ایربگ های ایرانی متولد نشده، منقرض شدند

1391/10/05
ایربگ های ایرانی متولد نشده، منقرض شدند

کلی بگیر و ببند داشتند آن روزی که دستیار ویژه این روزهای رئیس‌جمهوری در ردای وزیر صنایع و معادن –سابق- به کاسپین قزوین رفت تا نخستین خط تولید کیسه هوا –ایربگ- در ایران را افتتاح کند. علی اکبر محرابیان بهمن سال 88 ، خط مونتاژ ایربگ شرکت نیمه هادی عماد را راه اندازی کرد تا بنا به اعلام آن روزها، ظرفیت تولید سالانه 500 هزار قطعه ایربگ در کشور ایجاد شود. حمیدرضا منجی که حالا دیگر در سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران – ایدرو- پست گرفته، در آن زمان مدیرعامل نیمه هادی عماد بود. شرکتی که در

منجی در بهمن 88 گفت :ایربگ تولید داخل، تحت لیسانس شرکت تاکاتا تولید می‌شود. به گفته او 80 درصد مارکت ایربگ دنیا در اختیار سه شرکت قرار دارد و شرکت تاکاتا نیز با برخورداری از 40 هزار نفر پرسنل و 29 کارخانه در سطح دنیا در زمینه تولید ایربگ فعال است.

قرار بود ‌ فاز دوم این کارخانه با هدف دستیابی به 60 درصد ساخت داخل ایربگ تا پایان سال 89 افتتاح شود. سرمایه گذاری لازم برای احداث کارخانه تولید کیسه هوا در قزوین 23 میلیارد تومان اعلام شد. ایربگ هایی که قرار بود تولید شوند قیمت هم خوردند و منجی هزینه تولید این محصول در خط مونتاژ نیمه هادی عماد را 250 هزار تومان اعلام کرد. شرکت نیمه هادی عماد آن روزها زیر مجموعه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران محسوب می‌شد ،اما این روزها واگذار شده است.

حدود یکسال پیش با حمیدرضا منجی گفت وگو کردم تا بگوید تولید ایربگ ایرانی به کجا رسید. مدیرعامل سابق شرکت نیمه‌هادی عماد گفت: «در خط تولید ایربگ سه فاز تعریف شده بود که با راه‌اندازی فاز نخست با ظرفیت اسمی تولید400 هزار کیسه هوای خودرو در سال حداقل سالانه 300 هزار کیسه‌هوا تولید می‌شد. تا زمانی که من مدیریت شرکت نیمه‌هادی عماد را برعهده داشتم، فاز دوم این خط تولید نیز 90 درصد پیشرفت داشت که با بهره برداری از آن قرار بود میزان تولید دوبرابر ‌شود. مدیرعامل جدید نیز به‌طور جدی بهره‌برداری از فاز دوم را در دستور کار قرار داده است. در مجموع می‌توان گفت در شرکت نیمه‌هادی عماد امکان تولید سالانه 600 هزار کیسه هوای خودرو وجود دارد.»

این روزها دیگر نیازی به حدس و گمانه زنی نیست، چه آنکه خط تولیدی که وزیر صنایع و معادن سابق آن را افتتاح کرد، امروز به طور کامل تعطیل شده و از ایربگ ایرانی نشانی یافت نمی شود. به چرایی این موضوع در روزهای آینده خواهیم پرداخت.

 

 

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم