کاهش دو سومی جمعیت ژاپن تا سال ۲۱۱۰

1390/11/11

پیش بینی شده است که جمعیت کنونی که 127.7 میلیون است در سال 2060 به 86.7 میلیون کاهش یابد.

>
کاهش دو سومی جمعیت ژاپن تا سال ۲۱۱۰

. این جمعیت در سال 2110 به 42.9 میلیون نفر کاهش می یابد.

پیش بینی شده است که جمعیت کنونی که 127.7 میلیون است در سال 2060 به 86.7 میلیون کاهش یابد. این جمعیت در سال 2110 به 42.9 میلیون نفر کاهش می یابد. 

به گزارش فرانس پرس،انتظار می رود که در قرن آینده ، جمعیت ژاپن به یک سوم جمعیت کنونی خود کاهش یابد.

پیش بینی شده است که جمعیت کنونی که 127.7 میلیون است در سال 2060 به 86.7 میلیون کاهش یابد. این جمعیت در سال 2110 به 42.9 میلیون نفر کاهش می یابد.

در این گزارش که توسط وزارت بهداشت و رفاه ژاپن منتشر شده ، آمده است: اگر وضعیت کنونی تغییر نیابد، امارهای اعلام شده به حقیقت می پیوندد.

پیش بینی شده است که تعداد تولد نوزاد در هر خانواده در سال 2060 به 1.35 برسد. این نرخ و امار در سال 2010 به 1.39 رسیده است.

زلزله و سونامی در شمال شرقی ژاپن، باعث مفقود شدن و کشته شدن 19 هزار نفر شده است و به امید به زندگی ضربه زده است، اما امارها نشان می دهد که امید به زندگی در بین ژاپنی ها همچنان روندی صعودی خود را طی خواهد کرد.

بر اساس این گزارش، امید به زندگی در بین مردان ژاپنی از 86.39 سال در سال 2010 به 90.93 سال در سال 2060 افزایش می باید و برای زنان از 79.64 سال به 84.19 سال افزایش می یابد.

هم اکنون، جمعیت ژاپن در حال کاهش است . دلیل این امر این است که جوانان ژاپن از تشکیل خانواده دوری می کنند و آن را باری سنگین بر روی شغل و زندگی خود می دانند.

همچنین اقتصاد راکد این کشور باعث دلسرد شدن جوانان از بچه دار شدن شده است.

 

حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند

باشگاه آلومینیوم: نشست کمیسیون صنعت اتاق ایران با موضوع بررسی وضعیت عرضه و تقاضای آلومینیوم و با هدف تقویت همکاری میان تولیدکنندگان آلومینیوم و صنایع پایین‌دستی این حوزه برای حل مشکل عرضه آلومینیوم در بورس کالا، برگزار شد. فعالان صنعت آلومینیوم خواستار اصلاح سازوکار عرضه، بازنگری در اطلاعات بهین‌یاب و رفع موانع تامین مواد اولیه شدند.

مطالب بیشتر
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن
سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن

به گزارش باشگاه آلومینیوم، بورس فلزات لندن دوشنبه 6 مهر ماه (28 سپتامبر) در حالی کار خود را آغاز کرد که فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3248 دلار(تن) اعلام شد

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم