مدیرعامل شرکت ملی نفت بالاخره پس از ماه ها سکوت در خصوص تکذیب خبر کاهش 72 هزار بشکه ای تولید نفت کشور و تایید کاهش 25 هزار بشکه ای که گلایه بهارستانی ها را به همراه داشت علت اصلی این مساله را سوء تفاهم دانست..
پیش از این رئیس کمیسیون انرژی مجلس تاکید کرده بود قلعه بانی در شرایطی که کاهش تولید 72 هزار بشکه ای نفت را در کمیسیون انرژی تایید کرده بود چند روز پس از آن در جمع خبرنگاران آن را تکذیب و رقم اصلی را 25 هزار بشکه اعلام کرد.
این اختلاف رقم باعث واکنش حمیدرضا کاتوزیان شد و وی تاکید کرد مدیرعامل شرکت ملی نفت در جمع مدیران حاضر در کمیسیون انرژی و در پاسخ به سوال وی در این خصوص این کاهش تولید را تایید کرده است.
اما جواب امروز قلعه بانی به این سوال شنیدنی است.وی می گوید منظور آقای کاتوزیان احتمالا کاهش تولید از سال 1383 تا 1388 بوده که آن هم 72 هزار بشکه نبوده بلکه 96هزار بشکه درست است.
به گفته او، رقمی که وی اعلام کرده درست بوده و اظهارات کاتوزیان نیز در صورت اعمال بازده زمانی مشخص درست به نظر می رسد.