پيش‌بيني رشد طلا و نفت تا پايان 2011

1390/02/14
قيمت طلا و نفت خام در شرايطي در دومين روز مبادلاتي افت کرد که براي آنها تا پايان سال جاري ميلادي رشد قيمتي پيش‌‌بيني شده است.
پيش‌بيني رشد طلا و نفت تا پايان 2011

روز گذشته براي دومين روز متوالي نرخ طلا و نفت در بيشتر بورس‌هاي کالايي جهان افت کرد. به عقيده کارشناسان با فراگير شدن خبر کشته شدن اسامه بن‌لادن از لحاظ ژئوپولتيکي تا حدودي اوضاع بهتر شد که به همين خاطر ارزش بهاي فلزات گرانبها و نفت خام در بازارهاي جهاني کاهش پيدا کرد. البته به گفته معامله گران افت قيمت طلا و نفت به صورت کوتاه مدت خواهد بود و روند قيمتي اين فلز گرانبها تحت تاثير عواملي چند تا پايان سال‌جاري ميلادي افزايش خواهد يافت، زيرا تقاضاها براي اين محصول بالا مي‌رود. بر اين اساس بيشتر بانک‌هاي مرکزي دولت‌هاي مختلف سعي دارند با توجه به وضعيت اقتصادي کشورها که با کسري بودجه و فشار ناشي از تورم مواجه هستند وابستگي خود را به دلار کم کرده و تنها جايگزين مطمئن را که طلا است با افزايش موجودي روبه‌رو کنند. همچنين به گزارش بلومبرگ، چين که مي‌خواهد خود را به بزرگ‌ترين خريدار طلا تبديل کند قصد دارد بخشي از ذخاير ارزي خود را به طلا تبديل کند اين در حالي است که روسيه نيز در پي تبديل بخشي از دارايي‌هايش به طلا است. با وضع پيش آمده به نظر مي‌رسد با ورود بيشتر دولت‌ها به دادوستدها و افزايش تقاضاها، قيمت طلا تا پايان سال‌جاري ميلادي رشد رو به بالايي را تجربه کند. در اين حال به عقيده کارشناسان اقتصادي، در صورت تغيير سياست‌هاي پولي و مالي بانک مرکزي ايالات متحده بازار مسير متفاوتي را تجربه خواهد کرد وگرنه رشد قيمت براي اين کالا با قوت بيشتري ادامه خواهد يافت. در همين حال معامله‌گران بر اين باورند سرمايه‌گذاري در بخش طلا و مس در حال حاضر بهترين راه حل است.اما در بازار توکيو طلا به ازاي هر گرم تا حدودي پايين آمد، اما نقره نوسان داشت. همچنين پلاتينيوم رشد قيمت داشت، اما پالاديوم در يکي از سررسيدها افت قيمت را تجربه کرد. نفت خام در مبادلات برعکس طلا رشد کرد؛ اما نفت سفيد و پلاستيک نوسان نرخ داشت.در بازار شانگهاي، تنها فلزي که رشد قيمت را تجربه کرد ميلگرد بود، البته معامله نفت کوره نيز رشد قيمت داشت. طلا و آلومينيوم نوسان قيمتي پيدا کردند، اما دادوستد بيشتر فلزات با کاهش نرخ روبه‌رو شد.

نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند

باشگاه آلومینیوم: معاون اجرایی شرکت ریخته‌گری آلومینیوم ایران‌خودرو گفت: ایران‌خودرو ابهر با تکیه بر توان و تجربه نیروهای بومی، توانسته است در شرایط دشوار نیز روند تولید خود را حفظ کرده و ظرفیت‌های صنعتی و اشتغال‌زایی منطقه را تقویت کند.

مطالب بیشتر
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا

باشگاه آلومینیوم: هیندالکو با راه‌اندازی مناقصه‌های نقدی آلومینا در پلتفرم دیجیتال Metalshub، به‌دنبال افزایش شفافیت معاملات و فراهم‌کردن داده‌های واقعی برای شکل‌گیری یک شاخص قیمتی معتبر در بازار جهانی آلومینا است.

مطالب بیشتر
شرکت آلومینیوم ایران  (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت
شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت

باشگاه آلومینیوم: این شرکت در هفته منتهی به 3 مهرماه 1405 با ثبت معاملات قابل توجه شمش و بیلت آلومینیوم، در جمع 10 شرکت برتر بورس کالای ایران از نظر ارزش معاملات قرار گرفت.

مطالب بیشتر
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد

باشگاه آلومینیوم: بهره‌برداری از نخستین بخش فاز اول نیروگاه خورشیدی ایرالکو با ظرفیت 6.4 مگاوات؛ گامی راهبردی برای تامین پایدار انرژی و توسعه سبز صنعت آلومینیوم کشور

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف کمک به توسعه زیرساخت‌های منطقه، پروژه بهسازی و اصلاح راه مجاور معدن آهک تا تفرجگاه تنگه گزی در شهرستان جاجرم را با ارائه خدمات به ارزش 168 میلیارد و 205 میلیون و 100 هزار ریال مشارکت و تکمیل گردید.

مطالب بیشتر
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران
برگزاری سمینار آموزشی ایمنی و پیشگیری از حوادث ناشی از کار در شرکت آلومینای ایران

باشگاه آلومینیوم: همزمان با 7 مهرماه، روز ایمنی و آتش‌نشانی، سمینار تخصصی «ایمنی و پیشگیری از حوادث و بیماری‌های ناشی از کار» با حضور سرپرست مدیریت مجتمع آلومینای ایران، معاون روابط کار اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی، رئیس اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی شهرستان جاجرم، اعضای شوراهای اسلامی کار استان و مسئولان ایمنی واحدهای کارگری در شرکت آلومینای ایران برگزار شد.

مطالب بیشتر
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم
صرفه‌جویی و پایداری تولید با تعمیر و اورهال داخلی کمپرسور استراتژیک شمش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: عملیات تعمیرات اساسی (اورهال) یکی از کمپرسورهای کلیدی و حساس در واحدهای جانبی (هوای فشرده 530 ) شمش آلومینیوم با تکیه بر دانش بومی و همت متخصصان داخلی، با موفقیت به پایان رسید؛ اقدامی که علاوه بر تثبیت پایداری تولید، صرفه‌جویی اقتصادی قابل‌توجهی برای این مجموعه به همراه داشت.

مطالب بیشتر
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030
دو برابرشدن ظرفیت تولید آلومینیوم آذِرآلومینیوم تا 2030

باشگاه آلومینیوم: آذربایجان قصد دارد ظرفیت تولید آلومینیوم اولیه شرکت آذرآلومینیوم در کارخانه الکترولیز گنجه را تا سال 2030 از حدود 50 هزار تن در سال به 100 هزار تن افزایش دهد. این طرح در برنامه دولتی جدید توسعه صنایع معدنی و متالورژی برای سال‌های 2027 تا 2030 گنجانده شده است؛ برنامه‌ای که هدف تولید 50 هزار تن آلومینیوم نوردشده در سال را نیز دنبال می‌کند.

مطالب بیشتر
محرابیان مدیرعامل سالکو شد
محرابیان مدیرعامل سالکو شد

باشگاه آلومینیوم: عبدالحسین محرابیان، از مدیران باسابقه مجتمع صنایع آلومینیوم جنوب، با تصمیم هیئت‌مدیره به عنوان مدیرعامل جدید سالکو منصوب شد.

مطالب بیشتر
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت
برگزاری اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در فرانکفورت

باشگاه آلومینیوم: چهارمین اجلاس آلومینیوم سبز اروپا در روزهای 18 و 19 نوامبر 2026 در فرانکفورت برگزار می‌شود و بیش از 100 تصمیم‌گیر ارشد زنجیره ارزش آلومینیوم را گرد هم می‌آورد. محورهای اصلی اجلاس شامل تولید آلومینیوم سبز، گذار انرژی، بازیافت و اقتصاد چرخشی و الزامات سیاستی و تجاری از جمله سازوکار تعدیل کربن در مرزها خواهد بود.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم