خرداد ماه؛

"فالوم" رشد 24 درصدی را در فروش انواع هادی به ثبت رساند

1399/04/18
باشگاه آلومینیوم: بررسی عملکرد شرکت آلومتک، نشان می‌دهد این شرکت در خرداد ماه سال 1399 در میزان فروش انواع هادی روند روبه‌‌رشدی را از خود به نمایش گذاشته است؛ به طوری که در این ماه توانسته در مجموع 447 تن انواع هادی را روانه بازار داخلی کند و مورد معامله قرار دهد. این شرکت در ماه مورد بررسی افزایش 57.5 درصدی را در میزان درآمد نسبت به اردیبهشت ماه به ثبت رسانده است.

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از فلزات آنلاین، همان‌گونه که در نمودار 1 آمده است، با خروج آرام اقتصاد جهانی از شرایط بحرانی ناشی از شیوع کرونا، شرکت آلومتک نیز سعی دارد میزان فعالیت خود را در سطح بالایی نگه دارد و به این مسیر ادامه دهد. در خرداد ماه 1399 برخلاف اردیبهشت ماه، میزان تولید محصولات شرکت آلوتک کاهش داشته است؛ به گونه‌ای که افت 18 درصدی را در زمینه تولید انواع هادی شاهد هستیم اما در ماه مذکور، این شرکت در فروش هادی‌ها عملکرد خوبی را از خود به نمایش گذاشت.

شرکت آلومتک در زمینه تولید انواع هادی، پروفیل و باسبار، شیلد وایر و OPGW فعال است. در خرداد ماه 1399 میزان تولید و فروش این محصولات روند نسبتا مناسبی را در پیش گرفته است؛ در نهایت، درآمد شرکت آلومتک از 73 میلیارد و 856 میلیون ریال در اردیبهشت ماه سال جاری به 116 میلیارد و 355 میلیون ریال رسید که افزایش 57.5 درصدی را در این زمینه مشاهده می‌کنیم.

افزایش 24 درصدی فروش انواع هادی

شرکت آلومتک در خرداد ماه 1399، فعالیت خود را در زمینه تولید انواع هادی کاهش داد؛ به گونه‌ای که این شرکت در اردیبهشت ماه سال جاری 551 تن انواع هادی که شامل انواع کابل و شیلد وایر است را تولید کرد و در خرداد ماه این میزان تولیدات به 452 تن رسید که به این ترتیب کاهش 18 درصدی را در این حوزه شاهد هستیم.

میزان فروش انواع هادی در سومین ماه 1399 رشد 24 درصدی داشت؛ به نحوی که تولید آن از 361 تن در اردیبهشت ماه به 447 تن در خرداد ماه رسید که یکی از عمده دلایل تاثیرگذار در این زمینه می‌تواند افزایش میزان تقاضا برای خرید هادی آلومینیومی در خرداد ماه سال 1399 باشد.

افت 98 درصدی میزان فروش پروفیل و باسبار

در خرداد ماه سال 1399، شرکت آلومتک میزان فعالیت خود را در زمینه تولید پروفیل و باسبار، افزایش داد؛ به گونه‌ای که در ماه گذشته 10 تن و 674 کیلوگرم پروفیل و باسبار تولید کرد. در صورتی که این شرکت در اردیبهشت سال جاری 9 تن و 764کیلوگرم پروفیل و باسبار تولید کرد.

فالوم تقاضای مناسبی برای خرید پروفیل و باسبار آلومینیومی در خرداد 1399 نداشت؛ به گونه‌ای که شرکت آلومتک در ماه مورد بررسی یک تن از این محصول را به فروش رساند. در حالی که در اردیبهشت ماه 1399، میزان فروش این محصول 49 تن بود.

گفتنی است طبق نمودار 2، نرخ فروش انواع هادی تولیدی این شرکت در اردیبهشت ماه 1399، 26 هزار و 692 تومان به ازای هر کیلوگرم بود که در خرداد ماه با 0.7 درصد رشد به 26 هزار و 896 تومان به ازای هر کیلوگرم رسید.

 نرخ فروش برای پروفیل و باسبار شرکت آلومتک، دارای سیر صعودی بوده است؛ به نحوی که در اردیبهشت ماه 1399 با قیمت 32 هزار و 980 تومان به ازای هر کیلوگرم خرید و فروش شد و در خرداد ماه امسال به 34 هزار و 200 تومان به ازای هر کیلوگرم رسید. به این ترتیب، نرخ فروش این محصولات 3.69 درصد در این یک ماه افزایش یافت.

آلومتک در خرداد ماه 1399، در مجموع حدود 116 میلیارد و 355 میلیون ریال، از محل فروش محصولات درآمد داشت که نسبت به اردیبهشت ماه سال جاری، حدود 57.5 درصد رشد داشته است.

اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران
اجرا پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: پروژه بازسازی و اورهال 18 دیگ احیای شمش آلومینیوم با سرمایه‌گذاری 2.65 میلیون دلاری اجرا گردید.

مطالب بیشتر
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد
شرکت نورد آلومینیوم (فنوال) از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین خبر داد

باشگاه آلومینیوم: شرکت گروه کارخانه‌های تولیدی نورد آلومینیوم از راه‌اندازی ماشین اسلیتر سنگین با ارزش حدود 4 میلیون یورو خبر داد؛ رویدادی که به گفته مدیران شرکت موجب ارتقای کیفیت برش، حذف توقفات تولید و حفظ سودآوری خواهد شد.

مطالب بیشتر
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6
شفاف‌سازی ایرالکو درباره حادثه خط 6

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران (فایرا) با صدور اطلاعیه شفاف‌سازی، علت خروج موقت تعدادی از سلول‌های کارگاه احیا را اتصال فنی برق اعلام کرد و از کنترل کامل شرایط و تلاش برای بازگرداندن سریع این دیگ‌ها به چرخه تولید خبر داد.

مطالب بیشتر
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم