10 میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی به بخش صنعت و معدن اختصاص یافت

1390/04/14
10 میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی به بخش صنعت و معدن اختصاص یافت

معاون وزیر صنایع و معادن در امور معادن کشور گفت: در سال جاری مبلغ 10 میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی جهت بخش صنعت و معدن اختصاص یافته و در همین راستا در تلاش هستیم با مشارکت بانکهای عامل این رقم را به 30 میلیارد دلار افزایش دهیم.

وجیه الله جعفری در مراسم تجلیل از صنعتگران و معدن کاران استان کرمانشاه که در تالار انتظار برگزار شد، اظهار داشت: صنعتگران سربازان عرصه جهاد اقتصادی هستند چرا که پیشرفت صنعت در هر جامعه ای زمینه توسعه کشور را فراهم خواهد کرد .

وی با اشاره به هجمه تحریمهای اقتصادی دشمنان علیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بیان کرد: در چند ساله اخیر دشمنان قسم خورده نظام نوک پیکان حملات خود را به بخش صنعت و اقتصاد کشور نشانه گرفته اند که خوشبختانه با وجود این تحریم ها  نتوانستند در نظام اقتصادی کشور خللی وارد کنند.

464 طرح صنعتی در کشور به بهره برداری رسید

جعفری با اشاره به این مطلب که در هفته صنعت و معدن 464 طرح صنعتی با سرمایه گذاری سه هزار و 400 میلیارد تومان  و با اشتغالزایی 19 هزار نفر در سطح کشور به بهره برداری خواهد رسید،گفت: از این مقدار سهم استان کرمانشاه 71 طرح با سرمایه گذاری 600 میلیارد تومان و اشتغالزایی دو هزار و 600 نفر است.

وی با بیان این مطلب که در سالجاری مبلغ 10 میلیارد دلار از محل صندوق توسعه ملی جهت بخش صنعت و معدن اختصاص داده شده است‘گفت:در همین راستا در تلاش هستیم با مشارکت بانکهای عامل این رقم را به 30 میلیارد دلار افزایش دهیم.

معاون وزیر صنایع و معادن در ادامه توجه به بخش خصوصی را بسیار حائز اهمیت دانست و نمونه بارز موفقیت این بخش را توسعه تولید سیمان در کشور ذکر کرد و افزود: تا پیش از این  مشکلات  فراوانی در بخش سیمان کشور وجود داشت ولی خوشبختانه با ورود بخش خصوصی به این عرصه و تدابیری که از سوی مسئولین کشور اندیشیده شد امروزه شاهد هستیم نه تنها نیاز سیمان داخل کشور تأمین خواهد شد بلکه در حال صادر کردن آن نیز به  دیگر کشورها هستیم.

ادغام وزارت صنایع و معادن و وزارت بازرگانی توسعه اشتغال موثر را بدنبال دارد

جعفری با اشاره به گذشت شش ماه از اجرای بزرگترین طرح تحول اقتصادی کشور و هدفمندی یارانه ها عنوان داشت: با توجه به اینکه بیشترین فشارها را واحدهای تولیدی و صنعتی کشور تحمل کردند و می کنند ولی خوشبختانه همکاری و همراهی آنان در این راستا قابل تقدیر است.

وی همچنین با تأکید بر تلاش جهاد گونه کلیه کارفرمایان و صاحبان صنایع، گفت: امروزه اگر بخواهیم کشوری با اقتدار و با صلابت داشته باشیم و در نبرد اقتصادی حاکم بر جهان غلبه کنیم باید دست در دست هم و در کنار هم  با حرکتی جهادی در این  راه برای توسعه  و پیشرفت کشور عزیزمان ایران گام برداریم.

جعفری بیان کرد: ادغام وزارت صنایع و معادن و وزارت بازرگانی می تواند در جهت تقویت بخش صنعت و معدن در کشور و همچنین توسعه اشتغال موثر باشد که این مهم بعد نقش  شما کارآفرینان را به مراتب سنگین تر خواهد کرد.  

در پایان این مراسم  از پیشکسوتان عرصه صنعت در استان، صاحبان واحدهای نمونه، مکتشف نمونه، بهره برداران نمونه معدن و همچنین مدیران  نمونه شرکت های  تولیدی و صنعتی استان تجلیل شد.

 

 

خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن
سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن

به گزارش باشگاه آلومینیوم، بورس فلزات لندن دوشنبه 6 مهر ماه (28 سپتامبر) در حالی کار خود را آغاز کرد که فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3248 دلار(تن) اعلام شد

مطالب بیشتر
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند

باشگاه آلومینیوم: معاون اجرایی شرکت ریخته‌گری آلومینیوم ایران‌خودرو گفت: ایران‌خودرو ابهر با تکیه بر توان و تجربه نیروهای بومی، توانسته است در شرایط دشوار نیز روند تولید خود را حفظ کرده و ظرفیت‌های صنعتی و اشتغال‌زایی منطقه را تقویت کند.

مطالب بیشتر
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا

باشگاه آلومینیوم: هیندالکو با راه‌اندازی مناقصه‌های نقدی آلومینا در پلتفرم دیجیتال Metalshub، به‌دنبال افزایش شفافیت معاملات و فراهم‌کردن داده‌های واقعی برای شکل‌گیری یک شاخص قیمتی معتبر در بازار جهانی آلومینا است.

مطالب بیشتر
شرکت آلومینیوم ایران  (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت
شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت

باشگاه آلومینیوم: این شرکت در هفته منتهی به 3 مهرماه 1405 با ثبت معاملات قابل توجه شمش و بیلت آلومینیوم، در جمع 10 شرکت برتر بورس کالای ایران از نظر ارزش معاملات قرار گرفت.

مطالب بیشتر
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد

باشگاه آلومینیوم: بهره‌برداری از نخستین بخش فاز اول نیروگاه خورشیدی ایرالکو با ظرفیت 6.4 مگاوات؛ گامی راهبردی برای تامین پایدار انرژی و توسعه سبز صنعت آلومینیوم کشور

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف کمک به توسعه زیرساخت‌های منطقه، پروژه بهسازی و اصلاح راه مجاور معدن آهک تا تفرجگاه تنگه گزی در شهرستان جاجرم را با ارائه خدمات به ارزش 168 میلیارد و 205 میلیون و 100 هزار ریال مشارکت و تکمیل گردید.

مطالب بیشتر
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: همزمان با 7 مهرماه، روز ایمنی و آتش‌نشانی، سمینار تخصصی «ایمنی و پیشگیری از حوادث و بیماری‌های ناشی از کار» با حضور سرپرست مدیریت مجتمع آلومینای ایران، معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جاجرم، اعضای شوراهای اسلامی کار استان و مسئولان ایمنی واحدهای کارگری در شرکت آلومینای ایران برگزار شد.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم