همرسانی و توسعه بازار برای نوآوران خانواده بزرگ فلزی

۱۲ نیاز فناورانه شرکت آلومینای ایران اعلام شد

1402/07/22
باشگاه آلومینیوم: هشتمین رویداد همرسانی "دایان" با محوریت "زنجیره فلزات پایه" از سوی ایمینو برگزار و در آن به فرصت ها و چالش‌های نوآورانه و فناورانه این عرصه پرداخته شد.
۱۲ نیاز فناورانه شرکت آلومینای ایران اعلام شد

باشگاه آلومینیوم- مرکز نوآوری ایمینو وابسته به ایمیدرو به عنوان مجری طرح نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی ایران این رویداد را در راستای حمایت از نوآوران و ایده‌پردازان در حوزه فناوری‌های نوین و در بخش معدن و صنایع معدنی ازجمله فلزات پایه( آلومینیوم، طلا، روی و مس) برگزار کرد.

مجید وفایی فرد مجری طرح زیست‌بوم نوآوری و فناوری بخش معدن و صنایع معدنی با تاکید بر اهمیت کاربرد فلزات پایه و گروه‌های آلیاژی این خانواده بزرگ فلزی در صنایع مختلف عنوان کرد: «ایمینو» بر این اساس دایان ۸ را با محوریت فلزات پایه (آلومینیوم، مس، سرب، روی و...) برگزار کرد. زیرا فلزات پایه معمولا بیشتر از فلزات گرانبها مانند طلا، نقره و پلاتین شناسایی می‌شوند و گاهی استخراج آنها نیز آسان تر خواهد بود. حتی این موضوع باعث می شود فلزات پایه نسبت به فلزات گرانبها بسیار ارزان تر برای استفاده در تولید باشند و چرخه باطله‌های معدنی متحول شود.
او افزود: در تلاش بودیم ظرفیت نوآوران و فناوران این عرصه را به بخش معدن کشور معرفی کنیم که جای خوشحالی دارد در هشتمین دایان فعالان این عرصه توانستند دانش و توانمندی خود را به عرضه بگذارند.

دعوت برای حضور در اینوماین

او با اشاره به برنامه برگزاری چهارمین جشنواره اینوماین در زمستان بیان کرد: از همه ایده پردازان دعوت می کنیم تا ایده های نوآورانه خود را با ایمینو به اشتراک بگذارند و از طریق نشانی imino.ir طرح های نوآورانه معدنی خود را برای داوری در چهارمین جشنواره اینوماین ثبت کنند.

۱۲ نیاز فناورانه شرکت آلومینای ایران

در ادامه این رویداد، عبدالله شه‌بخش مدیرعامل شرکت آلومینای ایران با تشریح نیازهای فناورانه این شرکت مطرح کرد: شرکت آلومینای ایران تنها دارنده زنجیره کامل تولید بوکسیت آلومینا و آلومینیوم در کشور است و دارای معدن بوکسیت، خط تولید آلومینا و تولید شمش آلومینیوم است.

او با اشاره به فرصت ها و چالش‌های نوآورانه و فناورانه زنجیره فلزات پایه عنوان کرد: هر شرکت دانش بنیانی که بتواند نیازهای فناورانه ما را پوشش دهد، مورد حمایت قرار خواهد گرفت. نیازهای ما شامل ساخت داخل پارچه فیلترهای درام واحدهای ۱۴ و ۱۷، ساخت داخل قطعات مصرفی پمپ فشار بالای هملمن، بومی سازی و ساخت داخل قطعات مصرفی مربوط به پمپ فشار بالای هملمن، کاهش خوردگی گلوله‌ها و لاینرهای آسیاب به دلیل سختی بالای بوکسیت، ساخت اتوکلاو القایی آزمایشگاهی تحت فشار برای شبیه سازی واحد انحلال و استانداردهای مورد نیاز، بومی سازی قطعات پمپ گهوی واحدهای ۱۱ و ۱۴، ارتقاء سیستم کنترل فرآیند واحدهای عملیاتی (DCS)، دستیابی به تکنولوی ساخت Insent مورد نیاز واحد شمش آلومینیوم جاجرم، پیاده سازی دیسپچینگ در معادن جاجرم، استفاده از فناوری رادار و سایر سیستم‌های مانیتورینگ پیشرفته جهت رفتار نگاری دیواره های معادن بوکسیت، ساخت دستگاه گر اسکنر با قابلیت آنالیز شیمیایی و استفاده از فناوری‌های نوین چاه‌پیمایی در اکتشافات معدنی و بومی سازی دستگاه آنالیزور آنلاین روی خطوط تولید و نوار نقاله ها است.

ارائه توانمندی ۵ شرکت دانش بنیان زنجیره فلزات پایه

در این رویداد سیدمحمدحسین میرباقری رئیس هیات مدیره شرکت علوم و فناوری‌های نوین رهیافت به معرفی شرکت پرداخت.

او افزود: ما در زمینه بررسی علت شکست و تخمین عمر باقیمانده، تولید فوم آلومینیومی سلول بسته و فوم‌های مس و نیکل سلول باز، مهندسی معکوس قطعات پیچیده و طراحی نوین سیستم‌های راهگاهی توانمندی داریم. همچنین بدنه مدیریتی و فنی ما تجربه بیش از صدها پروژه صنعتی را در کارنامه خود دارند که عمدتا مربوط به صنایع نفت و گاز و پتروشیمی استخراجی فولاد سازی و ریخته گری است.

در ادامه باقری مدیرعامل شرکت «تهیه و تولید فلزات نادر رفسنجان» با بیان اینکه ما فلزات گرانبها را از لجن اندی مس استخراج می‌کنیم، مطرح کرد: سلنات و سلنیت و سدیم را به عنوان جایگزینی برای سلنیوم به کارخانه های شیشه‌سازی پیشنهاد کردیم.

او افزود: سلنات، سلنیت و سدیم در صنعت شیشه برای رنگ بری و رنگ دهی، در صنعت خوراک دام و طیور برای تولید مکمل، صنعت استخراج منگنز و صنایع الکترونیک کاربرد دارد.

تولید آند سربی نانوکامپوزیتی

در ادامه احمد شبانی بروجنی مدیرعامل شرکت «نانو ساختار شکوفا صنعت بنیان» با اشاره به فعالیت شرکت در حوزه ارتقا و تولید کیفی آند سربی به روش نانو کامپوزیت مطرح کرد: شرکت ما در سال 1399 در شهر کرمان توسط بخش خصوصی راه‌اندازی شد و تکنولوژی انحصاری در تولید آند سربی نانو کامپوزیتی دارد‌. این مجموعه در تولید آند و خط نورد فلزات رنگین، تولید کاتد بلانک‌های استنلس استیل مورد استفاده در صنایع الکتروریفاینینگ با تکنولوژی بومی سازی برندهای معتبر شرکت‌های پیشرو دنیا و تکنولوژی نوآورانه فعال است.

خاوری مدیرعامل شرکت «کانی فن‌آوران شاهوار» ارائه دهنده دیگر این رویداد، با تشریح خدمات این شرکت عنوان کرد: در زمینه های ژئومتالورژی طراحی و بهینه سازی فرآیند، فرآوری مواد معدنی و متالورژی استخراجی، شناسایی مواد معدنی و کانی شناسی فرآیند و خدمات آزمایشگاهی شیمی به جامعه معدنی کشور خدمات می‌دهیم.

او افزود: خدمات نوآورانه ما نیز توسعه روش‌های فرآوری برای مواد معدنی، توسعه روش‌های فراوری چند محصولی، مطالعات توجیه پذیری اقتصادی PFS و FS طراحی اتوماسیون و هوش مصنوعی فرآیند است.

اردلان مدیرعامل شرکت ماشین‌آلات سنگین پارس زاگرس دیگر شرکت دانش‌بنیان حاضر در این رویداد، به خدمات خود در عرصه تجهیزات فرآوری سنگ معدن در مجتمع های معدنی پرداخت.

او عنوان کرد: گیربکس های سنگین و خاص از تجهیزات بسیار پر مصرف در بخش فراوری مواد معدنی هستند که شرکت ما آسیاب غلطکی افقی فشار بالا، دامپتراک معدنی با رانش الکترومکانیکال، یونیت‌های هیدرولیک و سیلندرهای هیدرولیک را برای بهینه سازی تولید در بخش معدن ارائه می‌کند.

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم