نشستن روی صندلی جلو برای اطفال زیر ۲۱ سال ممنوع!

1390/10/25
نشستن روی صندلی جلو برای اطفال زیر ۲۱ سال ممنوع!

راننده اتومبیل عصبانی است و به زمین و زمان ناسزا می گوید ؛ بچه کوچک در آغوش مادر ونگ می زند و اوضاع قمر در عقرب است!

اتفاق خیلی ساده رخ می دهد . جناب سروان سر پیچ ایستاده. ظهر جمعه است و یکی از خیابان های اصلی کرج . جناب سروان به همراه افسر وظیفه ای سوار بر خودروی مگان شان به محل ماموریت آمده اند و خیلی هم اعصاب ندارند!

دفترچه ای در دست افسر وظیفه است و تابلوی ایستی بر دستش. جناب سروان هم دستگاه جریمه وایرلسش را در دست گرفته و ایستاده اند سر پیچ. هیچ ماشینی هم انگار قرار نیست از چنگ شان فرار کند. راننده وانت سفید ، سمند نقره ای ، کامیون مخصوص حمل سیمان ، پرشیای بادمجانی ، نیسان حمل زباله ، 206 صندوق دار و سرانجام پراید هاچ بک بادمجانی. یکی کمربند نبسته ، یکی راهنمایش شکسته ، یکی ساعت ترددش گذشته ، یکی بارش بیش از حد است ، یکی دور زدن ممنوع پیچیده و یکی هم مثل سواری پراید هاچ بک ، سرنشین جلویش کودکی در بغل دارد. 

قوانین جریمه ها عوض شده اند. جناب سروان و افسر وردستش هم انگار هنوز مثل دیگر مردم ریز دقیق جریمه ها را نمی دانند ، این را می شود از تورق پیاپی شان در دفترچه جریمه های جدیدی که در دست دارند متوجه شد. راننده ها به صف ، هر کدام شان بهانه ای دارند. یکی می خواسته برای ناهار ، روغن بگیرد ، آن یکی مریض دارد ، دیگری ماشین شهرداری است و سرنشینان پراید هاچ بک هم چاره ای غیر از این نداشتند. ماشینی که 3 مسافر را از جلوی مترو سوار کرده برای مهرشهر کرج. زن جوان همراه با پسر بچه نهایتا 4 ساله اش جلو نشسته تا این طوری راحت تر باشد. بچه ای که بی تاب است و مدام گریه می کند و هوای رفتن به پارک در سر دارد. جناب سروان دفترچه را گرفته و به هیچ وجه تخفیفی در کارش نیست. قانون جدید می گوید ، نشستن اطفال زیر 12 سال در صندلی جلو ممنوع است. او راننده را 20 هزار تومان جریمه می کند و راننده هم خون ، خونش را دارد می خورد ؛«بابا مسلمان من برای خرج زن و بچه ام آمدم مسافرکشی! اگر نمی خواهین یارانه بدهید این بازی ها کدام است؟» راننده مدام می گوید و جناب سروان پاسخ می دهد:« برو عزیزم ، اعصاب ندارم ، قانون ، قانون است . به ما گفتن اجرایش کنیم ، ما هم همین کار را می کنیم. جر و بحث با من نکن. نشنیدی مگر؟ این قانون برای سلامتی خود سرنشین هاست!»

راننده کلافه است و حسابی شاکی. ترش کرده ، خواهش و التماس هایش راهی نداشته و حالا صدایش بالا رفته:« بابا 3 هزار میلیارد تومان را خوردند و یک آب هم رویش با یک عذرخواهی تمام شد رفت پی کارش . حالا برای این بچه که یک بند نق می زند من باید 20 هزار تومان جریمه شوم؟ اصلا اگر راست می گویی خودت بیا این بچه را از این خانم بگیر 5 دقیقه روی صندلی عقب نگه اش دار جایزه داری.»

ته این قصه به جایی نمی رسد غیر از اینکه سرانجام دستگاه جریمه نویس وایرلس ، تخم دو زرده می گذارد و با چند دقیقه ای تاخیر برگه جریمه را بیرون می دهد. برگه ای که در بحش علت جریمه اش نوشته شده است:« نشستن اطفال زیر 21 سال روی صندلی جلو.» اشتباه نخواندید ؛ نشستن اطفال زیر 21 سال روی صندلی جلو ! یعنی اگر دو سالی می شود که به دانشگاه رفته اید و البته 3 سالی می شود که صاحب گواهینامه رانندگی هستید ، هم هنوز طفل محسوب می شوید ، حواس تان باشد حتما روی صندلی عقب بنشینید چون ممکن است جریمه ای سنگین را یکی از این دستگاه های نوین جریمه نویسی برای تان به همراه بیاورد.

 

 

کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن
سقوط قیمت آلومینیوم در بورس لندن

به گزارش باشگاه آلومینیوم، بورس فلزات لندن دوشنبه 6 مهر ماه (28 سپتامبر) در حالی کار خود را آغاز کرد که فروش نقدی آلومینیوم در بورس 3248 دلار(تن) اعلام شد

مطالب بیشتر
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند
نیروهای بومی، چرخ تولید ایران‌خودرو ابهر را چرخاندند

باشگاه آلومینیوم: معاون اجرایی شرکت ریخته‌گری آلومینیوم ایران‌خودرو گفت: ایران‌خودرو ابهر با تکیه بر توان و تجربه نیروهای بومی، توانسته است در شرایط دشوار نیز روند تولید خود را حفظ کرده و ظرفیت‌های صنعتی و اشتغال‌زایی منطقه را تقویت کند.

مطالب بیشتر
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا
هیندالکو به‌ دنبال شفاف‌سازی قیمت آلومینا

باشگاه آلومینیوم: هیندالکو با راه‌اندازی مناقصه‌های نقدی آلومینا در پلتفرم دیجیتال Metalshub، به‌دنبال افزایش شفافیت معاملات و فراهم‌کردن داده‌های واقعی برای شکل‌گیری یک شاخص قیمتی معتبر در بازار جهانی آلومینا است.

مطالب بیشتر
شرکت آلومینیوم ایران  (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت
شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) در جمع 10 شرکت برتر بورس کالا از نظر ارزش معاملات قرار گرفت

باشگاه آلومینیوم: این شرکت در هفته منتهی به 3 مهرماه 1405 با ثبت معاملات قابل توجه شمش و بیلت آلومینیوم، در جمع 10 شرکت برتر بورس کالای ایران از نظر ارزش معاملات قرار گرفت.

مطالب بیشتر
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد
نخستین بخش نیروگاه خورشیدی 115 مگاواتی شرکت آلومینیوم ایران (ایرالکو) وارد مدار شد

باشگاه آلومینیوم: بهره‌برداری از نخستین بخش فاز اول نیروگاه خورشیدی ایرالکو با ظرفیت 6.4 مگاوات؛ گامی راهبردی برای تامین پایدار انرژی و توسعه سبز صنعت آلومینیوم کشور

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی
گامی دیگر از شرکت آلومینای ایران در مسیر مسئولیت اجتماعی

باشگاه آلومینیوم: شرکت آلومینای ایران در راستای ایفای مسئولیت‌های اجتماعی و با هدف کمک به توسعه زیرساخت‌های منطقه، پروژه بهسازی و اصلاح راه مجاور معدن آهک تا تفرجگاه تنگه گزی در شهرستان جاجرم را با ارائه خدمات به ارزش 168 میلیارد و 205 میلیون و 100 هزار ریال مشارکت و تکمیل گردید.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم