مراد علی منظری توکلی با بیان این مطلب اظهار داشت: طرح احداث واحد پایلوت تیتانیوم کهنوج با ظرفیت روزانه 2 تن پیگمنت (دی اکسید تیتان)، از جمله طرح های ایمیدرو است که میزان پیشرفت فیزیکی آن تا پایان خرداد به بیش از 82 درصد رسیده و اکنون در مرحله نصب تجهیزات است.
وی ادامه داد: هزینه ریالی و ارزی احداث این واحد به ترتیب حدود 16 میلیارد ریال و 2 میلیون و 40 هزار یورو است که در این مرحله، 40 نفر به طور مستقیم به کار اشتغال پیدا می کنند. این طرح با مشارکت یک شرکت ارمنستانی پیش می رود.
مجری طرح احداث واحد نیمه صنعتی تیتانیوم کهنوج با اشاره به اجرای «طرح صنعتی فرآوری تیتانیوم» از سوی ایمیدرو، اظهار داشت: اکنون مشاور طرح انتخاب شده و ارزیابی کیفی برای احداث واحدهای کنسانتره و سرباره تیتانیوم صورت گرفته و در مرحله اجرای مناقصه هستیم. اسناد مناقصه نیز به شرکت های واجد شرایط تحویل شده و پیش بینی می کنیم در مرداد جاری برنده مناقصه اعلام شود.
وی ادامه داد: مدت زمان اجرای این طرح از زمان انتخاب پیمانکار و ابلاغ قرارداد، 36 ماه است.
منظری توکلی تصریح کرد: ظرفیت تولید این طرح، 130 هزار تن کنسانتره و 70 هزار تن سرباره پیگمنت است که برای 500 نفر اشتغال مستقیم ایجاد می کند. هزینه پیش بینی شده برای این طرح توسط کمیته سرمایه گذاری ایمیدرو، 340 میلیارد تومان است.
به گفته وی، معدن تیتانیوم کهنوج، 150 میلیون تن ذخیره قطعی و 400 میلیون تن ذخیره احتمالی دارد.
بنا به این گزارش، پیگمنت (دی اکسید تیتان) در صنایع رنگ سازی کاربرد دارد که اکنون حدود 50 هزار تن از خارج کشور وارد می شود.
ثبت نظر