![]()
باشگاه آلومينيوم: وزارت حملونقل تاجیکستان اعلام کرد، ایران برای ترانزیت پنبه و آلومینیوم این کشور از طریق بندرعباس 26 درصد تخفیف در نظر گرفته است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری فارس در دوشنبه، وزارت حملونقل تاجیکستان در بیانیهای اعلام کرد، جمهوری اسلامی ایران برای ترانزیت پنبه و آلومینیوم این کشور از طریق بندرعباس 26 درصد تخفیف در نظر گرفته است.
در این بیانیه آمده است، این تصمیم در نشست همکاریهای اقتصادی ایران، تاجیکستان و ترکمنستان در مشهد گرفته شده است.
وزارت حمل و نقل تاجیکستان این اقدام اداره «راه آهن» ایران را یک گام مهم در زمینه همکاری در بخش راه آهن، تجارت و خدمات گمرکی برای ترانزیت 2 کشور در مورد کالاهای استراتژیک تاجیکستان عنوان کرده است.
«شیرعلی گنجل زاده» معاون وزیر حملونقل تاجیکستان گفت: بندر عباس از نگاه تجاری و اقتصادی برای تاجیکستان از اهمیت زیادی برخوردار است.
«محمدهادی ضیایی مهر» مدیر کل راه آهن خراسان رضوی در نشست همکاری های اقتصادی ایران، تاجیکستان و ترکمنستان گفت: آلومینیوم و پنبه 2 کالای استراتژی تاجیکستان محسوب میشود که ما برای ترانزیت این 2 کالا و همچنین کمک به دوشنبه این تخفیف را در نظر گرفتهایم.