احمد دنیا نور، عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد در گفتوگو با موج ضمن بیان این مطلب اظهار داشت: این بسته به تمام جوانب مشکلات صنعتگران پس از اجرای این قانون توجه نداشته و امیدواریم که طی اجرا تکمیل و گستردهتر شود.
وی افزود: در این بسته سه مورد ذکر شده که هیچکدام نمیتواند مشکلات بخش صنعت را در مواجه شدن با این قانون حل کند.
دنیا نور با اشاره به اینکه ارایه سرمایه در گردش در قالب تسهیلات با نرخ 12 درصد، پرداخت یکساله پول برق کارخانجات و تسهیلات برای ایجاد مولد برق از جمله تمهیدات وزارت صنایع و معادن برای تولیدکنندگان است، عنوان کرد: این موارد موجب افزایش هزینههای بخش صنعت خواهد شد.
وی اضافه کرد: در مورد اول صنایع بیش از پیش بدهکار خواهند شد و مورد دوم نیز موجب میشود کارخانجات تولیدی از سال دوم اجرای قانون هدفمند شدن یارانهها به همراه پرداخت پول برق ناچار به بازپرداخت اقساط برق سال اول با نرخ بهره سه تا چهار درصد خواهند بود.
عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان فولاد ادامه داد: ایجاد مولد برق در کارخانجات نیز به سادگی امکانپذیر نیست و این مورد نیز با چالش مواجه خواهد شد.
به گفته وی، پیشنهاد انجمن فولاد این بود که قانون هدفمندکردن یارانهها به صورت پلکانی برای صنعت فولاد به اجرا درآید اما متاسفانه مورد قبول واقع نشد.
تاثیر منفی افزایش هزینه حملونقل جادهای روی صادرات سیمان
افزایش هزینه حملونقل جادهای روی صادرات سیمان
و کلینکر کشور تاثیر منفی گذاشته است.
محمدحسن پورخلیل، دبیر انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با بیان مطلب بالا افزود:
در چند ساعت اول پس از اجرای قانون هدفمند شدن یارانهها به دلیل بلاتکلیفی نرخ
حملونقل جادهای سیمان کارخانهها برای انتقال به مقصد بارگیری نشد اما هماکنون
روند حملونقل جادهای سیمان عادی بوده و سیمان به قدر کافی با همان قیمتهای سابق
در بازار موجود است.
وی به ایسنا افزود: افزایش هزینه حملونقل جادهای، روی انتقال سیمان در فواصل کوتاه و متوسط تاثیری نداشته اما صادرات سیمان کارخانهها را با مشکل روبهرو کرده است.
پورخلیل اضافه کرد: سیمان کارخانهها به مقاصد گمرکها و بنادر شمال جنوب کشور بارگیری میشود که افزایش هزینه حمل تولیدکنندگان را دچار مشکل کرده است.
ثبت نظر