باشگاه آلومینیوم: مدیر اقتصادی و توسعه سرمایهگذاری ایمیدرو از راهاندازی طرح آلومینیوم جنوب به عنوان بزرگترین کارخانه تولید شمش این فلز در ایران، طی ماه آبان خبر داد.
به گزارش باشگاه آلومینیوم به نقل از ایمیدرو، امیر صباغ اظهار کرد: ظرفیت انبارهای پودر آلومینا در انبارهای کارخانه آلومینیوم جنوب (سالکو)، تکمیل شده و شرایط برای شروع تولید و بهرهبرداری از این طرح یک میلیارد دلاری در ماه آینده، فراهم است. او ادامه داد: زیر ساختهای لازم اعم از جادهها و امکانات مورد نیاز برای توسعه این فازها ایجاد شده و کارخانه آندسازی با ظرفیت سالانه 180 هزار تن برای هر یک از این فازها ایجاد خواهد شد. صباغ تصریح کرد: محصولات تولیدی این کارخانه، شمش، اسلب و بیلت آلومینیوم است که ظرفیت سالانه آن در فاز نخست 300 هزار تن است.
وی ادامه داد: با راهاندازی فاز نخست کارخانه آلومینیوم جنوب، ۱۵۰۰ نفر به طور مستقیم و ۶ هزار نفر به طور غیر مستقیم به کار مشغول خواهند شد.