به گزارش خبرنگار باشگاه آلومينيوم پس از زلزله آذربايجان شرقي که منجر به خسارت جاني و مالي براي هموطنان عزيزمان گرديد سيل کمکهاي انساني از اقصي نقاط کشور به مناطق آسيب ديده آغاز شد.
>به گزارش خبرنگار باشگاه آلومينيوم پس از زلزله آذربايجان شرقي که منجر به خسارت جاني و مالي براي هموطنان عزيزمان گرديد سيل کمکهاي انساني از اقصي نقاط کشور به مناطق آسيب ديده آغاز شد.
>"> به گزارش خبرنگار باشگاه آلومينيوم پس از زلزله آذربايجان شرقي که منجر به خسارت جاني و مالي براي هموطنان عزيزمان گرديد سيل کمکهاي انساني از اقصي نقاط کشور به مناطق آسيب ديده آغاز شد.>"> به گزارش خبرنگار باشگاه آلومينيوم پس از زلزله آذربايجان شرقي که منجر به خسارت جاني و مالي براي هموطنان عزيزمان گرديد سيل کمکهاي انساني از اقصي نقاط کشور به مناطق آسيب ديده آغاز شد.>"> به گزارش خبرنگار باشگاه آلومينيوم پس از زلزله آذربايجان شرقي که منجر به خسارت جاني و مالي براي هموطنان عزيزمان گرديد سيل کمکهاي انساني از اقصي نقاط کشور به مناطق آسيب ديده آغاز شد.>">
![]()
به گزارش خبرنگار باشگاه آلومينيوم پس از زلزله آذربايجان شرقي که منجر به خسارت جاني و مالي براي هموطنان عزيزمان گرديد سيل کمکهاي انساني از اقصي نقاط کشور به مناطق آسيب ديده آغاز شد.
>
افراد بهصورت انفرادي و يا در قالب گروهها و تشکلها اقدام به جمعآوري کمکهاي مردمي و ارسال آن به مناطق زلزله زده و آسيب ديده کردند. در اين ميان صنعت آلومينيوم نيز بيکار ننشسته است.
گروهي از اهالي صنعت آلومينيوم پس از بازديد از مناطق و پرس و جو از امدادرسانان و بررسي نيازهاي ضروري زلزله زدگان با کمک بعضي از شرکت هاي توليدي، تعاوني پروفيل کاران، فروشندگان و کسبه خيابان قلعهمرغي تهران تعداد 63 عدد يخچال تهيه نموده و توسط 3 کاميون به اين مناطق اعزام کردند.
بدين ترتيب صنعت آلومينيوم نيز سهمي هرچند کوچک در امدادرساني به زلزله زدگان ايفا نمود.