رئیس هیئت مدیره شرکت مجتمع آلومینیوم جنوب (سالکو):
باشگاه آلومینیوم: رئیس هیئت مدیره شرکت مجتمع آلومینیوم جنوب (سالکو) گفت: شرکت سالکو به عنوان بزرگترین شرکت تولیدی شمش خالص آلومینیومی در کشور، دارای تیم مدیریتی بسیار قوی و کارآمدی است و در حال حاضر، با توجه به ضروریتها و صلاحدیدهای انجام شده، علی عبدالله نژاد را به عنوان مدیرعامل این شرکت منصوب کردیم البته کمال تشکر و قدردانی را از مدیران سابق شرکت که در حال حاضر اعضای هیئت مدیره هستند، داریم.
به گزارش باشگاه آلومینیوم، اکبر ترکان در گفتوگو با فلزات آنلاین، اظهار داشت: در دورههای مختلف با توجه به موقعیتی که شرکت داشته، افراد مختلفی سمت خطیر مدیرعاملی شرکت را بر عهده داشتند، مستقیمی در زمان ساختوساز مسئولیت این شرکت را برعهده داشت، طاهرپور مسئولیت این شرکت را در زمان راهاندازی و افتتاح فاز یک برعهده داشت و برای راهاندازی سالنهای احیا دو و سه و همچنین پرداخت به موقع وامها، عبدالله نژاد که عضو هیئت مدیره شرکت نیز هست، را به عنوان مدیرعامل انتخاب کردیم.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه سال 1398 را سال رونق تولید نامیدند، در شرکت اقدامات اساسی در جهت راهاندازی و بهرهبرداری از 86 دیگ انجام دادیم و توانستیم به اهداف تعیین شده برسیم و تلاش ما در سال جدید این است که برنامههای تولیدی را به درستی و به موقع اجرایی کنیم.
رئیس هیئت مدیره شرکت مجتمع آلومینیوم جنوب (سالکو) توضیح داد: در سال 1398 اقدامات اساسی در جهت ساخت سالن احیا دو و سه انجام دادیم و در سال جاری باید این دو سالن احیا را راهاندازی و افتتاح کنیم؛ زیرا ما برای تاسیس و راهاندازی این واحد تولیدی، وامها و اعتباراتی اخذ کردیم که زمان وصول این اعتبارات رسیده است و به همین دلیل باید میزان تولید و فروش را افزایش دهیم تا بتوانیم این میزان سرمایه دریافتی را پرداخت کنیم.
ترکان در ادامه خاطرنشان کرد: برای راهاندازی سالکو سرمایهگذاریهای کلانی صورت گرفته و این شرکت تعهد داده که پس از بهرهبرداری این اعتبارات را به صورت اقساطی وصول کند که زمان سررسید آن شده است و موظف هستیم به تعهدات داده شده عمل کنیم.
وی مطرح کرد: برنامه شرکت، تولید یک میلیون تن آلومینیوم است که در حال حاضر با افتتاح سالن احیا یک، توان تولید 300 هزار تن آلومینیوم را داریم. بنابراین باید سالن احیا دو و سه که تولید 300 و 400 هزار تن آلومینیوم است را افتتاح کنیم تا به ظرفیت حداکثری برسیم.
رئیس هیئت مدیره شرکت مجتمع آلومینیوم جنوب (سالکو) تاکید کرد: سرمایهگذاران اصلی سالکو، ایمیدرو و شرکت سرمایهگذاری غدیر هستند که این دو نهاد، زیرساختهای اساسی در جهت افتتاح دو فاز دیگر را فراهم کردهاند و ما باید وام دریافتی یک میلیارد دلاری را با تولید و فروش محصولات آلومینیومی به تدریج پرداخت کنیم.
ترکان تاکید کرد: برای راهاندازی و افتتاح شرکت آلومینیوم جنوب، سازمان ایمیدرو نقش سازنده و موثری داشت و حمایتهای تاثیرگذار بیشماری از شرکت سالکو به عمل آورد. به گونهای که منطقه ویژه پارسیان را برای واردات و صادرات محصولات و مواد اولیه افتتاح و راهاندازی کرد و تمام صنایع بزرگ را تشویق کرد که در این منطقه سرمایهگذاری کنند؛ این اقدامات به شرکت ما و توسعه صنعت در کشور کمک شایان و قابل ملاحظهای کرد.
اجرایی شدن پروژه آلومینا
رئیس هیئت مدیره شرکت مجتمع آلومینیوم جنوب (سالکو) اذعان کرد: یکی از اقدامات ضروری که برای توسعه صنایع آلومینیومی در کشور الزامآور بوده، پروژه تولید آلومینا است؛ این پروژه را باید به صورت خیلی جدی پیگری کنیم زیرا در حال حاضر ما آلومینای 400 دلاری خریداری میکنیم در صورتی که معادن بوکسیت داریم و میتوانیم با هزینه بسیار اندک آلومینای ضروری را تولید کنیم. پودر سودآور، یکی از موادی است که برای تولید آلومینا از بوکسیت ضروری است و به میزان فراوان در کشور این مواد اولیه را در اختیار داریم.
وی تاکید کرد: میزان نیاز کشور به پودر آلومینا بیشتر شده است و در حال حاضر چهار مجموعه تولیدی (ایرالکو، هرمزال، المهدی و سالکو) آلومینای مورد نیاز خود را وارد میکنند و باید بتوانیم پروژههای تولیدی آلومینا را در کشور فعال کنیم.
رئیس هیئت مدیره شرکت مجتمع آلومینیوم جنوب (سالکو) خبر داد: پروژهای در آذربایجان در آذرشهر به نام نفلینسینیت وجود دارد که در مرحله پایلوت است و این ماده قابلیت تبدیل به آلومینا را دارد که با راهاندازی کامل آن پروژه نیز میتوانیم بخشی از مواد اولیه را در داخل کشور تولید کنیم.
ترکان در ادامه افزود: سرمایهگذاری بر نفلینسینیت در کشورهای دیگر نیز انجام میشود و اگر صرفه اقتصادی نداشت روسیه در این زمینه سرمایهگذاری نمیکرد.
برچسب ها
ثبت نظر