باشگاه آلومینیوم، بهگفتهی شولز، سرمایهگذاریهای لازم در صنایع کلیدی آلمان و سیاستهای اقتصادی جدید این کشور، هرگونه نگرانی از ورود محصولات چینی به داخل آلمان را برطرف میکند. بهگفتهی شولز، آلمان در صنعت جهانی، جایگاه بالایی داشته و صنعت خودروسازی این کشور در صدر سایر صنایع قرار دارد.
شولز در این افتتاحیه به اهمیت نوآوری و پایداری اشاره کرد و اظهار داشت: کشور آلمان در زمینه نوآوری پیشکسوت است و افتتاح واحد بازیافت، نهتنها کمک بزرگی به صنعت رو به رشد خودروهای الکتریکی آلمان است، بلکه در راستای ارتقای صنایع "سبز" و کمک به کاهش آلودگیهای زیستمحیطی خواهد بود.
در این مصاحبه مطبوعاتی شولز اظهار داشت: در رابطه با چین ما با دو نوع چالش مواجه هستیم. نخست واردات فلزاتی نظیر آلومینیوم و فولاد که نگرانی از ورود فلزات چینی به داخل را بههمراه دارد و دوم خودروهای الکتریکی تولیدشده در چین که بسیاری معتقدند چین خودروهای الکتریکی قویتر و بهتر از آلمان تولید میکند.
وی افزود: لازم نیست شرکتهای خودروسازی آلمانی نگران رقابت باشند. در گذشته نیز این خودروسازان با رقابت تنگاتنگ خودروسازان کره جنوبی و ژاپن روبرو بودهاند.
اولاف شولز پیش از این اظهار داشته بود که وضع تعرفههای مالیاتی سنگین برروی محصولات وارداتی مطلقاً به نفع صنایع نبوده و با وضع چنین تعرفههایی کاملاً مخالف است. بهگفتهی شولز، اعمال تعرفههای مالیات بر واردات سنگین بر فولاد و آلومینیوم، صنایع مصرفکننده این فلزات، ازجمله صنعت خودروسازی را تحتتأثیر منفی قرار خواهد داد.
درحالحاضر صنعت خودروسازی اروپا با چالشهای مختلفی روبروست که از آن جمله میتوان به هزینه بالای تولید، کاهش تقاضا، تمایل خودروسازان به تولید خودروی الکتریکی و افزایش رقابت در بازار خودروسازی اشاره نمود. حاصل این چالشها، تعطیلی برخی از واحدهای تولید خودرو در اروپا بوده که از آن جمله میتوان به تعطیلی واحد تولید فولکسواگن در آلمان اشاره نمود.
طی سهماهه سوم سال جاری، شرکت مرسدس بنز با 13 درصد کاهش فروش در چین مواجه شد. چین یک بازار کلیدی برای شرکت بنز محسوب میشود و علت این کاهش فروش، عمدتاً به کاهش تقاضا برای خودروهای لوکس در چین باز میگردد. درحالحاضر کشور چین با معضل املاک و مستغلات روبروست که برروی بازار خودروهای لوکس مؤثر است.
کشورهای اتحادیه اروپا بهتازگی برروی خودروهای الکتریکی (EV) تعرفههای مالیاتی سنگینی نهادهاند. خودروسازان آلمانی که تقریباً یک سوم سود خود را از واحدهای چینی خود بدست میآورند نیز، نسبت به این تصمیم معترض هستند.
برچسب ها
ثبت نظر