Fa En جمعه 2 آذر 1403 ساعت 16 و 32 دقیقه

مدیرعامل و رئیس هیأت‌مدیره شرکت هندی بالکو:

آلومینیوم یکی از مهم‌ترین منابع مالی و اقتصادی هند است

آلومينيوم يكي از مهم‌ترين منابع مالي و اقتصادي كشور است

باشگاه آلومینیوم: درحالی‌که هند در راستای توسعه خود گام‌های بلندی برمی‌دارد، یکی از چالش‌های این کشور تأمین منابع اولیه است.ازجمله پیشرفت‌های صورت‌گرفته و یا درحال شکل‌گیری در هند می‌توان به احداث 100 شهر هوشمند، سیستم برق‌رسانی 24 ساعته، برنامه‌های هوا-فضا و دستیابی به 100 گیگاوات انرژی خورشیدی اشاره نمود.

شنبه 26 مهر 1399 ساعت 18:42

به گزارش باشگاه آلومینیوم، در کنفرانس مطبوعاتی که اخیراً برگزار شد، آقای آبیجیت پاتی (Abhijit Pati) مدیرعامل و رئیس هیأت‌مدیره شرکت بالکو (باهارات آلومینیوم)، اظهار داشت: با توجه به نرخ رشد صنعتی، اقتصادی و توسعه در هند، آلومینیوم یکی از مهم‌ترین منابع مؤثر محسوب می‌شود. آقای پاتی در ادامه افزود: آلومینیوم فلزی است که می‌توان آن‌را بارها و بارها بازیافت کرد و به همین منظور به‌عنوان فلز "سبز" نامیده شده است. این فلز قادر است حتی با چندین‌بار بازیافت، 100 درصد خواص خود را حفظ کند. فلز آلومینیوم در میان فلزات غیرآهنی، پس از فولاد، دومین صنعت فلزی جهان محسوب می‌شود.

سرانه‌ی مصرف آلومینیوم هند 2.5 کیلوگرم در سال است که بسیار کمتر از میانگین 11 کیلوگرم سرانه‌ی مصرف جهانی آلومینیوم است. در چین سرانه مصرف آلومینیوم 25 کیلوگرم است. حتی در کشورهایی که مصرف آلومینیوم آنها پایین است، آلومینیوم 2 درصد از تولید ناخالص داخلی را دربر می‌گیرد اما برای هند که تصمیم دارد تا سال 2025 به 25 درصد تولید ناخالص داخلی دست یابد، رشد صنعت آلومینیوم لازم و حیاتی است.

مدیرعامل و رئیس هیأت‌مدیره بالکو در رابطه با تأمین مواد اولیه نظیر بوکسیت و زغال نیز صحبت کرد. آقای پاتی مهم‌ترین چالش صنعت آلومینیوم را تأمین مواد اولیه ارزان و در دسترس دانست و افزود: "درصورتی‌که دولت خواهان رشد این صنعت باشد تعرفه‌های کنترل‌شده‌تری را برروی بوکسیت خواهد گذاشت."

درحال‌حاضر هند یکی از کشورهایی است که سرمایه‌گذاری وسیعی برروی صنعت آلومینیوم داشته است. شرکت‌های نالکو و همچنین بالکو، با هدف رشد و ارتقاء صنعتی، درحال سرمایه‌گذاری برروی تولید خود هستند.

صنعت آلومینیوم هند تاکنون توانسته 800 هزار فرصت شغلی مستقیم و غیرمستقیم ایجاد کند. با توجه به اینکه این صنعت ارتباط مستقیم با صنایع دفاع، هوا-فضا، خودروسازی، انرژی، ساختمان، بسته‌بندی و ... دارد، همواره یکی از منابع مهم درآمد و کاری محسوب می‌شود.

هند صاحب چهارمین منبع زغال و پنجمین منبع بوکسیت در جهان است. پیش‌بینی می‌شود که با توجه به شرایط کنونی منابع و وضعیت مواد اولیه در هند، این کشور به‌زودی به یکی از تولیدکنندگان ارزان‌قیمت در جهان تبدیل گردد.

تعداد بازدید : 902

ثبت نظر

ارسال