Fa En سه شنبه 13 آذر 1403 ساعت 21 و 14 دقیقه

انتظار بازار آلومینیوم:

تقاضای آلومینیوم صنایع ژاپن ضعیف خواهد ماند

تقاضای آلومینیوم صنایع ژاپن ضعیف خواهد ماند

باشگاه آلومینیوم: انتظار می‌رود که تقاضای آلومینیوم اولیه ژاپن به دلیل روند کُند بازیابی بخش ساخت و تولید از همه‌گیری کروناویروس و افزایش واردات محصولات آلومینیومی، همچنان در فصل سوم سال ضعیف باقی بماند.

یکشنبه 1 تیر 1399 ساعت 5:22

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از فلزات آنلاین و به نقل از Argus Media، مذاکرات پریمیوم آلومینیوم اولیه با شرط تحویل CIF در ژاپن اخیرا آغاز شده است و پیشنهادی برای پریمیوم 85 دلار بر تن نسبت به قیمت نقدی بورس فلزات لندن ارایه شده است. پریمیوم فصل دوم سال در حدود 82 دلار بر تن تعیین شده بود، در حالی که پیشنهادهای مقدماتی در حدود 100 دلار بر تن بود. مذاکرات مفصل در خصوص این پریمیوم در حالی انجام شده بود که انتظار می‌رفت کاهش رشد در بخش ساخت و تولید داخلی و جهانی باعث افت تقاضای آلومینیوم ژاپن شود.

با افت جهانی فروش خودرو، تولید شرکت‌های داخلی خودروسازی ژاپن کاهش یافته است؛ در نتیجه، مصرف‌کنندگان اصلی آلومینیوم نیز از ماه آوریل مجبور به کاهش تولید شده‌اند. خودروسازان کاهش تولید را در فصل دوم نیز ادامه می‌دهند، اما شرکت تویوتا بزرگ‌ترین خودروساز ژاپن قصد دارد تولید را در ماه‌های جولای و آگوست محدود کند.

تولید محصولات نورد و اکستروژن در ماه آوریل با افت 8 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته به 153 هزار و 55 تن رسید. واردات شمش اولیه آلومینیوم نیز با افت 20 درصدی به 111 هزار و 519 تن رسید.

تولیدکنندگان محصولات آلومینیومی انتظار دارند که تقاضای صنعت خودروسازی پس از کف‌سازی در فصل دوم، در فصل سوم سال بازیابی اندکی داشته باشد. اما بعید است که تقاضا قبل از پایان سال جاری به سطوح قبل از شیوع کروناویروس بازگردد.

اما انتظار می‌رود که تقاضای قوطی نوشیدنی بازیابی سریع‌تری داشته باشد؛ محدودیت در تجمع و سفر به منظور جلوگیری از انتشار ویروس باعث افت تقاضای این محصولات شده بود. در ماه آوریل هزینه‌کرد خانوار در ژاپن نسبت به مدت مشابه سال گذشته 11 درصد افت داشت، اما انتظار می‌رود که از ماه ژوئن به آهستگی شروع به بازیابی کند؛ دولت ژاپن در اواخر مِی وضعیت اضطراری را لغو کرد و اجازه بازگشایی کسب و کارها را صادر کرد.

شرکت Toyo Seikan تولیدکننده قوطی نوشیدنی قصد دارد کارخانه جدید تولید قوطی به ارزش 12 میلیارد ین (110 میلیون تن) در شهر ایشی‌اوکا در استان ایباراکی احداث کند. این کارخانه جدید قرار است در آوریل سال آینده به بهره‌برداری برسد و 500 میلیون تن به ظرفیت تولید سالانه قوطی اضافه کند تا بتواند تقاضای قوی به ویژه برای نوشیدنی‌های الکلی را تامین کند. در نوامبر سال 2019 نیز این شرکت بهره‌برداری از یک کارخانه تولید قوطی آلومینیومی در تایلند را آغاز کرده بود.

تغییر در تراز تجاری

تقاضای آلومینیوم ژاپن همچنین تحت تاثیر تغییر عوامل بنیادین در تراز واردات و صادرات محصولات آلومینیومی، محدود شده است. تولیدکنندگان محصولات داخلی در فعالیت‌های تولیدی در خارج از کشور سرمایه‌گذاری کرده‌اند تا از تقاضای در حال افزایش خارجی بهره ببرند و عرضه محصولات کم‌هزینه را افزایش دهند. این موارد باعث افزایش واردات و کاهش صادرات محصولات آلومینیومی شده که بر تقاضای کلی این کشور تاثیر گذاشته است.

فروش و تولید محصولات آلومینیومی ژاپن برای دومین سال متوالی به دلیل این تغییر بنیادین، به کمتر از 2 میلیون تن کاهش یافته است. واردات شمش اولیه آلومینیوم نیز برای دومین سال متوالی کاهش داشت و در سال مالی از آوریل 2019 تا مارس 2020 به حدود 1.4 میلیون تن افت داشت.

 

تعداد بازدید : 1959

ثبت نظر

ارسال