چرا ورود يراق‌آلات و لوازم جانبي در بخش PVC از تعرفة 10 درصدي در پرداخت عوارض برخوردار است در شرايطي كه واردات يراق آلات آلومينيومي بايد معادل 40 درصد ارزش خود را عوارض پرداخت نمايد؟

>"> چرا ورود يراق‌آلات و لوازم جانبي در بخش PVC از تعرفة 10 درصدي در پرداخت عوارض برخوردار است در شرايطي كه واردات يراق آلات آلومينيومي بايد معادل 40 درصد ارزش خود را عوارض پرداخت نمايد؟

>"> چرا ورود يراق‌آلات و لوازم جانبي در بخش PVC از تعرفة 10 درصدي در پرداخت عوارض برخوردار است در شرايطي كه واردات يراق آلات آلومينيومي بايد معادل 40 درصد ارزش خود را عوارض پرداخت نمايد؟

>"> چرا ورود يراق‌آلات و لوازم جانبي در بخش PVC از تعرفة 10 درصدي در پرداخت عوارض برخوردار است در شرايطي كه واردات يراق آلات آلومينيومي بايد معادل 40 درصد ارزش خود را عوارض پرداخت نمايد؟

>">

تشكيل كميته‌اي در سنديكاي صنايع آلومينيوم براي باز پس گرفتن جايگاه آلومينيوم در صنعت ساختمان

1391/11/23

چرا ورود يراق‌آلات و لوازم جانبي در بخش PVC از تعرفة 10 درصدي در پرداخت عوارض برخوردار است در شرايطي كه واردات يراق آلات آلومينيومي بايد معادل 40 درصد ارزش خود را عوارض پرداخت نمايد؟

>
تشكيل كميته‌اي در سنديكاي صنايع آلومينيوم براي باز پس گرفتن جايگاه آلومينيوم در صنعت ساختمان

نشريه آلومينيوم مصاحبه‌اي را با مهندس حسيني عضو هيأت مديره شركت آبسكون و بازرس سنديكاي صنايع آلومينيوم ترتيب داده است كه در آن به موضوعات مهمي دربارة صنف در و پنجره آلومينيومي و چگونگي باز پس گيري جايگاه آن در صنعت ساختمان سازي اشاره شده است:

در طول دهه اخير با وارد شدن PVC به صنعت در و پنجره سازي و تبليغات گسترده اين صنعت در اشاعه مواردي از قبيل عايق بودن صوتي و حرارتي و همچنين تبليغات در زمينه بهينه سازي مصرف انرژي و از طرفي كم توجهي صنعت پروفيل آلومينيوم سبب گرديده كه سهم بازار صنعت آلومينيوم در ساختمان با كاهش مواجه گردد. در آن مقطع استفاده و بكارگيري سيستم‌هاي قديمي  STو كرنت كه بعضاً از مواد اوليه ضايعاتي توليد مي‌گرديد و استفاده از ميلگردهاي آهني براي مونتاژ مزيد علت گرديد تا كالاي مشابه مانند PVC با تبليغات براي خود در ساختمان جايگاه ايجاد نمايد. اين در حالي است كه طي چند سال اخير صنعت اكستروژن در ايران به منظور توليد انواع پروفيل و مقاطع آلومينيومي با درك شرايط، گام‌هاي مثبتي را در راستاي بهينه‌سازي و بالابردن كيفيت و تنوع محصولات و ... برداشته و توانسته است توليدات را در كشور در سطح قابل توجهي ارتقا بدهد و دوران ضعف را گذرانده و به دوره شكوفايي دست يابد، به نحوي كه مونتاژ در و پنجره آلومينيومي با مصرف مواد اوليه و پروفيل‌هاي استاندارد بساير زيبا، بادوام و در رنگ‌هاي مختلف به ويژه كاملاً در مقابل صوت و حرارت عايق مي‌باشد و به خصوص مقاطع ترمال بريك آن سرآمد كليه توليدات مشابه است، لذا در همين رابطه سنديكاي آلومينيوم كشور در راستاي حمايت از واحدهاي توليدكننده اين بخش و با هدف تأمين منافع ملي و آگاهي مصرف كنندگان محترم و سازندگان گرامي ساختمان در بهره‌مندي از مصالح مرغوب، نسبت به تشكيل كميته‌اي متشكل از كارشناسان و مهندسين فني در بخش توليد پروفيل و ساخت در و پنجره آلومينيومي مبادرت نموده‌ كه اولين جلسه اين كميته در روز دوشنبه 16 بهمن ماه در محل سنديكا با حضور بسياري ، سرماية ملي و حفظ منافع مصرف‌كنندگان ايفاء نمايد و كارشناسان حاضر در اولين جلسة كميته به اتفاق نظر بر اهميت كاربرد آلومينيوم به عنوان يكي از مصالح مورد استفاده در ساختمان در مقايسه با ساير اقلام مشابه به ويژه PVC تأكيد نمودند و اظهار داشتند كه دست‌اندركاران توليد مسكن در كشور به ويژه انبوه‌سازان كه قطعاً به منافع خود و صاحبان مسكن توجه خواهند داشت، لاجرم بايد از كالاهاي مرغوب و بادوام بهره‌گيري نمايند كه قدر مسلم در و پنجره و نماهاي آلومينيومي در زمرة بهترين‌ها محسوب مي‌شوند، چراكه آلومينيوم فلز استراتژيك دنياست، تبعات سوء محيط زيستي ندارد، بازيافت آن در هر دوره‌اي ميسر و با قيمت روز برگشت سرمايه است، رنگ و شكل‌پذيري آن بسيار زيبا و انعطاف آن در مقابل حرارت و تغييرات جوي از مقاومت بالايي برخوردار است.

در حالي‌كه PVC از قابليت‌هاي ياد شده برخوردار نيست و به همين جهت اين كميته وظيفه دارد اين مزايا را به منظور ارتقاء سطح فرهنگ مصرف آلومينيوم در جامعه مطرح نمايد و انتظار دارد تا ارگان‌هاي زيربط و نظارتي به خصوصوزارت محترم مسكن، مركز تحقيقات مسكن، اداره استاندارد و ... و همچنين مصرف‌كنندگان گرامي به اين مهم توجه نمايند و شائبه تكليف به كارگيري PVC در اين زمينه از طرف شهرداري‌هاي مناطق و نواحي مرتفع گردد.

قابل ذكر است كه بيان موارد ياد شده مبتني بر دلايل فني و علمي است كه قطعاً مراجعه به منابع مرتبط موضوع را روشنتر خواهد نمود و وظيفه اين كميته نيز روشنگري بيشتر و لازم است و همچنين كميته معتقد است مصرف كنندگان محترم و مشتريان گرامي كالاها بهترين قضاوت موضوعه را خواهند داشت.  در عين حال اطلاع‌رساني و تبليغات مبتني بر حقيقت را حق خود مي‌داند و اعتقاد دارد كه ايجاد زمينه فعاليت و ميدان رقابت براي توليد كنندگان بايد از يكسان‌سازي برخوردار باشد. به عنوان مثال ورود يراق‌آلات و لوازم جانبي در بخش PVC از تعرفة 10 درصدي در پرداخت عوارض برخوردار بوده در شرايطي كه واردات يراق آلات آلومينيومي بايد معادل 40 درصد ارزش خود را عوارض پرداخت نمايد. اين امر در قيمت تمام شدة توليدات آلومينيومي بسيار موثر است و خود يكي از دلايل كاهش قيمت محصولات PVC مي‌باشد و استفاده از واردات پروفيل PVC با كيفيت پايين نيز موجب توليد در و پنجره PVC ارزان و فاقد كيفيت مي‌گردد كه مجموع اين موارد به نفع كشور نيست. به همين لحاظ كميته مقرر نمود كه به صورت جدي با مسائل و مشكلات مطروحه با حمايت سنديكا مواجه گردد و پيگيري اين مسائل را نمايد.

از آنجا كه در اولين جلسه عليرغم نقطه نظرات مثبت هيأت مديرة سنديكا، حضور بسياري از بزرگان توليد در و پنجره آلومينيومي ميسر نگرديد انتظار مي‌رود كه در جلسات بعدي شاهد حضور همة دست‌اندكاران زيربط در جلسات باشيم. وجود يك تشكل قوي در اين زمينه سبب به بار نشستن سريعتر تصميمات خواهد بود همانگونه كه در صنعت  PVC  وجود تشكل قوي سبب گرفتن امتيازات بسياري شده است. بنابراين از تمامي دست‌اندركاران صنف در و پنجره آلومينيوم خواهشمنديم به اين مهم توجه داشته باشند..

ان شا ا.. به منظور ارتقا صنعت آلومينيوم و رشد و شكوفايي آن و حفظ منافع و سرمايه ملي از هيچ كوششي دريغ نگردد.

 

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم