یادواره شهدای پنجم مرداد شرکت آلومینیوم ایران

1400/05/06
باشگاه آلومینیوم: سی و پنجمین یادواره شهدای معظم پنجم مرداد شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) با رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی و حضور محدود تعدادی از معاونین، مدیران و کارکنان شرکت آلومینیوم ایران در محل شهادت ۳۷ شهید والامقام بمباران هوایی ایرالکو برگزار گردید.
یادواره شهدای پنجم مرداد شرکت آلومینیوم ایران

به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از روابط عمومی ایرالکو، در این آیین معنوی که با نواختن آژیر خطر حمله‌ی هوایی رأس ساعت بمباران ایرالکو (۹:۱۵) آغاز شد، پس از تلاوت آیاتی از قرآن مجید و اجرای سرود جمهوری اسلامی توسط گروه موزیک سپاه ناحیه اراک؛ گلباران مقتل شهدای گلگون‌کفن شرکت آلومینیوم ایران، توسط حاضرین و به نیابت از خانواده‌های معظم شهدا صورت گرفت و ضمن تکریم ۵۴ شهید والامقام ایرالکو و زنده‌ نگه‌داشتن یاد و خاطره‌ی دلاور مردی‌های این عزیزان، در بخش پایانی مراسم، زیارت پرفیض عاشورا در فضای باز قرائت شد.

شایان ذکر است با آغاز جنگ تحمیلی عراق علیه ایران در سال ۱۳۵۹ خورشیدی، شهر اراک همانند سایر شهرهای ایران مورد حمله رژیم بعث عراق قرارگرفت. استان مرکزی در طول هشت سال دفاع مقدس بواسطه استقرار صنایع استراتژیک و مادر تخصصی، نقش حمایت و پشتیبانی از جبهه‌های نبرد حق علیه باطل را داشته و مصداق عملکرد استان در این حوزه را می‌توان ساخت پل معلق در عرض رودخانه اروند دانست، البته نقش بی‌بدیل صنایع استان به ویژه شرکت آلومینیوم ایران در پشتیبانی جنگ تحمیلی غیرقابل انکار می باشد. صنایع بزرگ و کوچک استان مرکزی در طول جنگ به تولید تجهیزات نظامی همچون انواع سلاح‌، گلوله توپ، خمپاره، ماشین‌آلات و پل‌های شناور پرداختند و همین امر باعث شد که در جنگ نظامی مورد حمله بعثی‌ها قرار گیرند و شدیدترین حمله به شهر اراک در ۵ مرداد سال ۱۳۶۵ اتفاق افتاد.

در روز پنجم مرداد سال هزار و سیصد و شصت و پنج، ساعت ۹:۱۰ صبح صداهای مهیبی اراک را به لرزه انداخت و سه کارخانه صنعتی بزرگ استان مورد حمله هوایی قرار گرفتند و بدنبال این حمله ۷۷ نفر از کارکنان شریف این صنایع (شرکت آلومینیوم ایران ۳۷ شهید، شرکت واگن سازی اراک ۳۵ شهید و شرکت آذرآب اراک ۵ شهید) در حین کار به درجه رفیع شهادت رسیدند.

سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد
سیمکات در آستانه عرضه اولیه ارزش‌گذاری شد

باشگاه آلومینیوم: شرکت تولیدی سیم و کابل تبریز با نماد «سیمکات» در آستانه عرضه اولیه سهام در فرابورس ایران قرار گرفت.

مطالب بیشتر
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری
بهره‌برداری از پروژه مخازن بافر فرآیندی در آلومینای ایران با سرمایه‌گذاری 2.35 میلیون دلاری

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران از راه‌اندازی و ورود به مدار تولید پروژه ساخت چهار دستگاه مخزن بافر فرآیندی با سرمایه‌گذاری اولیه 2.35 میلیون دلار خبر داد؛ طرحی راهبردی که با هدف مدیریت بهینه مصرف انرژی در ساعات اوج بار، افزایش انعطاف‌پذیری عملیاتی و ارتقای ظرفیت تولید آلومینا به میزان 8 هزار و 800 تن در سال به بهره‌برداری رسیده است.

مطالب بیشتر
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)
کاهش قیمت آلومینیوم تا مرز 3000 دلار (تن)

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در تاریخ دوشنبه 20 مهر (12 اکتبر)، درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم 3054 دلار و 50 سنت اعلام شد.

مطالب بیشتر
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا
افزایش سرمایه 69.4 درصدی فایرا

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینیوم ایران با نماد «فایرا» از پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق‌العاده برای افزایش سرمایه خبر داد.

مطالب بیشتر
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی
همکاری نولیس و بایرسدورف برای کاهش ردپای کربن بسته‌بندی آلومینیومی

باشگاه آلومینیوم: شرکت‌های نولیس و بایرسدورف سهم آلومینیوم بازیافتی در قوطی کرم نیوآ را به 95 درصد افزایش دادند. این تغییر با هدف کاهش ردپای کربن بسته‌بندی و با حفظ دوام و ظاهر محصول، از طریق بهینه‌سازی ترکیب آلیاژ و فرایندهای تولید انجام شده است.

مطالب بیشتر
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم