بیانیه باشگاه آلومینیوم هرمزگان در حمایت از خلیج‌ فارس

1392/03/13
بیانیه باشگاه آلومینیوم هرمزگان در حمایت از خلیج‌ فارس

باشگاه آلومینیوم المهدی هرمزگان با انتشار بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن اقدام امارات متحده عربی در نامگذاری جعلی برای خلیج فارس خواستار برخورد جدی فدراسیون فوتبال شد.

سایت باشگاه آلومینیوم المهدی هرمزگان : در متن بیانیه  آمده است:

همواره به خود بالیده‌ایم که پهناوری خلیج نیلگون همیشه فارس باعث افتخار و عزت مردم ایران بوده و مردمان جنوب کشور به ویژه هرمزگان حافظ و پاسدار این نگین درخشان بوده‌اند. حال که مدتهاست برخی کشورهای حاشیه خلیج فارس که در عزت و سربلندی همواره به شکوهمندی نظام جمهوری اسلامی ایران و عزم و اراده راسخ مردمان آن غبطه می‌خورند، با اقداماتی همچون نامگذاری جعلی خلیج ع.ر.ب.ی سعی در قدعلم کردن خود هستند که همواره ملت ایران در سایه فرمایشات گرانبهای مقام معظم رهبری نشان داده، اجازه هیچ‌گونه جسارتی به هیچ کشوری نخواهد داد.

پیرو این اقدام گستاخانه کشور کوچک امارات متحده عربی که مساحت و جمعیت آن به اندازه استان هرمزگان هم نیست، باشگاه آلومینیوم هرمزگان که از سرزمینی برخاسته که همواره نام و عزت خلیج فارس و حفاظت از آن را وظیفه خود دانسته، از هیچ اقدامی که باعث پاسداری از نام خلیج نیلگون همیشه فارس و عقب‌نشینی کشورهای حوزه خلیج فارس از مواضع نابه‌حقشان می‌شود، کوتاهی نکرده و از فدراسیون فوتبال می‌خواهد با تمامی توان در مقابل این یاوه‌گویی‌ها ایستاده و زمینه را برای اجازه ندادن به اندیشه نامگذاری جعلی نگین درخشان همیشه خلیج فارس به کشورهای منطقه فراهم کند.

این آبی رخشان همه الماس باشد این جاودان دریا خلیج فارس باشد

 

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم