تداوم روند کاهش قیمت قراضه آلومینیوم در هند

1402/07/27
باشگاه آلومینیوم: به گفته منابع، قیمت قراضه آلومینیوم وارداتی هند در بحبوحه فعالیت‌های خرید و فروش محدود و همچنین کاهش معاملات آتی به روند نزولی خود ادامه داد.
تداوم روند کاهش قیمت قراضه آلومینیوم در هند

باشگاه آلومینیوم- یک منبع تجاری اعلام کرده است که مواد اولیه وارد شده از خاورمیانه به اندازه کافی در دسترس است و معاملات در مقایسه با بریتانیا / اتحادیه اروپا بیشتر انجام می شود. در نتیجه، مواد با منشاء خاورمیانه از نظر اقتصادی مقرون به صرفه تر می شوند.

خریداران در بازار نیز به دلیل کاهش مداوم ارزش روپیه هند (INR) در برابر دلار آمریکا، قیمت‌های کمتری را ارائه می‌کنند و نرخ ارز در حال حاضر در زمان گزارش 83.3 INR است. این استهلاک باعث افزایش هزینه ها برای خریداران از جمله هزینه های حمل و نقل می شود.

علاوه بر این، یکی از فعالان بازار به SteelMint اطلاع داد که فروش مواد نهایی در بازار کند بوده که منجر به کاهش سفارش‌ها برای تولیدکنندگان آلیاژ شده است.

در همین حال، چندین فروشنده از منطقه غرب در حال حاضر قیمت‌های متفاوتی را برای ضایعات آلومینیومی با گرید زوربا اعلام می‌کنند. اختلاف قیمت بین این فروشندگان حدود 30 دلار در هر تن است که منجر به بی میلی در پیشنهاد خریداران می شود.

فعالان بازار نوسانات و نابرابری های قابل توجهی را بین قیمت های پیشنهادی مشاهده کرده اند. فروشندگان برای فروش با حجم زیاد مردد هستند زیرا قیمت ها همچنان روند نزولی خود را نشان می دهند.

علاوه بر این، تقاضا برای سیلیکون 553 وارداتی به دلیل فروش محدود ADC12 در بازار محدود باقی مانده است.

بازار ضایعات آلومینیوم داخلی هند

بازار قراضه آلومینیوم هند دیروز ثابت ماند. قیمت ضایعات INR 156,000 در هر تن بود، در حالی که قیمت قراضه در نوعی دیگر در INR 17,4000 در هر تن در دهلی (به استثنای GST) بود. فعالان بازار نشان داده اند که کمبود منابع مالی همچنان نگران کننده است و تقاضای محلی در حال حاضر ضعیف است و باعث می شود تامین کنندگان قیمت های خود را به طور موقت ثابت نگه دارند. همچنین، آنها به دقت کاهش قیمت ها را که توسط بازیگران کلیدی بازار اجرا می شود، زیر نظر دارند. معاملات آتی آلومینیوم LME در زمان گزارش با 0.55 درصد کاهش به 2168 دلار در هر تن رسید.

چشم انداز

فعالان بازار به دقت وضعیت را زیر نظر دارند و احتمال اصلاح ملایم قیمت ها در کوتاه مدت را پیش بینی می کنند

منبع: معدن نیوز

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم