Fa En جمعه 2 آذر 1403 ساعت 1 و 46 دقیقه

بازدید مدیرعامل هلدینگ صنایع معدنی کاوه پارس از کارخانه آلومینیوم کاوه خوزستان

بازدید مدیرعامل هلدینگ صنایع معدنی کاوه پارس از کارخانه آلومینیوم کاوه خوزستان

باشگاه آلومینیوم: دکتر ناصر، مدیرعامل هلدینگ صنایع معدنی کاوه پارس از کارخانه آلومینیوم کاوه خوزستان بازدید کرد.

سه شنبه 25 اردیبهشت 1403 ساعت 23:53

به گزارش باشگاه آلومینیوم، روز پنجشنبه بیستم اردیبهشت‌ماه، دکتر ناصر، مدیرعامل هلدینگ صنایع معدنی کاوه پارس از کارخانه آلومینیوم کاوه خوزستان مسجدسلیمان بازدید کرد. در این بازدید، سپس نشستی با جمعی از کارگران و مهندسان کارخانه در سالن کنفرانس صورت گرفت.

در این نشست، پس از ارائه گزارشی تصویری از روند کار و تولید در این کارخانه، مهندس مهدی سرخان‌پور مدیرعامل کارخانه آلومینیوم‌ کاوه به معرفی بخشی از فرایند تولید به‌ اختصار پرداخت.

در ادامه جلسه مهندس اکبر اسیوند، مدیر دفتر فنی کارخانه؛ چشم‌انداز و رویکرد کارخانه را به‌‌صورت مختصر و مفید به استناد آمار و ارقام مطرح نمود.

دکتر ناصر ابراز داشت: همانگونه که همگی می‌دانیم بنیاد مستضعفان ازجمله نهادهای زیرمجموعه و منصوب به مقام معظم رهبری می‌باشد که با اهداف کلانی مانند شناسایی و ارائه راهکار در جهت محرومیت‌زدایی از چهره مناطق کم‌برخوردار مثل همین شهرستان مسجدسلیمان و حومه‌ی آن تأسیس شده است. لذا در برخی از مناطق عمدتاً محروم و مستعد کشور با احداث و راه‌اندازی کارخانجات، ضمن ایجاد اشتغال پایدار و توسعه در کنار هدف کاهش نرخ بیکاری و به‌تبع آن کاهش آسیب‌های اجتماعی؛ هدف دیگری در دستورکار بنیاد قرار دارد که به‌واسطه تولید و فروش محصولات کارخانجات خود و درنهایت با سودهای حاصله شرایط و بستر خدمت‌رسانی به محرومین سایر نقاط جامعه در بخش‌های ضروری آن مناطق فراهم شود. لذا امثال من و شما باید به این نکته توجه داشته باشیم که با کار و تلاش بیشتر این دست کارخانجات را روی پای خود نگه داریم و به رشد تولید کمک کنیم و باعث اشتغال‌زایی بیشتری در منطقه بشویم و ازطرفی به مرحله ی سودآوری برسیم که بتوانیم اعتبار لازم را برای به‌ثمر رساندن سایر پروژه‌های محرومیت‌زدایی؛ عمران و آبادانی بنیاد مستضعفان را در سایر نقاط محروم کشور را تقویت کنیم.

وی عنوان کرد: مقرر گردید طرح طبقه‌بندی مشاغل در سال مالی جاری انجام و اجرایی شود. از دیگر دستاوردهای این بازدید این بود که در جهت رونق و افزایش سطح تولید و رضایت و جذب مشتری و سفارشات بیشتر تأکید بر تکمیل خط تولید و رفع نواقص در راستای رسیدن به ظرفیت اسمی خطوط تولید در دستورکار قرار گرفت؛ سوم اینکه مقرر گردید چشم‌انداز کارخانه در راستای ظرفیت منطقه به‌روزرسانی و جهت تعیین تکلیف دراختیار هیأت‌مدیره هلدینگ قرار گیرد.

وی در جمع‌بندی خود عنوان نمود یکی از دلایلی که در این سال‌ها حال کارخانه خوب نبوده است عدم تکمیل زنجیره تولید این کارخانه بوده است؛ اگرچه مشخص است با تلاش پرسنل و مدیرعامل درجهت رشد تولید؛ خیز و گام‌هایی برداشته شده است.

درنهایت وی با تخصیص اعتبار لازم جهت تکمیل کوره ریخته‌گری با ظرفیت ۶۰۰۰ هزار تن در سال موافقت کرد.

در این دیدار دکتر بهبهانی، ریاست هیأت‌مدیره آلومینیوم کاوه خوزستان نیز حضور داشتند.

لازم به‌ذکر است که مهندس مهدی سرخان‌پور از تاریخ هفتم مهرماه ۱۴۰۱، مدیرعاملی کارخانه آلومینیوم کاوه خوزستان را درحالی عهده‌دار شد که مشکلات عدیده‌ای پیش‌رو تولید قرار گرفته بود و کارخانه در شرایط مساعدی نبود و احتمال تعطیلی آن می‌رفت. برخی از اقدامات صورت‌گرفته در طول این مدت عبارتند از:

۱- نصب و راه‌اندازی کوره سولوشن (که برای جذب استحکام بیشتر مواد اولیه تولید، طراحی و ساخته شد)

۲- انتقال تمام حساب‌های شرکت به بانک سپه مسجد سلیمان

۳- عقد قرارداد ساخت کوره ریخت و سیستم ریخت

۴- اخذ مجوز پرداخت بهره‌وری به پرسنل از هیأت‌مدیره کارخانه

۵- ثبت رکورد تولید سالیانه کلیه سنوات

۶- اصلاح حق شیفت پرسنل از ۱۵ به 5/22 درصد

۷- اخذ مجوز CE اروپا

 

منبع: خبرفوری

 

تعداد بازدید : 642

ثبت نظر

ارسال