب بیشتر
شرکت آلومینیوم ایران  (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت
شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت

باشگاه آلومینیوم: این شرکت در هفته منتهی به 3 مهرماه 1405 با ثبت معاملات قابل توجه شمش و بیلت آلومینیوم، در جمع 10 شرکت برتر بورس کالای ایران از نظر ارزش معاملات قرار گرفت.

مطالب بیشتر
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد

باشگاه آلومینیوم: بهره‌برداری از نخستین بخش فاز اول نیروگاه خورشیدی ایرالکو با ظرفیت 6.4 مگاوات؛ گامی راهبردی برای تامین پایدار انرژی و توسعه سبز صنعت آلومینیوم کشور

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف کمک به توسعه زیرساخت‌های منطقه، پروژه بهسازی و اصلاح راه مجاور معدن آهک تا تفرجگاه تنگه گزی در شهرستان جاجرم را با ارائه خدمات به ارزش 168 میلیارد و 205 میلیون و 100 هزار ریال مشارکت و تکمیل گردید.

مطالب بیشتر
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: همزمان با 7 مهرماه، روز ایمنی و آتش‌نشانی، سمینار تخصصی «ایمنی و پیشگیری از حوادث و بیماری‌های ناشی از کار» با حضور سرپرست مدیریت مجتمع آلومینای ایران، معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جاجرم، اعضای شوراهای اسلامی کار استان و مسئولان ایمنی واحدهای کارگری در شرکت آلومینای ایران برگزار شد.

مطالب بیشتر
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: عملیات تعمیرات اساسی (اورهال) یکی از کمپرسورهای کلیدی و حساس در واحدهای جانبی (هوای فشرده 530 ) شمش آلومینیوم با تکیه بر دانش بومی و همت متخصصان داخلی، با موفقیت به پایان رسید؛ اقدامی که علاوه بر تثبیت پایداری تولید، صرفه‌جویی اقتصادی قابل‌توجهی برای این مجموعه به همراه داشت.

مطالب بیشتر
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030

باشگاه آلومینیوم: آذربایجان قصد دارد ظرفیت تولید آلومینیوم اولیه شرکت آذرآلومینیوم در کارخانه الکترولیز گنجه را تا سال 2030 از حدود 50 هزار تن در سال به 100 هزار تن افزایش دهد. این طرح در برنامه دولتی جدید توسعه صنایع معدنی و متالورژی برای سال‌های 2027 تا 2030 گنجانده شده است؛ برنامه‌ای که هدف تولید 50 هزار تن آلومینیوم نوردشده در سال را نیز دنبال می‌کند.

مطالب بیشتر
محرابیان مدیرعامل سالکو شد
محرابیان مدیرعامل سالکو شد

باشگاه آلومینیوم: عبدالحسین محرابیان، از مدیران باسابقه مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب، با تصمیم هیئت‌مدیره به عنوان مدیرعامل جدید سالکو منصوب شد.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم