مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: ایجاد این منطقه ویژه گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

"> مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: ایجاد این منطقه ویژه گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

"> مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: ایجاد این منطقه ویژه گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

"> مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: ایجاد این منطقه ویژه گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

">

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی لامرد گامی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است

1395/05/23

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد گفت: ایجاد این منطقه ویژه گامی در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد: ایجاد منطقه ویژه اقتصادی لامرد گامی برای تحقق اقتصاد مقاومتی است

ابوالحسن حقایقی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شیراز اظهار داشت: منطقه ویژه اقتصادی لامرد در جنوب استان فارس از هشت سال پیش فعالیت خود را آغاز کرده است و هدف اصلی آن تأمین انرژی برای صنایعی که نیاز به انرژی بالا دارند، است.

وی گفت: این منطقه در مساحتی بالغ‌ بر 8 هزار و 500 هکتار احداث‌شده و زیر نظر سازمان توسعه معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) مشغول به فعالیت و شرایط مناسبی را برای توسعه منطقه و گسترش سرمایه‌گذاری مهیا کرده است.

وی گفت: برای احداث این منطقه مطالعات گسترده در حوزه ژئوتکنیک منطقه، لرزه‌نگاری، پهنه‌بندی سیلاب، هواشناسی، زیست‌محیطی و شناسایی معادن صورت گرفته است که بیشترین بهره‌وری از آن انجام گیرد و کمترین آسیب‌های زیست‌محیطی را در پی داشته باشد.

این مسؤول با اشاره به مطالعات مقدماتی منطقه ویژه اقتصادی لامرد اضافه کرد: صنایع پیش‌بینی‌شده برای استقرار در منطقه ویژه لامرد شامل آلومینیم و صنایع پایین‌دست آن، سیمان، منیزیم، پتروشیمی، نیروگاه سیکل ترکیبی و صنایع پایین‌دست فولاد و هم‌اکنون کارخانه آلومینیوم جنوب و نیروگاه غدیر در حال فعالیت است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد تصریح کرد: یکی از اهداف اصلی منطقه ویژه اقتصادی لامرد تأمین انرژی صنایع انرژی‌بر است و در نخستین فاز آن زیرساخت‌های دوران ساخت مانند آب، برق و جاده‌ها، گمرک و هر آن چیزی که برای یک سرمایه‌گذار در دوران ساخت لازم بوده، تعبیه شده است.

حقایقی ادامه داد: با گذار از دوران ساخت وارد مرحله بهره‌برداری می‌شویم که سرمایه‌گذار نیاز به زیرساخت‌هایی مانند آب، برق و گاز دارد و به همین دلیل گاز را از پالایشگاه پارسیان، برق را از نیروگاه غدیر و آب نیز از خلیج‌فارس تأمین می‌شود.

وی بیان کرد: در افق طرح منطقه ویژه اقتصادی 30 هزار اشتغال در نظر گرفته‌ شده است، برای مثال کارخانه آلومینیوم جنوب که با سرمایه‌گذاری 1.5 میلیارد دلار راه‌اندازی شده، 500 اشتغال مستقیم و 3 هزار اشتغال غیرمستقیم ایجاد می‌کند.

این مسؤول با اشاره به سرمایه‌گذاری در کارخانه آلومینیوم جنوب خاطرنشان کرد: 51 درصد سهام این شرکت متعلق به شرکت غدیر و 49 درصد متعلق به ایمیدرو است و با شرکت «ان اف سی» چین برای تولید سالانه 300 هزار تن شمش آلومینیوم قرارداد منعقدشده و شرکت چینی نیز متعهد شده در مدت 32 ماه تولیدات خود را آغاز کند.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد افزود: مناطق ویژه اقتصادی دارای امتیازهای ویژه‌ای ازجمله تسهیل واردات و صادرات کالا، مواد اولیه، تجهیزات و ماشین‌آلات و کاهش چالش‌های اداری است و این امتیازها بستر سرمایه‌گذاری با ریسک بالا برای فعالان اقتصادی را  فراهم می‌کند.

حقایقی بیان داشت: بیشتر طرح‌هایی که در منطقه ویژه اقتصادی قرار دارد ملی محسوب می‌شود و به همین دلیل گردش حساب آن‌ها در سطح ملی انجام می‌شود اما تلاش ما آن است که گردش حساب طرح‌های کوچک‌تر و منطقه‌ای را در درون استان فارس انجام دهیم.

وی گفت: در طول این پروژه همکاری‌های بسیار خوبی با استانداری فارس و سازمان محیط‌زیست داشته‌ایم و امیدواریم با جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی به توسعه کشور و به‌ویژه استان فارس و دستیابی به صنعت سبز یاری رسانیم و در تحقق این مهم استانداری فارس بسیاری از چالش‌های اداری را کاهش داده است.

این مسؤول افزود: منطقه ویژه اقتصادی لامرد ظرفیت‌های مناسب و جدید تجاری و صنعتی را در کنار بزرگ‌ترین مخزن گازی جهان (پارس جنوبی) و خلیج‌فارس در اختیار کشورمان قرار داده است که امیدواریم گامی بلند برای ایجاد اشتغال جوانان و توسعه پایدار برداریم.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی لامرد در پایان با اشاره به توسعه پایدار تصریح کرد: در محورهای ابلاغی مقام مُعظم رهبری پیرامون اقتصاد مقاومتی، مناطق ویژه اقتصادی اهداف دیگری مانند انتقال فناوری‌های نوین به داخل کشور، رونق تولید داخلی، تحکیم صنایع دانش‌بنیان و ایجاد توسعه متوازن را دنبال می‌کنند که با جدیت به دنبال تحقق اقتصاد مقاومتی و این اهداف هستیم.

حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI
حضور میهن آلومینیوم (MAG) در سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمانIBBI

باشگاه آلومینیوم: سیزدهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان IBBI از تاریخ 22 تا 25 شهریورماه 1405 در محل سالن‌های نمایشگاهی برج میلاد تهران برگزار شد و میهن آلومینیوم (MAG) نیز در این رویداد تخصصی حضور یافت.

مطالب بیشتر
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست
کاهش 1.7 درصدی تولید جهانی آلومینیوم در ماه آگوست

باشگاه آلومینیوم: تولید روزانه آلومینیوم در ماه آگوست 1.7 درصد کاهش داشته که ناشی از کاهش چشمگیر تولید آلومینیوم در کشورهای شورای همکاری خلیج‌فارس است.

مطالب بیشتر
محدودیت برق صنایع کاهش یافت
محدودیت برق صنایع کاهش یافت

باشگاه آلومینیوم: مصطفی رجبی‌مشهدی، معاون برق و انرژی وزارت نیرو و سخنگوی صنعت برق، با تاکید بر سیاست حمایتی وزارت نیرو از بخش تولید و اشتغال کشور، جزئیات تازه‌ای از نحوه تامین برق صنایع در بازه زمانی مدیریت مصرف را تشریح کرد.

مطالب بیشتر
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا
تولید نخستین کلاف نورد سرد در کارخانه 5 میلیارد دلاری نولیس در آمریکا

باشگاه آلومینیوم: نولیس نخستین کلاف آلومینیومی را در خط نورد سرد کارخانه 5 میلیارد دلاری خود در آمریکا تولید کرد. این کارخانه در ظرفیت کامل سالانه 600 هزار تن محصولات نوردشده تولید خواهد کرد و مرکز بازیافت آن توان پردازش بیش از 15 میلیارد قوطی نوشیدنی در سال را دارد. آغاز ارسال تجاری برای سه‌ماهه دوم 2027 برنامه‌ریزی شده و کارخانه حداکثر 1000 نفر را به‌کار خواهد گرفت.

مطالب بیشتر
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه
کشف 3600 کیلوگرم سیم مس و آلومینیوم سرقتی در شبکه برق کرمانشاه

باشگاه آلومینیوم: شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه با همراهی دستگاه‌های انتظامی و امنیتی، در عملیاتی ضربتی موفق به کشف و ضبط 3600 کیلوگرم سیم مسی و آلومینیومی شد؛ اقدامی قاطع که در راستای صیانت از سرمایه‌های ملی و جلوگیری از اخلال در پایداری شبکه توزیع صورت گرفت.

مطالب بیشتر
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند
صنایع پایین‌دستی خواستار اصلاح بهین‌یاب و افزایش عرضه آلومینیوم هستند

باشگاه آلومینیوم: نشست کمیسیون صنعت اتاق ایران با موضوع بررسی وضعیت عرضه و تقاضای آلومینیوم و با هدف تقویت همکاری میان تولیدکنندگان آلومینیوم و صنایع پایین‌دستی این حوزه برای حل مشکل عرضه آلومینیوم در بورس کالا، برگزار شد. فعالان صنعت آلومینیوم خواستار اصلاح سازوکار عرضه، بازنگری در اطلاعات بهین‌یاب و رفع موانع تامین مواد اولیه شدند.

مطالب بیشتر
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن
کاهش مجدد قیمت در بورس فلزات لندن

باشگاه آلومینیوم: بورس فلزات لندن در روز دوشنبه 13 مهر ماه (5 اکتبر) درحالی فعالیت خود را آغاز کرد که مجدداً شاهد کاهش قیمت آلومینیوم نسبت به هفته قبل از آن بودیم. قیمت آلومینیوم در ابتدای هفته 3106 دلار (تن) اعلام گردید اما در روز جمعه 17 مهرماه (9 اکتبر) بورس فلزات لندن درحالی به‌کار خود پایان داد که قیمت فروش نقدی آلومینیوم در بورس با 51 دلار (تن) کاهش به 3055 دلار (تن) رسیده بود.

مطالب بیشتر
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم
خیز سپهر صادرات برای توسعه زنجیره ارزش آلومینیوم

باشگاه آلومینیوم: مجتبی حمیدیان، مدیرعامل گروه سرمایه‌گذاری سپهر صادرات، در حاشیه بازدید از مجتمع صنایع آلومینیوم هزار، با تاکید بر رویکرد تحولی هلدینگ در حوزه سرمایه‌گذاری گفت: «استراتژی ما ورود به صنایعی است که با تکمیل زنجیره ارزش، امکان خلق ارزش‌افزوده پایدار را فراهم می‌کنند. بازدید از مجتمع آلومینیوم هزار نیز در همین راستا و با هدف شناسایی نقاط هم‌افزایی و امکان‌سنجی طرح‌های توسعه‌ای انجام شده است؛ چرا که معتقدیم این زیرساخت‌ها با بهره‌گیری از مدیریت مالی و تکنولوژیک، پتانسیل بالایی برای جهش در تولید و بازدهی دارند.»

مطالب بیشتر
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس
احیای تامین آلومینیوم فورد با بازگشت نولیس

باشگاه آلومینیوم: بازگشت کارخانه اوسویگو نولیس به فعالیت، تامین آلومینیوم مورد نیاز فورد را احیا کرده و مسیر افزایش تولید اف-150 را هموار کرده است. فورد انتظار دارد تولید این مدل در اکتبر به بالاترین سطح سال برسد و اختلال تامین آلومینیوم دیگر مانع تولید نباشد.

مطالب بیشتر
آلین کلاب | فروش آنلاین آلومینیوم