نشست ایران و گینه کوناکری برای تامین بوکسیت طرح های توسعه آلومینیوم

1395/04/20

سازمان توسعه ونوسازی معادن وصنایع معدنی ایران (ایمیدرو) از سفر امروز وزیر معادن و زمین شناسی گینه کوناکری به تهران خبر داد و گفت: در این سفر موضوع تامین بوکسیت طرح های توسعه آلومینیوم ایران بررسی می شود.

 

نشست ایران و گینه کوناکری برای تامین بوکسیت طرح های توسعه آلومینیوم

به گزارش ایرنا، « عبدل آیه ماگوسوبا » قرار است امروز وارد تهران شود و ضمن دیدار با وزیر صنعت، معدن و تجارت، معاون وزیر صنعت و رییس هیات عامل ایمیدرو، مقام های وزارت امور خارجه کشورمان، از مراکز تحقیقاتی، زمین شناسی و معدنی کشور بازدید کند.
معدن بوکسیت گینه کوناکری،‌ قدیمی ترین پروژه معدنی برون مرزی جمهوری اسلامی است که مدت 23 سال در رکود بسر می برد و‌ با برگزاری جلسه مجمع عمومی سهامداران و هیات مدیره این شرکت،‌ در اردیبهشت ماه پارسال، نخستین گام ها برای فعال شدن این طرح برداشته شد.

سهامداران شرکت مشترک معدنی ایران و جمهوری گینه کوناکری (SBDT) در جلسه مجمع عمومی به صورت فوق العاده با ادامه کار شرکت موافقت کردند و برای با تمدید اعتبار تفاهمنامه و مجوزهای معدنی (پروانه استخراج و امتیاز واگذاری) شرکت نیز توافق شد.
جلسه مجمع عمومی به صورت فوق العاده با حضور مهدی کرباسیان معاون وزیر صنعت و رییس هیات عامل سازمان ایمیدرو و وزیر امور معادن گینه کوناکری و رییس هیات مدیره این شرکت برگزار شد.

سهامداران شرکت معدنی ایران و گینه با تمدید اعتبار تفاهمنامه و مجوزهای معدنی برای استخراج بوکسیت از معدن «دابولا و توگه» به میزان سالانه چهار میلیون تن و انتقال این مواد از طریق بندر کوناکری به ایران موافقت کردند.

دوره 25 ساله حق بهره برداری از معادن یاد شده در سال 2017 میلادی به پایان می رسد و در جلسه مجمع عمومی به طور فوق العاده این شرکت با حضور سهامداران اصلی مصوب شد تا بهره برداری از این معدن از زمان انعقاد قرارداد آن تاکنون به دلیل مشکلات مالی،‌ اداری و مسائل منطقه ای، قابلیت اجرایی پیدا نکرده است، باردیگر برای دوره 25 ساله تمدید شود.
بهره برداری از معدن بوکسیت گینه کوناکری به سبب کمبود این ماده معدنی در ایران،‌ از اهمیت ویژه ای برای صنایع آلومینیوم داخلی برخوردار است.

به گزارش ایرنا، میزان تولید شمش خالص آلومینیوم کشور در سال گذشته به رقم 325 هزار تن در واحد های ایرالکو (اراک) و آلومینیوم المهدی هرمزال (بندرعباس) رسید.
تولید شمش آلومینیوم در سال 94 نسبت به 1393 رشد 9 درصدی داشت.

براساس سند چشم انداز 1404، دستیابی به ظرفیت تولید شمش آلومینیوم به میزان 1.2 میلیون تن هدف گذاری شده است .

 

حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند

باشگاه آلومینیوم: نشست کمیسیون صنعت اتاق ایران با موضوع بررسی وضعیت عرضه و تقاضای آلومینیوم و با هدف تقویت همکاری میان تولیدکنندگان آلومینیوم و صنایع پایین‌دستی این حوزه برای حل مشکل عرضه آلومینیوم در بورس کالا، برگزار شد. فعالان صنعت آلومینیوم خواستار اصلاح سازوکار عرضه، بازنگری در اطلاعات بهین‌یاب و رفع موانع تامین مواد اولیه شدند.

مطالب بیشتر
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم