خبرهای غیر رسمی حاکی از این است که اپلیکیشن پیام رسان وایبر برای برخی از کاربران در داخل ایران فیلتر شده است و در دسترس نیست اما هیچ مقام رسمی در این باره اظهار نظر نکرده است.
پیشتر این خبر در رسانه ها به نقل از دبیر کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه انتشار یافته بود، فیلتر شدن نرم افزارهای تانگو، وایبر ، واتس آپ و کوکو در دستور این گروه هنوز از دستور بررسی خارج نشده است.
یک گروه که خود را ارتش الکترونیکی سوریه مینامد، بخشهایی از سایت اسکایپ را هک کرده است.
این گروه در صفحه وبلاگ سایت اسکایپ به کاربران هشدار داده که از سرویسهای ایمیل مایکروسافت که مالک اسکایپ است، استفاده نکنند.
ارتش الکترونیکی سوریه ادعا کرده که مایکروسافت اطلاعات حسابهای کاربران را مانیتور میکند و در اختیار حکومتها میگذارد.
این ماجرا پس از افشای شنود مکالمات تلفنی توسط آژانس امنیت ملی آمریکا اتفاق میافتد.
ارتش الکترونیکی سوریه در توییتر اسکایپ و همینطور وبلاگ این سایت نوشته است: از سرویسهای ایمیل مایکروسافت (هاتمیل و اوتلوک) استفاده نکنید. آنها حسابهای شما را مانیتور میکنند و اطلاعاتتان را به حکومتها میفروشند.
در حال حاضر اسکایپ این پیامها را از سایت خود حذف کرده است. شرکت اسکایپ هک شدن این شبکه را تایید کرده اما گفته که اطلاعات کاربران لو نرفته است.
این گروه به تازگی به سایت روزنامه نیویورکتایمز و توییتر حمله سایبری کرده و همچنین تلاش کرده رسانههای دیگر مانند بیبیسی، سیانان و گاردین را هک کند.
به گزارش بی بی سی، سال گذشته ادوارد اسنودن اسنادی را افشا کرد که نشان میداد آژانس امنیت ملی آمریکا برنامهای را برای جمع آوری و تحت نظر گرفتن اطلاعات افراد در دست اجرا داشته است.
براساس این افشاگری، دستگاههای اطلاعاتی آمریکا به سرور 9 شرکت بزرگ از جمله مایکروسافت، یاهو، گوگل، فیس بوک، اسکایپ، یوتیوب، اپل دسترسی داشتهاند.
ثبت نظر